Xiaomi Mi 8, rincian liyane katon sadurunge diluncurake

Xiaomi Mi 8 warna

Xiaomi Mi 8 bakal dadi unggulan perusahaan Cina serbaguna sabanjure. Dadi sing paling dhuwur ing jajaran pabrikan, wis akeh diskusi babagan apa sing bakal dikarepake tim iki. Nanging, kedadeyan sadurunge diluncurake banget, seri bocor ora mandheg teka. Lan saiki sampeyan menehi sampeyan data sadurunge paling anyar sing ditampilake Xiaomi Mi 8.

Ternyata, Xiaomi mikirake ngluncurake rong versi piranti populer iki: Xiaomi Mi 8 lan Xiaomi Mi 8 SE - Sing terakhir minangka "Edisi Khusus" lan bisa uga ukuran layar luwih gedhe. Saiki, ing antarane sing wis ditemokake, kita bisa menehi katrangan babagan macem-macem warna; ing endi pamaca sidik jari pungkasane bakal ditemokake lan apa bakal debut Animojis dhewe amarga bakal ditampilake ing video mengko.

Xiaomi minangka perusahaan sing nggawe sampeyan telpon pinter lan bakal diluncurake kanggo skuter listrik kanthi 1.000 euro. Nanging, iki misuwur amarga tim pertama sing wis kasebut. Mripat ing Xiaomi Mi 8 sabanjure lan nganti saiki data ing ngisor iki wis muncul. Sing pertama mesthine kita bisa nemokake kanthi rong warna: ireng utawa putih.

Kangge, sanajan ukuran layar durung dingerteni saiki, jarene terminal iki bisa pasang panel OLED ing kaloro versi kasebut, panel versi SE luwih gedhe. Kangge, babagan tenaga, prosesor sing bakal dianggep yaiku a Qualcomm Snapdragon 845 bebarengan karo RAM 6GB lan papan panyimpenan 256GB.

Saiki, miturut gambar sing bubar bocor, ana salah sawijining fitur sing diarepake sing dilebokake ing Xiaomi Mi 8 iki lan kayane perusahaan milih desain sing luwih konservatif: maca bekas driji bakal dilebokake ing sisih mburi sasis.

Mesthine, ing bagean mburi iki, kita bakal duwe kamera utama kanthi sensor dobel (20 lan 16 megapiksel); nalika sensor ngarep duwe sensor 16 megapiksel Pangenalan wajah 3D lan bakal mbantu karya "Animojis" dhewe sampurna kaya sing sampeyan deleng ing video ing ngisor iki:

Liwat: Gizmochina


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.