Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE lan Xiaomi Mi 9 Edisi transparan: spesifikasi, rega lan kasedhiyan

Xiaomi Mi 9

Kaya umume, yen ora kabeh, pabrikan uga ngurus saring saben spesifikasi utama, desain lan liya-liyane sing bakal ditawakake ing piranti sabanjure sing bakal ditampilake kanthi resmi. Contone sing jelas karo Samsung lan S10. Tuladha liyane saka bocor jinis iki ditemokake ing Xiaomi.

Perusahaan Asia, sing mbaka sethithik dadi alternatif serius kanggo jeneng-jeneng gedhe ing telephony, nembé kanthi resmi nampilake kisaran Xiaomi Mi9 anyar, sawetara sing kasusun saka telung terminal: Mi9, Mi9 SE lan Mi Explorer Edition. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh spesifikasi, rega, lan fitur saben Xiaomi Mi 9 anyar, banjur kita nuduhake.

Spesifikasi Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 Edisi Transparan, Xiaomi Mi 9 SE

Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9 Xiaomi Mi Edisi Transparan Xiaomi Mi 9 SE
Layar 6.39 inci Super AMOLED 6.39 inci Super AMOLED Super AMOLED 5.97 inci
Resolusi layar 1080 × 2080 1080 × 2080 1080 × 2080
Rasio layar 19: 9 19: 9 19: 9
Prosesor Snapdragon 855 Snapdragon 855 Snapdragon 712
Memori RAM 6 / 8 GB 12 GB 6 GB
Panyimpen internal 64 / 128 / 256 GB 64 / 128 / 256 GB 64 / 128 GB
Kamera mburi 48 mpx (f / 1.8) + 16 mpx (f / 2.2) +12 mpx 48 mpx (f / 1.8) + 16 mpx (f / 2.2) +12 mpx 48MP + 8MP + 13MP
Kamera ngarep 20 mpx 20 mpx 20 mpx
Sistem operasi Android Pie 9 karo MIUI 10 Android Pie 9 karo MIUI 10 Android Pie 9 karo MIUI 10
Dimensi 157.5 × 74.67 × 7.61 mm 157.5 × 74.67 × 7.61 mm -
Bobot 173 gram 173 gram 155 gram
Baterei 3.300 mAh kompatibel karo ngisi daya cepet lan nirkabel 3.300 mAh kompatibel karo ngisi daya cepet lan nirkabel 3.070 mAh kanthi dhukungan cepet
Conectividad NFC - Bluetooth 5.0 - Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac NFC - Bluetooth 5.0 - Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac NFC - Bluetooth 5.0 - Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac
Keamanan Sensor bekas driji ing sangisore layar - Bukak kunci pasuryan Sensor bekas driji ing sangisore layar - Bukak kunci pasuryan Sensor bekas driji ing sangisore layar - Bukak kunci pasuryan

Kamera telung kanggo kabeh Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

Lomba kanggo ndeleng sapa pabrikan sing ngetrapake paling akeh kamera ing smartphone wis dadi prioritas kanggo kabeh pabrikan. Pirang-pirang taun kepungkur, balapan ing bagean iki katon nalika ndeleng sapa sing menehi resolusi paling dhuwur.

Untunge pabrike wis ngerti sing penting banget ing smartphone yaiku kualitas foto sing ngidini kita nindakake lan ora bisa ngetrapake ukuran pungkasan, sanajan kanthi logis uga penting.

Versi paling kuat, Xiaomi Mi 9 lan Xiaomi Mi Transparent nawakake telung kamera ing sisih mburi sing ana ing vertikal kanthi spesifikasi sing padha ing kaloro model kasebut

  • 48 mpx utama kanthi aperture f / 1.8
  • 16 sudhut amba kanthi bukaan f / 2.2
  • 12 mpx telephoto

Kanggo entuk asil paling apik saka telung gambar sing dijupuk saben kamera, Xiaomi nggunakake intelijen buatan, sing ngidini kita njupuk wektu apa wae saka ngendi wae tanpa kudu kuwatir nyedhaki utawa adoh saka subyek utawa obyek sing pengin dipoto.

Kanggo bagean kasebut, Xiaomi Mi 9 SE, versi paling murah saka kisaran iki, uga nawakake 3 kamera ing sisih mburi, nanging kanthi resolusi liyane:

  • 48 mpx utama
  • 8 amba sudhut sudhut
  • 13 mpx telephoto

Ing sisih ngarep, Xiaomi ora pengin rumit urip lan wis ngetrapake sensor 20 mpx ing telung model sing kalebu bagean saka kisaran Mi 9.

Prosesor lan memori kisaran Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

Pabrik Asia, minangka salah sawijining pabrikan pisanan sing ngetrapake Qualcomm's Snapdragon 855, prosesor paling kuat sing ditawakake pabrikan ing pasar saiki, mula ndhisiki perusahaan Korea Samsung, sanajan Samsung sing nggawa menyang pasar sadurunge Xiaomi.

Nanging anyar anyar, kita bisa nemokake ing Xiaomi Mi 9 Transparan Edition, versi sing diiringi RAM 12 GB, mula dadi terminal pertama sing duwe memori ing smartphone. Memori RAM mesthi dadi salah sawijining masalah Android lan pabrike Xiaomi pengin ngilangi tanpa ngethok rambut.

Xiaomi Mi 9, sing bakal garing, bakal menehi kita rong versi kanthi 6 lan 8 GB RAM, ngetutake tren umume produsen ing pasar sajrone taun kepungkur, luwih saka cukup memori saben dina. Loro terminal kasedhiya ing 64/128 lan 256 GB panyimpenan.

Model entri kanggo kisaran Mi 9, Xiaomi Mi 9 SE, kasedhiya ing versi RAM 6GB tunggal lan rong versi panyimpenan: 64 lan 128 GB.

Kaya sing diarepake, versi Android sing ditemokake ing Xiaomi Mi 9 kasedhiya paling anyar, Android 9 Pie diiringi lapisan kustomisasi MIUI 10.

Layar Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

Babagan layar, diprodhuksi dening Samsung lan gulung banyu, kita ngerteni kepiye Mi 9 lan Edisi Transparan nggabungake layar jinis Super AMOLED 6,39 inci, resolusi Full HD + (2280 × 1080) lan rasio layar 19: 9. Xiaomi Mi 9 SE nawakake ukuran layar sing luwih cilik, 5,97 inci, nanging kanthi resolusi lan jinis layar padha karo sadulur lanang loro.

Kabeh model sing kalebu bagean saka kisaran Mi 9 dheweke nggabungake sensor bekas driji ing layar, saliyane menehi sistem pangenalan wajah, sistem sing ora menehi keamanan sing padha karo sing bisa ditemokake ing sawetara iPhone generasi paling anyar lan ing Huawei Mate 20 Pro.

Rega Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9 Edisi Transparan lan Xiaomi Mi 9 SE

Kaya sing sampeyan deleng ing perbandingan iki, Xiaomi Mi 9 Se minangka model entri kisaran Mi 9, dadi rega terminal iki paling murah saka kabeh jajaran. Terminal iki kasedhiya ing versi 64 Gb kanggo taun 1999 yuan (udakara 260 euro) lan versi 128 GB kanggo 2.299 yuan (300 euro ing pangowahan).

Babagan rong terminal liyane sing paling kuat ing kisaran Mi 9, Mi 9 ing versi kasebut RAM 6GB lan panyimpenan 128GB regane 2999 yuan (Pangowahan 390 euro). Versi saka RAM 8GB lan panyimpenan 128GB nganti 3.299 yuan (430 euro nalika ganti). Versi Edisi Transparan, nganti 3999 yuan ing versi kasebut 12 GB lan 256 GB panyimpenan, udakara 520 euro bakal diganti.

Kanggo ngerti rega pungkasan kisaran Xiaomi Mi 9 anyar, kita kudu ngenteni presentasi resmi sing digawe dening perusahaan ing Eropa kanthi kerangka kerja MWC 2019, sawijining acara sing bakal dianakake ing Barcelona sawetara dina. Saiki, ing China, bisa dituku wiwit 26 Februari sabanjure langsung liwat situs web pabrikan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.