Xiaomi Mi Bedside Lamp 2, analisis kanthi rega lan fitur

Lampu Tempat Tidurku 2 - Kothak

Produk omah Xiaomi sing wis nyambung wis dadi populer amarga hubungane antarane kualitas lan rega, minangka ciri khas merek ing kabeh bagean. Minangka kanggo cahya sing cerdas, bisa uga kurang, lan wektu iki kita nggawa sampeyan salah sawijining produk sing paling populer.

Deleng Xiaomi Mi Bedside Lamp 2, lampu serbaguna sing kompatibel banget karo macem-macem asisten virtual. Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 wis ana ing tabel analisis lan bakal dakcritakake apa sing wis dialami kanthi produk khas lan lengkap iki.

Bahan lan desain

Lampu Xiaomi Mi Bedside generasi kaping loro duwe desain industri sing gampang lan gampang adaptasi karo meh kabeh ruangan. Ndhuwur 20 sentimeter lan jembaré 14 sentimeter, desain kompak lan entheng sing bisa menehi katerangan ing spektrum 360 derajat. Ana konektor daya ing sisih mburi lan pamilih telung tombol ing sisih ngarep. Sampeyan duwe rega paling apik ing Amazon yen sampeyan pengin tuku.

Lampu Tempat Tidurku 2 - Ngarep

Plastik putih Matt kanggo pangkalan lan putih tembus kanggo wilayah sing tanggung jawab nyinau cahya. Produk kasebut gampang "pas" ing macem-macem ruangan, mula kita ora prelu nggunakake tabel ing sisih amben.

Instalasi

Kaya biasane, produk kasebut dilengkapi manual instalasi sing gampang dingerteni. Kaping pisanan kita bakal nyambungake sumber daya listrik lan banjur nyambungake Lampu Lampu Bedside 2 menyang arus listrik. Kanthi otomatis, tanpa prelu tumindak luwih lanjut, kita bakal bisa nggarap aplikasi Xiaomi Mi Home, sing kasedhiya kanggo Android lan iOS.

  • Download kanggo Android
  • Download kanggo iOS

Sawise mlebu menyang akun Xiaomi, utawa wis ndhaptar (prelu banget) yen ora duwe akun, kita bakal pencet tombol "+" ing sisih tengen ndhuwur layar. Mung sawetara detik, Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 sing lagi wae diwiwiti bakal katon.

Kita mung kudu menehi jaringan WiFi lan sandhi sampeyan. Kita ngelingake babagan iki yen Mi Bedside Lamp 2 ora kompatibel karo jaringan 5 GHz. Banjur kita bakal nambah kamar ing njero omah lan uga identifikasi kanthi jeneng. Ing jalur iki, kita duwe Mi Bedside Lamp 2 meh integral, nanging kita kudu eling manawa kita duwe kompatibilitas lengkap karo Amazon Alexa lan Google Home, mula kita bakal rampung nggabungake lampu karo asisten virtual favorit.

Integrasi karo Amazon Alexa

Kita pindhah menyang "Profil" ing pojok sisih tengen ngisor, banjur terus ing setelan "layanan swara" lan pilih Amazon Alexa, ing kono kita bakal nemokake langkah-langkah, yaiku ing ngisor iki:

  1. Ketik aplikasi Alexa banjur pindhah menyang bagean katrampilan
  2. Download katrampilan Xiaomi Home lan mlebu nganggo akun sing padha sing wis sampeyan kaitake karo Xiaomi Bedside Lamp 2
  3. Klik ing «temokake piranti»
  4. Lampu Tempat Tidur Xiaomi Mi sampeyan wis katon ing bagean «lampu» supaya sampeyan bisa nyetel sing dikarepake

Integrasi karo Apple HomeKit

Ing jalur iki, instruksi luwih gampang diikuti tinimbang sing wis ditawakake kanggo ngubungake karo Amazon Alexa.

  1. Sawise rampung kabeh bagean konfigurasi liwat Xiaomi Home, pindhah menyang aplikasi Apple Home.
  2. Klik ing ikon "+" kanggo nambah piranti
  3. Pindai kode QR ing ngisor dhasar lampu
  4. Bakal ditambahake kanthi otomatis menyang sistem Apple HomeKit

Iki, ditambah karo kompatibilitas Google Home, nggawe Mi Bedside Lamp 2 minangka salah sawijining lampu cerdas sing paling migunani ing pasar.

Setelan lan fungsi

Ora bakal dikatutake, amarga integrasi karo macem-macem asisten Apple lan Amazon, sampeyan bisa nindakake otomatisasi saben jam utawa jinis penyesuaian otomatis liyane sing dikarepake. Saliyane ing ndhuwur, kita duwe aplikasi Xiaomi Home sing, antara liya, bakal ngidini kita:

  • Setelake warna lampu
  • Setelake warna kulit putih
  • Gawe aliran warna
  • Pateni lan mateni lampune
  • Gawe automatisme

Nanging, ing titik iki kita uga kudu fokus ing kontrol manual sing ora kalah penting, Amarga sejatine, minangka lampu meja sisih amben, luwih becik kita duwe akeh pilihan ing ponsel, nanging salah sawijining panggunaan sing paling umum mesthine yaiku panyesuaian manual.

Kanggo iki, kita duwe sistem tutul ing tengah sing duwe lampu LED lan menehi kabeh kemungkinan iki:

  • Tombol ngisor bakal nggawe fungsi nguripake lan mateni lampu ing kahanan apa wae kanthi tutul siji.
  • Geser ing wilayah tengah bakal ngidini kita nyetel macem-macem padhang sing cocog karo kabutuhan lan menehi tanggepan sing apik.
  • Tombol ing sisih ndhuwur bakal ngidini kita nyetel warna lan warna:
    • Nalika menehi warna putih, tutul kanthi cepet bakal ngidini kita ngganti warna sing beda-beda sing ditawakake wiwit luwih adhem lan luwih anget
    • Yen pencet dawa, kita bakal bisa sulih ing antarane mode putih lan mode warna RGB
    • Nalika menehi mode warna RGB, penet cendhak tombol ing sisih ndhuwur bakal ngidini kita ganti antarane warna sing beda

Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 iki nggunakake 1,4 watt nalika istirahat lan 9,3 watt ing operasi maksimal, dadi kita bisa nganggep "konsumsi sithik". Kanggo kapasitas cahya, kita nemokake luwih saka cukup (lan luwih saka cukup) 400 Lumens kanggo lampu meja sisih amben.

Pendapat editor

Pendapat pungkasan babagan Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 yaiku babagan kompleks babagan nawakake luwih akeh produk sing bisa sampeyan tuku ing antarane 20 lan 35 euro gumantung saka titik penjualan lan penawaran tartamtu. Kita duwe lampu serbaguna sing kompatibel banget lan kanthi fitur sing sampeyan ngarepake, angel kanggo mbenerake ora duwe ing omah sing gegandhengan.

Lampu Samping Mi 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
19,99 a 34,99
  • 80%

  • Lampu Samping Mi 2
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 28 August 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kompatibilitas
    Penerbit: 90%
  • Lemah
    Penerbit: 80%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Bahan lan desain
  • Kompatibilitas dhuwur
  • Rega

Contra

  • Mbukak nggawe akun Xiaomi
  • Bedane rega ing titik adol

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.