PNY XLR8, SSD game sing regane kompetitif [Review]

Drive solid state dadi saya populer, uga ing antarane tukang game sing mbutuhake kapasitas panyimpenan gedhe kanggo ngembangake kabeh perpustakaan video game. Wektu iki, kita bakal menehi kapasitas dhuwur lan SSD kacepetan kanthi nggunakake dobel, bisa digunakake kanggo PC sampeyan game kanggo nggedhekake memori PlayStation 5 (PS5).

Ayo goleki kabeh fitur lan kenapa dadi alternatif sing menarik amarga rasio kualitas / rega.

Desain lan kemasan

Este XLR8 CS3040 minangka M.2 NVMe SSD Generasi XNUMX kanthi heatsink kebesaran integral. Ditampa ing telung varian panyimpenan: 500GB, 1TB, lan 2TB. Ing kasus iki, kita nganalisa versi 1 TB lan kudu ujar manawa menehi asil sing apik.

Kemasane cukup apik, Ing mburine kothak karton ana kothak plastik millimeter lan ing njero SSD wis dipasang kanthi heatsink gedhe. Heatsink iki, sing duwe sasis ngarep lan mburi, digawe saka aluminium warna karbon matt lan kaiket ing loro-lorone kanthi nggunakake tempel termal. Ing sisih, kita duwe enem sekrup kanthi total sing bakal ngidini kita ngilangi heatsink iki, kaya biasane, lan kita mutusake mbusak kanggo nginstal ing Play Station 5 (PS5).

Karakteristik teknis

Kaya sing wis diandharake sadurunge, kita duwe hard drive negara sing solid kanthi faktor wujud M.2 2280 lan antarmuka PCIe Gen4 x4. Kabeh mau diwenehake ing kertas nganti 5.600 MB / s babagan kinerja maca, lan nganti 4.300 MB / s ing babagan kinerja nulis. Ing tes, kaya sing sampeyan deleng ing video sing nuwuhake paninjauan iki, kita wis ngluwihi perkiraan kacepetan maca, lan kacepetan nulis bisa ditemokake.

Kanthi cara iki, PNY nawakake garansi limang taun lan dhukungan teknis integral, sing saiki ora kudu dituju, lan muga-muga bisa kedadeyan kasebut. Babagan kinerja SSD, amarga proporsi heatsink sing penting, mula kita ora nemokake masalah pangembangan suhu, mula pancen luwih efisien lan luwih becik. LANPramila kita mutusake nyoba nginstal ing slot ekspansi SSD ing PS5 lan kinerja kasebut luwih disenengi, menehi wacan sing luwih apik tinimbang sing ditawakake merek, sing kudu dielingi, amarga ing SSD liyane sing janji maca nganti 7000 MB / s, asil sing ditawakake analisis PS5 luwih murah tinimbang sing ditawakake.

Mratelakake panemume Editor

SSD iki regane udakara 185 euro ing Amazon, nganti saiki entuk luwih saka 4.000 peringkat kanthi rata-rata luwih saka 4,5 lintang, sing mbuktekake regane dhuwit, lan kita bisa ngonfirmasi iki. Nawakake rega panyimpenan sing luwih murah tinimbang alternatif liyane kayata Samsung utawa Western Digital, lan saiki ora ana alesan milih kompetisi, kajaba sampeyan pengin maca luwih cepet nganti 7.000 MB / s, ing endi PNY iki XLR8 3040 durung teka.

Serbaguna, kaya sing wis dakkandhakake, bakal ngidini sampeyan nggunakake kaloro ing PC, uga nggedhekake memori laptop lan uga Sony PS5. Dadi kaya ngono, iki XLR3040 CS2 M.8 PNY minangka pilihan dhuwit sing apik kanggo sing ngupayakake sing paling cocog, fungsional lan percaya karo aspek utilitas.

Pros

  • Waca luwih saka 5.600 MB / s
  • Packagin apik
  • Kualitas / rega sing diatur

Contra

  • Heatsink angel dicopot
  • Ora ana sekrup utawa kothak ganti

Keuntungan lan kontra

XLR8 CS3040
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
184
  • 80%

  • XLR8 CS3040
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Maca
    Penerbit: 80%
  • Tulis
    Penerbit: 70%
  • Mbubarake
    Penerbit: 95%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.