Xiaomi Mi5 wis resmi

Xiaomi

Suwene pirang-pirang wulan, kita wis ndeleng lan ngrungokake lusinan desas-desus sing beda banget babagan Xiaomi Mi5. Untunge kabeh desas desus iki wis rampung lan sawetara menit kepungkur kapal penggedhe anyar pabrikan Tiongkok resmi ditampilake ing kerangka Kongres Dunia Seluler. Yen sampeyan pengin ngerti babagan Mi5 kanthi luwih raket, terus maca amarga sabanjure kita bakal menehi katrangan babagan terminal anyar iki sing janji bakal ngadeg ing iPhone 6S, Galaxy S5 lan mesthine LG G5 sing anyar.

Sanajan ngenteni smartphone anyar iki wis suwe, Xiaomi durung nawakake barang utawa fungsi sing apik tenan ing Mi5, sanajan ya lan kaya biasane ing pabrikan Tiongkok, dheweke wis bisa ngembangake terminal sing pinunjul. Lan kanthi desain sing ati-ati banget, spesifikasi sing paling dhuwur ing ndhuwur lan kamera sing diprodhuksi dening Sony, kinerja lan sukses meh dijamin.

Fitur lan Spesifikasi

Kaping pisanan, kita bakal mriksa ciri-ciri utama lan spesifikasi terminal iki, kanggo ngerti luwih jero babagan apa sing bakal ditemokake yen entuk kanggo panggunaan saben dinane.

  • Ukuran: 144.55 x 69,2 x 7.25 mm
  • Bobot: 129 gram
  • Layar LCD IPS LCD 5,15 inci kanthi résolusi QHD 1440 x 2560 piksel (554 ppi) lan padhang 600 nits
  • Prosesor snapdragon 820 Quad-core 2,2 GHz
  • Adreno 530 GPU
  • 3/4 GB RAM
  • 32/64/128 GB panyimpenan internal
  • Kamera utama 16 megapiksel nganggo lensa 6P lan OIS 4-sumbu
  • Kamera sekunder 4 megapiksel
  • Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot; Bluetooth 4.1; Dhukungan A-GPS, GLONASS
  • USB Jenis C
  • Sensor sidik jari ultrasonik
  • 3.000 mAh kanthi Quickcharge 3.0

Desain kanthi ati-ati nganti millimeter pungkasan

Ora iso ditolak Xiaomi Mi5 iki ngelingake kita babagan piranti seluler liyane sing ana ing pasar, nanging pabrikan Tionghoa lan lumaku wektu ngerti cara nyithak desain dhewe lan tliti kanthi tliti.

Mi5 iki misuwur banget minangka piranti kompak kanthi layar luwih saka 5 inci. Babagan sadurunge, Xiaomi Mi4, wis dadi luwih bunder lan nuduhake gambar sing luwih canggih, kaya sing dibutuhake para pangguna.

Pungkasan, kudu dielingake yen Xiaomi wis nggunakake bahan sing durung nate digunakake ing pabrikan kapal penggedhe sing anyar. Contone, kita bisa nemokake 3D zirconium, bahan keramik sing luwih tahan, sanajan uga larang.

Daya kontrol dikatutake Snapdragon 820

Ing Xiaomi Mi5 iki, kita nemokake prosesor paling anyar dirilis dening Qualcomm (Snapdragon 820) lan sing wis kita deleng sawetara dina pungkasan kaya apa otak otak piranti seluler penting liyane. Kanthi kekuwatan, sing mesthi dikendhaleni, bakal dijamin.

Kajaba iku, prosesor anyar iki bakal didhukung 3 utawa 4 GB RAM, gumantung karo model sing bakal kita mutusake. Minangka kanggo panyimpenan internal, bakal kasedhiya kanthi 32, 64 lan 128GB.

Fitur Xiaomi Mi5

ing 3 jinis kasedhiya Xiaomi Mi5 iki bakal ing ngisor iki;

  • Edisi standar kanthi 32GB lan RAM 3GB, prosesore mlaku 1,8GHz
  • Edisi dhuwur kanthi 64GB lan RAM 3GB, Snapdragon 820 lumaku ing 2,15GHz
  • Keramik eksklusif kanthi 128GB lan RAM 4GB, chipset kasebut lumaku ing 2,15GHz

Saiki, kasedhiyan 3 versi durung dingerteni, sanajan bisa dibayangake manawa sing dibaptis dadi Eksklusif Keramik ora bakal nglintasi wates Cina lan mung bakal didol ing negara kasebut. Kanggo konfirmasi, paling ora saiki kita kudu ngenteni.

Kamera; duweni Sony lan sinonim kanthi sukses

Ing Xiaomi Mi5 iki, kita nemokake kamera, sensor sing digawe dening Sony, sing sinonim sukses lan bisa entuk foto kanthi kualitas apik banget. Khusus, sensor sing ditemokake ing kapal penggedhe Xiaomi yaiku 298 megapiksel IMX16.

Saliyane kualitas sensor sing ora diragukan, kita nemokake teknologi paling anyar, sing fokus ing deteksi fase, DTI utawa pamisahan piksel sing bener kanggo njupuk warna sing luwih apik, stabilitas optik ing papat sumbu utawa kemampuan ngrekam video 4K.

Pungkasan, babagan kamera ngarep, kita nemokake taruhan sing cukup sederhana kanggo pabrikan Cina. Kanthi sensor 4 megapiksel, sanajan gedhe, kita bakal duwe kamera sing miturut prinsip bisa nduweni kualifikasi kaya normal, sanajan nganti nyoba lan remet, kita ora bisa ujar manawa bakal ana ing sangisoré sing kita pikirake.

Rega lan kasedhiyan

Kaya sing wis dingerteni luwih akeh, Xiaomi mung adol terminal langsung ing sawetara negara, mula rega kasebut lan kasedhiyan iki gumantung banget karo negara sampeyan. Contone, ing Spanyol jelas manawa kita kudu tuku liwat pihak katelu amarga smartphone pabrikan Tiongkok ora dipasar kanthi resmi ing negara kita.

Sanajan kabeh, lan sanajan ora ana tanggal resmi tekane ing pasar, kita ngerti rega wiwitan Xiaomi Mi5 iki yaiku 1.999 yuan, yaiku ijol-ijolan kaya 300 euro. Ing langkah sabanjure, kita nemokake rega 2.299 yuan, kaya 340 euro. Model sing paling kuat bakal entuk 2.699 yuan.

Tanpa mangu-mangu, rega kasebut murah banget yen dibandhingake karo smartphone liyane ing pasar kanthi spesifikasi sing padha. Tanpa terus maju, kita bisa negesake tanpa akeh kesalahan manawa bakal dadi Snapdragon 820 sing paling murah ing pasar, kanthi prabédan sing cukup penting karo piranti liya sing nginstal prosesor iki.

Xiaomi Mi5, terminal sing apik, nanging bisa uga kita ngarepake liyane

Ora ana sangsi manawa Xiaomi Mi5 iki minangka terminal sing apik banget, sing bakal bisa digunakake kanggo piranti liyane sing diarani kisaran kelas dhuwur, sanajan bisa uga kita kabeh ngarepake liyane. Lan Xiaomi teka nggarap smartphone iki nganti pirang-pirang wulan, nanging durung kalebu faktor pambeda utawa prekara sing bisa narik perhatian pangguna.

Kita ngadhepi terminal sing luar biasa, kanthi rega sing luwih apik lan kita wis ngarep-arep nyoba, nanging muga-muga dina iki Xiaomi nuli mbukak cangkeme.

Apa pendapat sampeyan babagan Xiaomi Mi5 anyar sing saiki ditampilake ing framework MWC?.

Informasi luwih lengkap - mi.com/mi5/


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.