Xiaomi Mi Band 2, ageman Xiaomi sing isih apik, ayu lan murah

Xiaomi

La Xiaomi Mi Band Kab Suwe-suwe, iki dadi salah sawijining piranti sing paling larang ing saindenging jagad, amarga kesederhanaan, pilihan lan fungsine, nanging sing paling penting amarga regane. Saiki Xiaomi mutusake kanggo bali maneh lan sawetara minggu kepungkur kanthi resmi nampilake Xiaomi My Band 2, kanthi layar OLED cilik minangka anyar lan saiki kita bakal nganalisa kanthi rinci sawise nyoba sawetara wektu.

Mi Band 2 iki ditampilake kanthi cara sing padha karo versi pertama sing sukses, lan tetep desaine tetep utuhSanajan, kaya sing wis dakkandhakake, nggabungake layar sing bisa ndeleng informasi sing akeh, sing karo Mi Band lan Mi Band 1S, kita ora bisa ndeleng kajaba kita nggunakake layar piranti seluler. Aku kudu ngandhani, miturut pendapatku, sawijining layar ora perlu, sanajan ora ana keluwihan, lan mesthine kudu menehi sing anyar kanggo akeh pangguna sing duwe versi pisanan sing bisa digunakake saka pabrikan Tiongkok.

Desain

Saka desain Xiaomi Mi Band 2, kita bisa ujar manawa ana sawetara owah-owahan dibandhingake karo versi pisanan piranti saka pabrikan Tiongkok, kanthi kesederhanaan minangka tembung sifat sing paling cocog. Lan iku supaya kita ora terus golek kanthi gelang digawe saka karet sing rada fleksibel, sing saiki kita kudu masang sensor sing luwih gedhe, amarga layar OLED sing wis kasebut.

My Band 2

Sanajan kasunyatane manawa Mi Band 2 iki tuwuh kanthi ukuran, nanging isih kepenak banget bisa dipakai ing bangkekan, lali sawetara jam sawise dipasang. Iki bisa uga katon sekunder, nanging yen kita lagi ngatasi piranti sing bakal kita pakai sedina muput, iki minangka detail sing ora bisa dingerteni.

Nalika nerangake resistensi banyu, piranti iki duwe Sertifikasi IP67, sing bisa kita teles lan dicelupake tanpa ana masalah sajrone setengah jam lan jerone nganti meter. Ing macem-macem tes sing wis ditindakake, kita nuntut luwih akeh maneh saka Xiaomi Mi Band 2 iki lan bisa menehi katrangan manawa wis lulus tanpa ana masalah lan kanthi cara sing luar biasa.

Layar

Anyar anyar Xiaomi Mi Band 2 iki yaiku kaya sing wis diandharake ing luwih saka siji kesempatan yaiku layar OLED, sing kayane evolusi logis, sawise pabrikan China ngenalake sensor detak jantung ing Mi Band 1S.

Layar iki duwe ukuran sing cukup, sing bisa narik kawigaten dhisik, nanging suwe-suwe nalika nyandhang ing bangkekan, kita mulai nyadari kekurangane lan uga kekurangan sing ana.

Lan apa poderla mung maca kanthi vertikal, asring banget ngrugekake. Kajaba iku, mokal kanggo ngatur intensitas ngasilake masalah, ora ing njero omah sing katon sampurna, nanging ing njobo ruangan sing asring menehi padhang kanggo ndeleng tanpa ana masalah.

Xiaomi

Pungkasan, kita kudu ngomong babagan nguripake layar kanthi otomatis, yen pengin, nalika muter tangan, sing bisa digunakake kanthi efisien. Mesthi wae, pancen ora kepenak, kayata ing amben, piranti ndeteksi puterane lan nguripake nuduhake lampu sing ora enak, sing ora cukup ing njobo nanging mesthine akeh banget ing papan sing peteng.

Aku yakin manawa pancen bener-bener cocog karo Xiaomi yaiku ora nggawe tutul layar OLED cilik lan tombol tutul ing endi Xiaomi Mi Band 2 dioperasikake cukup lan layar tutul mesthi bakal ngasilake luwih akeh masalah apa mupangate.

Batere; langkah mundur sing jelas, bisa dibenerake

Batere Xiaomi Mi Band asli, uga Mi Band 1S minangka salah sawijining kekuwatan piranti iki lan yaiku menehi otonomi meh 30 dina. Iki ngidini kita lali babagan gadget lan nggunakake pirang-pirang dina suwene tanpa masalah. Sayang tampilan layar ing Xiaomi Mi Band 2 iki nggawa kauntungan sing apik, sanajan uga umur batere luwih apik.

Mesthine, sanajan otonomi Mi Band anyar iki wis dikurangi dibandhingake karo versi tanpa layar, nanging isih apik lan bakal ngidini kita nggunakake gelang ngetung suwene 10 dina kanthi terus-terusan. Ing tes, lan mesthi digandhengake, nampa kabar lan konsultasi data kegiatan fisik ing pirang-pirang acara, kita wis bisa nggunakake nganti 9-10 dina tanpa ana masalah.

Otonomi iki mung setengah saka apa sing dijanjekake Xiaomi nalika presentasi resmi babagan sing bisa digunakake, nanging mesthine kanthi nyuda pangukuran pulsa, mateni aktivasi otomatis utawa nggunakake mode turu, kita bisa ngegungake batere Mi Band 22 iki nganti tokoh sing diwenehake dening pabrikan Tiongkok.

aplikasi

Xiaomi Mi Band Kab

Sanajan kasunyatane yen Xiaomi Mi Band 2 anyar iki duwe layar, supaya bisa ndeleng kabeh data sing ana gandhengane karo kegiatan fisik sing dikumpulake, kita bisa nggunakake aplikasi piranti kasebut dhewe, sing diarani Mi Fit, kanggo akeh pilihan lan fungsi. . Aplikasi iki terus berkembang kanthi sithik, sanajan intine dhasar yaiku kesederhanaan nalika nggunakake.

Sapa wae pangguna sing pengin nggunakake piranti sing bisa dipakai Xiaomi kudu nggunakake aplikasi iki lan penting kanggo ngatur lan miwiti nggunakake. Kita durung mulang sampeyan babagan iki, nanging gadget saka pabrikan Tionghoa iki bisa digunakake nganggo piranti karo sistem operasi Android, lan piranti karo iOS.

Aplikasi Mi Fit dadi latar mburi kanthi tampilan layar ing Mi Band 2 iki, nanging tetep dadi peran utama nalika nggunakake piranti iki. Ing kasusku, saliyane nggunakake kanggo ngatur, digunakake kanthi praktis saben dina kanggo takon kabeh data kegiatan fisik kanthi cara sing luwih nyaman lan rinci.

Rega lan kasedhiyan

Xiaomi

Wis luwih dingerteni manawa Xiaomi ora adol piranti ing Eropa kanthi cara resmi lan kita uga kudu tuku langsung saka China, liwat salah sawijining toko sing adol lan dikirim ing saindenging jagad, utawa nganti nomer telu pihak Ing Spanyol, luwih akeh toko sing didol kanggo adol piranti pabrikan Tionghoa sing misuwur, supaya bisa ditampa ing sawetara dina, sanajan ya, mbayar luwih murah tinimbang rega asli.

Ing kasusku, Xiaomi Mi Band 2 iki regane 47 euro liwat toko sing adol kabeh jinis piranti Xiaomi. Regane bisa beda-beda, lan yen kita tuku liwat toko Tionghoa, kita bisa mbayar malah kurang saka 30 euro, nanging sawise tuku ing Spanyol liwat toko, rega kasebut bakal tuwuh, sanajan iku, keamanan sing ditampa ing kondisi sing sampurna lan sawetara dina diasuransiake.

Pendapat editor

Suwe-suwe ing tanganku nggunakake Xiaomi Mi Band, ing versi pisanan lan versi sing luwih apik sing diluncurake dening pabrikan Tiongkok kanthi sensor detak jantung. Nyenengake, presisi nalika ngrekam data lan ing ndhuwur kabeh otonomi sing gedhe banget yaiku kunci supaya sanajan nganggo jam tangan, sampeyan bakal terus nggunakake gelang sing ngetung iki. Nalika Xiaomi ngluncurake versi kapindho sing bisa digunakake, aku ora ragu-ragu sawetara kanggo tuku lan miwiti nggunakake.

Sampeyan wis bisa maca pendapat babagan artikel iki Ringkesan, kita bisa ujar manawa kita ngadhepi piranti sing apik banget kanggo rega sing diduweni, sanajan kaya kabeh sing duwe kaluwihan lan sawetara cacat. Babagan kabaruan utama Xiaomi Mi Band 2 iki, yaiku layar, sampeyan ora bisa ujar apa-apa sing ala, nanging aku terus negesake manawa ora perlu kanggo akeh pangguna. Mesthine, pangguna sing duwe layar utawa ora preduli, mesthi bisa tuku Xiaomi Mi Band utawa Mi Band 1S sing isih dipasarake ing pasar.

Xiaomi Mi Band 2 iki wis dadi kancaku sing ora bisa dipisahake saben dina, sanajan sayangé saiki aku kudu luwih kuwatir amarga otonomi kurang lan uga mesthi ana, padhang ing papan sing peteng sing nggawe aku eling. sing dakanggo.

Xiaomi My Band 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
  • 80%

  • Xiaomi My Band 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros lan cons

Ing kene kita nuduhake aspek positif lan negatif saka Xiaomi Mi Band 2 iki sawise tes beda sing wis ditindakake;

Pros

  • Desain lan bahan sing digunakake kanggo manufaktur
  • Kesederhanaan
  • Rasio rega / kualitas

Contra

  • Layar tanpa kamungkinan kanggo ngatur padhange
  • Ngurangi otonomi dibandhingake karo versi pisanan

Apa pendapat sampeyan babagan Xiaomi Mi Band 2 iki?. Nyritakake pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jejaring sosial sing saiki kasedhiya lan critakake yen sampeyan wis entuk utawa yen sampeyan mikir entuk ing wektu kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rafael ngandika

    Wis 3 minggu aku karo dheweke lan aku seneng banget. Babagan batere, aku wis mlaku kanthi apik lan luwih saka 20 dina, sing wis dakkirim kanthi mateni kobongan otomatis kanthi muter-muter. Aku nyelehake 2 but: pisanan pangukuran pulsa sing ora bisa ditindakake nalika pergelangan tangan sampeyan kringet lan sing nomer loro ora bisa ngukur terus-terusan kaya monitor detak jantung. App kanggo iOs ana ing basa Inggris.

  2.   Paco ngandika

    Cocog karo komentar Rafael, aku duwe komentar sawetara dina sawise presentasi lan saiki tanpa masalah

  3.   luis ngandika

    Aku seneng banget lan aku wis ngisi daya 15 dina kepungkur lan Slavia nganti batere 60%, yen aku medhot kontak otomatis, lan ngaktifake kabeh kabar yen aku duwe total 7 lan terus-terusan ngundang akeh, pancen luwih gedhe lan kadang aku gunakake langkah lan kardio, tahan batere dawa nanging dawa, aku nyaranake.

bool (bener)