Xiaomi bakal adol 50 smartphone kanthi 1 euro sajrone Black Friday kaping pisanan ing Spanyol

Warta sing wis dingerteni saka Xiaomi babagan Jum'at Ireng kaping pisanan ing Spanyol. Kaya sing sampeyan waca ing judhul artikel iki, perusahaan China bubar ngumumake bakal adol 50 smartphone kanthi 1 euro sajrone dina Jumuah Ireng resmi ing Spanyol.

Sejatine, ora mung tetep ing «hadiah seluler» iki lan wis pirang-pirang dina dheweke duwe diskon ing situs web resmi wiwit dina Jumuah 24 nganti Minggu 26 November sabanjure Tawaran iki bakal ditambah karo 50 piranti liyane kanggo ngrameke tanggal penjualan iki.

dual kamera ing Xiaomi Mi A1

Xiaomi, pimpinan teknologi global, pengin ngrayakake dina Jumuah Ireng kaping pisanan ing Spanyol kanthi gaya, sawise tekan resmi ing negara kita tanggal 7 November. Amarga iki, perusahaan wis ngumumake serangkaian penawaran khusus ing situs web dhewe, Mi.com, kalebu adol 50 smartphone kanthi rega 1 euro saben ing kaca khusus sing digawe kanggo Black Friday.

Kajaba iku, perusahaan nawakake macem-macem diskon ing rong Toko Mi resmi, sing kalebu diskon ing macem-macem ponsel kayata Redmi 4A lan Redmi Note 5, uga seri piranti omah lan hiburan saka jajaran Mi Ecosystem. Kabeh iki ditambahake ing game interaktif sing ngemot palu digital sing bisa ngrusak sawetara bata sing ndhelikake macem-macem hadiah, saka kupon diskon € 5 utawa € 10 kanggo tuku piranti Mi 6, Redmi Note 4 utawa Redmi 4X, kanggo voucher kanggo entuk Mi Mix 2 (6GB + 64GB) utawa Mi A1 (4GB + 64GB) gratis.

Ing kasus apa wae Tunggu tanggal 24 November jam 13:00 sore yaiku nalika bakal wiwit adol piranti kasebut lan bakal rampung tanggal 26 November jam 23:59 wengi.. Muga-muga sukses kanggo sampeyan kabeh lan muga-muga sampeyan terus nindakake promosi iki kanthi luwih akeh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)