Xiaomi Redmi 6 lan Redmi 6A resmi tekan Spanyol saka € 119

Ekspansi Xiaomi terus ing negara kita lan iki dadi piranti anyar sing wiwit dipasar kanthi resmi lan ing toko anyar. Ing kasus iki, rawuh kanggo Xiaomi Redmi 6 lan Redmi 6A, sing wis didol ing toko Mi Store resmi.

Fitur utama model Xiaomi kasebut yaiku nggunakake Prosesor 12nm adhedhasar SoC. Prosesor kasebut ngasilake kinerja lan konsumsi daya sing seimbang, mula dadi pilihan sing apik banget kanggo wong-wong sing ora pengin nglampahi akeh dhuwit ing smartphone sing apik tanpa lali minangka model level entri. 

Redmi 6 dilengkapi prosesor 22nm MediaTek Helio P12 adhedhasar SoC anyar, sing nduweni CPU okta-inti lan nganggo kurang luwih 48% tenaga tinimbang prosesor liyane Komparasi luwih saka siji chip lan 28nm. Kajaba iku, CPU nduweni arsitektur Big.LITTLE ARM, sing nggampangake ngoper inti otomatis kinerja kurang konsumsi gumantung saka tugas sing sampeyan lakoni, sing ngidini kinerja lan konsumsi energi kanthi seimbang

Redmi 6 nyedhiyakake keseimbangan sing luar biasa ing antarane kinerja daya lan batere, amarga prosesor MediaTek Helio P22, sing duwe chip sing dikembangake kanthi teknologi 12-nanometer iki, ing tangan liyane, smartphone nawakake kualitas fotografi sing apik amarga 12 megapiksel plus 5 megapiksel dual kamera.

Redmi 6A nduweni awak lan layar sing padha karo Redmi 6 nanging beda karo prosesor: model iki kalebu a SoC MediaTek Helio A22 sing uga nduweni teknologi 12nm. Saliyane, duwe batere 3000mAh, sing ngidini mode siyaga nganti 19 dina. Kajaba iku, Redmi 6A duwe kamera mburi 13 megapiksel uga kanthi fokus Deteksi Fase lan kamera ngarep 5 megapiksel, kalorone bisa nggunakake mode potret AI Xiaomi. Sistem operasi MIUI wis dioptimalake kanggo Redmi 6A, sing nyuda panggunaan memori aplikasi sistem udakara 30%.

Redmi 6A diregani € 119 kanggo model 2GB + 16GB lan € 139 kanggo model 2GB + 32GB, ing model kasebut Redmi 6 3GB + 32GB regane € 159. Ing minggu ngarep, piranti loro iki uga bakal kasedhiya ing saluran sales biasa liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.