Xiaomi Redmi Note 9 Pro, akeh kautaman lan sawetara cacat [Review]

Range kasebut Xiaomi Redmi lan sisa produk pabrikan Tiongkok umume nampa update perangkat keras terus-terusan ing wulan-wulan pungkasan, kaget yen katalog Xiaomi kayane wis entuk sekrup sing cukup penting, lan ing kene kita ana ing Androidsis kanggo nyoba warta kasebut lan dakcritakake dhisik masrahake pengalaman kita.

Wektu iki kita duwe Redmi Note 9 Pro, jajaran menengah sing apik, apik lan murah sing sithik cacat lan akeh kautaman. Temokake karo kita apa sing paling disenengi lan sing paling ora disenengi babagan pamilik kisaran Xiaomi Redmi.

Bahan lan desain

Kaya sing asring kedadeyan ing kisaran Redmi Xiaomi, terminale gedhe. Kita duwe dimensi saka X x 165,7 76,6 8,8 mm kanggo bobot total saka 209 gram, sing ora. ora ala yen kita ngerteni 6,67 inci panel ngarep lan batere gedhe sing dipasang ing njero ruangan. Ora adoh saka apa sing kedadeyan sawetara taun kepungkur kanthi kisaran Redmi, Note 9 Pro iki menehi perasaan kualitas cepet ing tangan. Sawetara pigura ing sisih ngarep, desain sing nganyari banget, bangunan sing cukup apik.

  • Ukuran: X x 165,7 76,6 8,8 mm
  • Bobot: 209 gram

Ing kene sampeyan bisa ndeleng ing Instagram kolega Androidsis:

Tombol kasebut bisa ndemek tutul lan rute sing bener. Kabeh ditemokake ing sisih tengen, volume sing disatukan, lan tombol "daya" sing saiki nggabungake pamaca bekas driji lan tumrape aku, secara pribadi, katon minangka alternatif sing luwih apik kanggo pamaca bekas driji ing sisih mburi sing wis digunakake. Papat sensor sing cukup menonjol ing mburi, pusat lan menehi harmoni sing menarik. Mesthi babagan desain, ora bisa dibantah karo Redmi Note 9 Pro.

Apa sampeyan seneng karo Redmi Note 9 Pro? Sampeyan bisa tuku ing kene kanthi rega paling larang.

Karakteristik teknis

Brand Xiaomi
Model Redmi Note 9 Pro
Layar 6.67 inci
Resolusi Full HD+
Persentase pendhapat panel ngarep 84%
Format Layar 20: 9
Prosesor Qualcomm Snapdragon 720
Memori RAM 6 GB
Panyimpenan 64 GB
Slot kertu memori Micro SD
Kamera foto kaping papat
Lensa utama 64 Mpx
Lensa sudhut amba 8 Mpx
Potret modro 2 Mpx
Lensa makro 5 Mpx
Kamera selfie 16 Mpx
Baterei 5.020 mAh
lampu kilat pindho LED
Sistem operasi Android 10 Q
Lapisan personalisasi MIUI 11
Bobot 209 g
Dimensi X x 76.7 165.7 8.8 mm
Rega  268.99 
Link tuku Xiaomi Redmi Wigati 9 Pro

Kaya sing wis dingerteni, Xiaomi Redmi Note 9 Pro iki ora kekurangan apa-apa.

Konten tampilan lan multimedia

Kita miwiti nganggo layar, ing endi panel kasebut bisa ditemokake 6,67 inci kanthi pigura sing asimetris nanging cukup cilik. Kita duwe resolusi FullHD + padha karo 2400 x 1080 piksel, sing ora apik yen dipikirake rega, ya, kanthi rasio aspek 20: 9 cukup memanjang. Minangka panel LCD, integrasi apik, maneh Xiaomi wis bisa digunakake nalika nyetel warna, Sanajan padhang kasebut ora dhuwur nganti katon, nanging cukup kanggo njaba ruangan.

Saliyane, saiki kita bakal nemokake bayang-bayang klasik ing sawetara pinggiran lan ing sekitar "bintik-bintik" tengah sing dipasang kamera. Ing babagan swara, kita bisa nemokake apa sing dikarepake saka jajaran tengah, swara sing cukup ing babagan volume dhuwur, nanging ora bisa ditemokake ing bagean liyane, ing endi mbelo, tanpa luwih. Iki minangka salah sawijining bagean sing paling asring dipotong ing tengah, lan Redmi Note 9 Pro ora bakal dadi pangecualian.

Tes kamera

Kita pindhah menyang kamera, ing kana ditemokake papat sensor kita bakal rinci ing ngisor iki:

  • Sensor 1MP Samsung ISOCELL GW64
  • 8MP Sudut Ultra Wide
  • Makro 5MP
  • Ambane 2MP

Secara pribadi, aku isih duwe rong sensor, nanging sejatine nyedhiyakake fleksibilitas sing menarik. Siji sing paling misuwur yaiku jerone, amarga wis nyata yen piranti lunak kasebut ana gandhengane karo foto ing format "Potret". Ing tangan liyane, ing Sensor utama 64MP, udakara 64MP sing ora diaktifake kanthi standar, amarga tembakan standar luwih cepet lan luwih entheng. Iki bisa nangkep konten kanthi meh kabeh kahanan sing entheng, mula kita tes sawetara:

Kamera video menehi kita kemampuan kanggo ngrekam 4K ing 30 FPS sanajan ing tes, kita wis milih versi FullHD. Kita duwe pangaturan warna sing apik, kita ora nuduhake akeh konten nalika cahya mudhun, nanging stabilisasi yaiku kisaran tengah. Kanggo kamera ngarep, kita duwe resolusi 16MP kanthi apik lan bisa menehi asil sing apik banget saka tangan piranti lunak kasebut.

Otonomi lan bagean ekstra

Otonomi sing dadi kegilaan nyata ing Xiaomi Redmi Note 9 Pro iki, diwiwiti amarga cNduweni 5.020 mAh lan muatan cepet 30W sing adaptor jaringan kalebu ing paket kasebut. Pungkasane, kita totoan ing USB-C lan ngrasakake luwih saka wolung jam layar lan nggunakake rong dina kanthi gampang tanpa gangguan. Sejatine kita bisa nglewati pengisian daya nirkabel yen wis biasa, nanging ing babagan batere, luwih sethithik maneh sing bisa dijaluk Redmi Note 9 Pro iki, sawijining titik sing bisa ditonjol lan akeh banget.

Kita ora lali fitur ekstra piranti, Kanggo miwiti, duwe NFC, lan iki bakal nggawe akeh sengit merek. Sampeyan bisa mbayar lan liya-liyane nganggo Redmi Note 9 Pro sing ing tes wis mbela kanthi sampurna ing bagean iki.

  • Conectividad
    • NFC
    • Jack 3,5mm
    • WiFi 6
    • Bluetooth 5.0
    • GPS
    • Port IR
    • Slot SIM dobel
    • Slot MicroSD nganti 512 GB

Pendapat editor

Pancen angel golek alternatif kanthi ciri khas iki udakara udakara 239 euro sing biasane regane Redmi Note 9 Pro iki. Pasuryan kanthi Xiaomi Mi 10 Lite lan nggawe kompetisi angel, luwih-luwih yen sampeyan bisa nindakake tanpa layar OLED. Mesthi cocog karo kabeh syarat sing digoleki para pembeli pertengahan, lan sampeyan bisa entuk rega paling apik ing LINK Amazon INI, saka 239 euro.

Redmi Note 9 Pro
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
239 a 239
  • 80%

  • Redmi Note 9 Pro
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Kamera
    Penerbit: 68%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Kabisat kualitas ing konstruksi Redmi
  • Otonomi serangan jantung sing nyata
  • Rasio fitur / rega sing apik

Contra

  • Layar nampilake sawetara bayangan
  • Swarane ora nganti padha
  • Bisa ditindakake paling ora rong sensor
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.