Xiaomi Mi 8: fitur, versi lan kabeh rincian

Xiaomi Mi 8 putih

Xiaomi Mi 8 minangka taruhan utama perusahaan Cina serbaguna ing sektor ponsel lan cerdas. Nanging, kulawarga anyar iki bakal kalebu telung versi sing beda: Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 SE lan Xiaomi Mi 8 Edition Explorer. Sing terakhir minangka model sing paling kuat saka perusahaan nganti saiki. Nanging ora mung kanggo kekuatane, nanging uga kanthi desain transparan sing nyengsemake.

Xiaomi minangka salah sawijining perusahaan sing paling akeh adol terminal ing saindenging jagad. Iki minangka salah sawijining sing menehi rasio kualitas / rega sing apik banget. Lan kanthi saben rilis ditampilake. Xiaomi Mi 8 ora kalebu lan duwe desain apik lan karakteristik teknis sing kuat, sampeyan bisa ngomong saka sampeyan karo taruhan perusahaan sing penting kaya Samsung, Apple utawa LG. Sanajan sing terakhir ora seneng-seneng ing pasar Smartphone. Nanging supaya masalah iki ora ana, kita bakal nerangake kabeh rincian taruhan Xiaomi kanggo taun 2018 iki.

Lembar data teknis

Xiaomi Mi 8 Xiaomi Mi 8 SE Xiaomi Mi 8 Edisi Explorer
Layar 6.22 inci Full HD + 5.88 inci Full HD + 6.22 inci Full HD + kanthi maca bekas driji terpadu
Prosesor Snapdragon 845 Snapdragon 720 Snapdragon 845
Chip grafis Adreno 630 Adreno 616 Adreno 630
Memori RAM 6 GB 4 / 6 GB 8 GB
Panyimpen internal 64 / 128 / 256 GB 64 GB 128 GB
Kamera foto utama 12 + 12 MPx 12 + 5 MPx 12 + 12 MPx
Kamera ngarep 20 MPx 20 MPx 20 MPx
Sistem operasi Android 8.1 Oreo + MIUI 10 Android 8.1 Oreo + MIUI 10 Android 8.1 Oreo + MIUI 10
Baterei 3.300 mAh + ngisi daya cepet + ngisi daya nirkabel 3.120 mAh + ngisi daya cepet 3.300 mAh + ngisi daya cepet + ngisi daya nirkabel
Sambungan 4G / DualSIM / dual GPS / NFC / Bluetooth 5.0 / USB-C 4G / DualSIM / GPS / NFC / Bluetooth 5.0 / USB-C 4G / DualSIM / dual GPS / NFC / Bluetooth 5.0 / USB-C

Xiaomi Mi 8: asli

Xiaomi Mi 8 asli

Iki minangka model sing menehi jeneng kanggo kabeh kulawarga. Model asli iki, bisa uga, versi paling imbang kabeh. Kaping pisanan kita bakal duwe Layar AMOLED 6,21 inci diagonal, kanthi format 18: 7: 9 lan gelas sudhut mlengkung 2.5D. Kajaba iku, bingkai wis dikurangi nganti maksimal lan permukaan tactile 86,68% saka total entuk. Kangge, resolusi sing wis dipilih yaiku Full HD +; yaiku: ing nomer kasebut bakal ana 1.080 x 2.248 piksel.

Kajaba iku, dheweke ora bisa nolak ngetutake mode lan sisih ngarep - sisih ndhuwur layar - kita bakal duwe wong tuwa sing misuwur: "Kedudukan" sing populer. Ana sensor liyane sing disimpen (12 + 12 megapiksel) lan kamera resolusi 20 megapiksel kanthi pangenalan wajah supaya bisa mbukak kunci terminal kanthi luwih aman - lan kanthi cepet. Kira kepiye carane mbaptis dheweke? Pancen: ID Wajah. Lan mesthine wis dikonfirmasi bakal duwe Animojis dhewe-dhewe.

Xiaomi Mi 8 FaceID Kab

Kangge, ing njero dheweke ora bisa nyepetake kekuwatan. Lan dadi paling dhuwur ing taun 2018 iki, Xiaomi Mi 8 bakal duwe ndhuwur rangking saka Qualcomm: 845-inti Snadragon 8 proses operasi kanthi frekuensi 2,8 GHz. Iki kudu ditambahake chip grafis Adreno 630 sing bakal ditindakake nalika nuntut luwih akeh grafis, terminal kasebut tumindak kaya pesona.

DxOMark Xiaomi Mi 8 Kab

Saliyane, CPU iki bakal diiringi RAM 6 GB lan kemungkinan milih ruang internal 64, 128 utawa 256 GB. Saiki, yen ana masalah, luwih becik dilebokake ing tim sampeyan. Ing Xiaomi Mi 8 bakal duwe sensor dobel ing sisih mburi kanggo muter blurring foto. Kajaba iku, Xiaomi uga milih intelijen buatan ing peralatan iki lan liwat macem-macem algoritma, sampeyan bakal nyoba menehi foto sing paling apik. Mangkene sawetara conto sing ditinggalake perusahaan ing ngarep kamera liyane ing sektor kasebut. Luwih luwih, miturut skor sing dipikolehi ing DxOMark yaiku 105 poin "IPhone X ngetung 101 poin."

Uga, batere sing kalebu versi iki yaiku 3.300 kapasitas milliamp. Lan, ati-ati, amarga kompatibel karo ngisi daya sing cepet lan ngisi daya nirkabel sing paling apik. Kanggo versi Android, sampeyan bakal ngerti manawa Xiaomi nggunakake lapisan khusus dhewe sing diarani MIUI. Taun iki teka ing Versi MIUI 10 adhedhasar Android 8.1 Oreo —Ing video sing dipasang, sampeyan bisa ndeleng conto sing nunggu sampeyan ing tim iki. Lan intelijen buatan bakal terus dadi salah sawijining bintang ing tim lan taun iki. Apamaneh ing babagan apa sing diarani asisten virtual Xiaomi AI Kab.

Xiaomi Mi 8 SE: model sing pengin digayuh kabeh kanthong

Xiaomi Mi 8 SE

Ing sisih tengah kita bakal duwe model Xiaomi Mi 8 SE. Tim iki bakal duwe spesifikasi sing luwih apik tinimbang kakange, sanajan uga bener - kaya sing bakal dideleng mengko - regane bakal luwih terjangkau kanggo kabeh anggaran. Tegese, strategi sing ora anyar lan bakal ngelingi bab sing padha karo Apple karo iPhone lan versi SE.

Xiaomi Mi 8 SE iki ukurane luwih cilik: Layar AMOLED diagonal 5,88 inci lan nikmati resolusi Full HD + (1.080 x 2.248 piksel). Kangge, apa sing tenan narik kawigaten babagan tim iki dudu rega regane, nanging uga bakal tanggung jawab kanggo menehi prosesor prosesor Qualcomm anyar sing fokus ing sektor menengah kasebut. Babagan chip Snapdragon 710 kanthi Adreno 616, sing sanajan ora diarep-arep bisa entuk angka sadulur tuwa, pangarep-arep bakal luwih larut tinimbang model sing diganti, Snapdragon 660.

Xiaomi Mi 8 SE Snapdragon 710

 

Saliyane, Xiaomi Mi 8 SE iki bisa ditemokake ing rong versi RAM: 4 utawa 6 GB. Nalika siji-sijine alternatif panyimpenan liwat modul 64 GB. Kita uga bakal duwe kamera sensor dobel ing sisih mburi (12 + 5 megapiksel) lan uga bakal nuduhake intelijen buatan. Saiki ing kasus iki, kita ora duwe bukti. Sisih ngarep bakal mbukak "Notch" lan sensor 20 megapiksel.

Xiaomi Mi 8 SE biru

Pungkasan, Xiaomi Mi 8 SE uga adhedhasar Android 8.1 Oreo lan MIUI 10, nalika batere tekan 3.120 milliamp lan kompatibel karo daya cepet. Ing kasus iki, ngisi daya nirkabel ditinggalake. Pungkasan, kita bakal duwe teknologi Bluetooth 5.0, NFC lan port USB tipe C.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition: ndhuwur sawetara kanthi desain spektakuler

Xiaomi Mi 8 Edisi Explorer

Lan kita teka ing jajan es: ing Xiaomi Mi 8 Edisi Explorer. Perusahaan kasebut pengin ngrayakake ulang taun kaping wolu kanthi versi spektakuler iki sing nawakake panel mburi sing transparan banget sing nerangake kabeh komponen internal, detail sing bakal disenengi para pecinta teknologi nalika isih bocah.

Karakteristik teknis padha karo sing sampeyan bisa nemokake ing versi asli sing wis rinci ing wiwitan. Saiki, bakal ana sawetara pangowahan kaya nawakake a RAM 8 GB lan ruang panyimpenan 128 GB. Edisi Xiaomi Mi 8 Explorer iki mung bakal didol ing konfigurasi kasebut.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition mburi

Nanging ing kene, ora ana kabeh kejutan sing didhelikake model iki. Lan manawa model loro sadurunge duwe maca bekas driji ing sisih mburi, Xiaomi Mi 8 Explorer bakal kalebu ing layar. Maksude: pérangan mburi isih luwih resik lan sisih ndhuwur layar bakal dadi pemindai bekas driji.

Paling ora, nanging paling ora, model iki bakal duwe Pangenalan rai 3D, tegese, langkah ngluwihi model tradisional sing bakal ditawakake luwih rinci nalika ngenali rai.

Pamaca bekas driji Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Harga lan kasedhiyan telung versi

Kita tekan poin sing paling penting: apa regane kabeh versi lan konfigurasi masing-masing, uga nalika bisa ngupayakake.

Xiaomi Mi 8 Asli: 

  • 6 GB RAM + 64 GB panyimpenan: 2.699 yuan (360 euro)
  • 6 GB RAM + 128 GB panyimpenan: 2.999 yuan (400 euro)
  • 6 GB RAM + 256 GB panyimpenan: 3.299 yuan (440 euro)

Xiaomi Mi 8 SE:

  • 4 GB RAM + 64 GB panyimpenan: 1.799 yuan (240 euro)
  • 6 GB RAM + 64 GB panyimpenan: 1.999 yuan (270 euro)

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition:

  • 8 GB RAM + 128 GB panyimpenan: 3.699 yuan (500 euro)

Nalika kasedhiyan model kasebut wiwitane bakal kasedhiya ing China lan bakal ana didol wiwit 5 Juni ngarep (model Xiaomi Mi 8 asli) lan tanggal 7 Juni Xiaomi Mi 8 SE. Edisi Explorer bakal didol mengko, sanajan durung ana tanggal tartamtu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.