Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2, analisis jero

ing Headphone True Wireless (TWS)wis demokratisasi ing taun kepungkur, lan yaiku nggunakake headphone cilik lan independen dadi saben dina kanggo akeh pangguna, alasan sejatine dadi headphone Bluetooth nggawe pasar jeblugan lan mulane kita nganalisa akeh piranti liyane saka jinis iki.

Kita duwe Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 ing tabel analisis lan kita nyoba kanthi jero. Tetep bareng karo kita lan temokake apa sing dianggep minangka rega paling apik kanggo headphone TWS pancen regane.

Desain lan bahan

Headphone iki mung nganggo warna putih. Bahan kasebut digawe saka plastik matte kanthi warna kasebut, sing bisa nulungi konservasi amarga tahan saka goresan lan pengaruh. Minangka kothak, salah sawijining faktor sing paling penting, dibunderake ing sisih lan rata ing ndhuwur (tutup) lan ngisor, ing endi port USB-C sing bakal diisi daya. Headphone digawe saka bahan sing padha, kanthi desain sing ngelingake kita akeh AirPods lan FreeBuds 3 nanging kanthi basis sing rada rata. lan memanjang tinimbang sing sadurunge. Yen sampeyan wis ngerti yen pengin entuk unit, sampeyan bisa tuku ing LINK IKI kanthi jaminan Amazon.

Bobot bersih piranti kalebu kasus lan headphone yaiku 50 gram sing dadi entheng lan kepenak dienggo saben dinane. Sebut khusus kanggo tutup, magnet lan konstruksi umume, wis katon solid ing tes, gampang digunakake lan nduweni daya tahan sing ngelingi regane dhuwit sing biasane ditawakake Xiaomi umume. Tanpa mangu-mangu, kita durung nemokake masalah pabrikan utawa bahan sing kurang dirakit ing unit kita, Xiaomi wis ngupayakake babagan iki, kanthi nggunakake kesederhanaan lan utilitas umum.

Karakteristik teknis

Kita nemokake ing saben earphone babagan Speaker 14 mm sing dirancang kanggo nawakake bass sing luwih apik lan swara sing cukup kuat. Kita duwe 32 ohm impedansi lan Xiaomi ora menehi rincian liyane babagan level teknis. Koil swara diafragma senyawa mbantu nyedhiyakake kualitas swara sing luwih apik ing papan. Kita uga duwe rong mikropon ing saben earphone, salah sawijine kanggo nyekel swara ing sisih ngisor, lan liyane sing tanggung jawab nganalisis gangguan eksternal kanggo netralake ing telpon lan nawakake kinerja sing luwih apik ing telpon.

Kita duwe panyambungan Bluetooth 5.0 sing nawakake sambungan otomatis ing piranti Android lan piranti iOS. Ora preduli merek, dheweke bakal nyambung menyang piranti kanthi otomatis ing kothak. Mesthi iki minangka salah sawijining poin sing paling disenengi, ora ana kesalahan panyambungan, kerugian swara utawa jinis gagal cilik sing umum ing produk liyane. Ing level teknis, Xiaomi kanthi harfiah menehi apa sing dijanjekake lan kita ora bakal ketinggalan fitur sing penting ngelingi regane. Babagan profil Bluetooth, kita duwe: 1BLE, HFP, HSP, A2DP, AVRCP.

Otonomi minangka referensi

Batere penting banget ing jinis produk iki. Kanggo iki, Xiaomi milih port USB-C, sing wis distandardisasi lan dihargai, amarga akeh merek sing terus milih port sing wis ketinggalan jaman. Kurang saka siji jam amarga kompatibilitas karo ngisi daya nirkabel, kita bakal bisa seneng 4 jam otonomi puter maneh musik lan obrolan. Otonomi iki diluncurake nganti jam 14:XNUMX sore. yen kalebu kasus iki, mula ana ing standar sing ditawakake produk kanthi rega sing luwih dhuwur. Ing babagan iki, perusahaan kasebut janji akeh.

Priksa ing Amazon kanggo rega sing paling apik (LINK)

Minangka bagean, pengalaman kita cedhak banget karo spesifikasi teknis sing diwenehake Xiaomi. Ngisi daya udakara kurang saka sak jam nggunakake pangisi daya cepet. Kanggo bagean kasebut, otonomi kasebut beda-beda antarane telung setengah jam lan patang jam, gumantung karo suwene telpon. Yen nggunakake mikropon sing luwih biasa liwat telpon, kita nemokake manawa otonomi tumiba ing sisih ngisor, nanging ora ana sing bisa nyebabake durasi kasebut. Mesthi, otonomi cedhak banget karo sing dijanjeni perusahaan kasebut.

Kualitas audio lan pengalaman panganggo

Kita nemokake codec audio SBC, AAC lan LHCD tradisional, lali karo Qualcomm's AptX, sing bisa dinikmati ing piranti Android, nanging ora ing iOS. Kasunyatane kayane kayane ora mengaruhi piranti umume. Kita nemokake variasi volume sing signifikan antarane minimal lan maksimum, kanthi level paling dhuwur lan paling dhuwur. Nanging, kita wis ngerti apa sing biasane kedadeyan nalika nambah bass. Pancen kita ngadhepi swara sing, sanajan ora ala, cukup rata.

Kita ora nemokake swara 'kaleng' utawa penyimpangan kualitas kanthi volume dhuwur, nanging yen ora ana sarana headphone nirkabel jinis iki sithik, ora ana sing nguwatirake. Mesthi ora entuk kualitas audio sing bisa ditawakake Huawei FreeBuds 3 utawa Apple AirPods Pro, nanging mesthine regane sepertiga saka rega sing ditawakake kompetisi tanpa menehi apa-apa.

Kita duwe Sensor jarak sing mandheg lan nerusake musik yen digunakake utawa nyopot, uga a sensor tutul sing padha uga nalika kita menehi loro tunyuk ing headphone apa wae.

Pendapat editor

Cekakipun, Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 iki wis ningkatake versi sadurunge, menehi kinerja sing apik banget ing babagan regane dhuwit, lan kita bisa nemokake sawetara kesempatan kanthi rega udakara 55 euro, lan isih apik banget ing rega resmi € 79, bisa tuku ing kene.

Iku bakal gumantung karo penawaran tartamtu lan titik sing adol, nanging iki menehi pengalaman panganggo sesuai karo apa sing dijanjekake merek babagan kualitas manufaktur lan uga babagan audio. Mesthi, Alternatif menarik diwenehake dening fasilitas sing ditawakake merek ing rega sing didol lan rega sing ditawakake kompetisi ing wektu iki, ing istilah kasebut kaya Xiaomi.

Mi True Wireless Earphone 2
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
55 a 79
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 65%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Mbangun kualitas lan desain
  • Kompatibilitas lan gampang panggunaan
  • Rega sing ditawakake

Contra

  • Ketiadaan sarana sithik
  • Mesthi kothak kasebut bakal dibunderaké luwih akeh
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.