Xperia 1 II lan Xperia 10 II minangka komitmen anyar Sony kanggo level tengah lan tengah

Multinasional Jepang minangka salah sawijining perusahaan sing nyebabake, bebarengan karo wong liya, manawa MWC ora dianakake taun iki, kanthi ngumumake manawa amarga virus corona, dheweke ora pengin nggawe kesehatan para buruh, pengunjung lan klien. Ing woro-woro pembatalan rawuh ing MWC 2020, Sony nemtokake tanggal ngajokake tanggal 24 Februari.

Kaya sing diumumake perusahaan Jepang, Sony resmi menehi sing anyar nang dunia telephony nganggo rong terminal sing menarikKanggo high-end lan mid-range lan ing endi fotografi duwe bobot sing penting banget. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh rincian taruhan Sony, aku ngajak sampeyan terus maca.

Sony Xperia 1II

Layar OLED 6.5 inci - resolusi 21: 9 - 4k
Prosesor Qualcomm Snapdragon 865
Ram 8 GB
Panyimpenan 256 GB
Kamera mburi 12 mp utama - 12 mp sudhut amba - 12 mp telephoto - sensor TOF
Kamera ngarep 8 mpx
Baterei 4.000 mAh
Versi Android Android 10 kanthi lapisan kustomisasi
Dimensi 166x72x7.9 mm
Bobot 181 gram
Rega Kanggo diumumake

Sony menehi taruhan kanthi kabeh karo Xperia 1 II, smartphone sing dikelola karo prosesor Qualcomm paling anyar, Snapdragon 865, diiringi RAM 8 GB, RAM sing kayane rada adil, uga batere supaya bisa ngatur layar kanthi resolusi 4k kanthi gampang.

Dina iki, wenehi a Tampilan resolusi 4k ora ana artine, amarga konsumsi batere sing ditawakake dhuwur banget kanggo layar cilik, sanajan kasunyatane umume ngonsumsi konten multimedia ing smartphone.

Ing bagean fotografi, salah sawijining sing paling penting saiki ing jagad telephony, kita temokake telung kamera: Utama 12 mp kanthi aperture f / 1.7 lan 24 mm, sudhut sudhut 12 mp kanthi aperture f / 2.2 lan 16 mm, telephoto 12 mp kanthi aperture f / 2.4 lan sensor TOF sing tanggung jawab kanggo ngukur ambane lapangan . Kamera ngarep tekan 8 mpx.

Kaya sing diarepake, terminal anyar iki bakal mlebu pasar Android 10 lan sanajan tren pasar saiki, Sony tetep nang ing headphone. Ketahanan terminal menyang elemen eksternal diwatesi karo sertifikasi IP65 / 68, resistensi percikan lan bledug sing bisa ditemokake ing umume smartphone ing pasar.

Xperia 1 II ngidini kita ngrekam video ing format HDR 4K nganti 60 fps, saéngga kita bisa nyetel cahya lan keseimbangan putih kanthi manual, sawetara sing ditawakake terminal saiki lan tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining kekuwatan terminal iki.

Sony Xperia 10II

Xperia 10II

Layar 6 inci OLED - 21: 9 - FullHD +
Prosesor Qualcomm Snapdragon 665
Ram 4 GB
Panyimpenan 128 GB
Kamera mburi Sudut sudhut 12 mpx - 8 mpx telephoto - sudhut 8 mmx ultra sudhut
Kamera ngarep 8 mpx
Baterei 3.600 mAh
Versi Android Android 10 kanthi lapisan kustomisasi
Dimensi 157x69x8.2 mm
Bobot 151 gram
Rega Kanggo diumumake

Xperia 10II

Taruhan tengah Sony diarani Xperia 10 II, taruhan sing uga nggabungake prosesor Qualcomm's Snapdragon 665, diiringi RAM 4 GB, memori RAM cukup adil kanggo apa sing bisa ditemokake ing pasar saiki.

Ing bagean fotografi, uga ditemokake telung kamera, kaya kakange, nanging ora padha kualitas lan resolusi. Telung lensa sing ditawakake Xperia 10 II digawe saka sudhut 12 mp, telephoto 8 mpx lan sudhut ultra 8 mp.

Layar nawakake kita a Resolusi FullHD + kanthi format 21: 9, format sing cocog kanggo nikmati film, batere tekan 3.600 mAh lan dikelola dening versi Android paling anyar sing saiki kasedhiya ing pasar. Model iki, kaya Xperia 1 II, uga tetep nganggo totoan headphone, gaya sing saya kurang umum ing pasar.

Sony Xperia 1 II vs Sony Xperia 10 II

Xperia 1II

Yen sampeyan ngerti manawa smartphone anyar bakal dadi Sony, nanging sampeyan ora yakin endi saka rong pilihan kasebut sing wis diwenehake Sony kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan, ing ngisor iki kita nuduhake tabel komparatif supaya sampeyan bisa nemokake kabeh spesifikasi saben terminal kasebut.

Xperia 1II Xperia 10II
Layar OLED 6.5 inci - resolusi 21: 9 - 4k 6 inci OLED - 21: 9 - FullHD +
Prosesor Qualcomm Snapdragon 865 Qualcomm Snapdragon 865
Ram 8 GB 4 GB
Panyimpenan 256 GB 128 GB
Kamera mburi 12 mp utama - 12 mp sudhut amba - 12 mp telephoto - sensor TOF Sudut sudhut 12 mpx - 8 mpx telephoto - sudhut 8 mmx ultra sudhut
Kamera ngarep 8 mpx 8 mpx
Baterei 4.000 mAh 3.600 mAh
Versi Android Android 10 kanthi lapisan kustomisasi Android 10 kanthi lapisan kustomisasi
Dimensi 166x72x7.9 mm 157x69x8.2 mm
Bobot 181 gram 151 gram
Rega Kanggo diumumake Kanggo diumumake

Sony minangka produsen modul kamera utama ing pasar, nanging, minangka salah sawijining pabrikan sing paling ala nalika nggunakake paling maksimal lan umume, ora bisa nggayuh posisi paling dhuwur ing rangking beda kanthi kamera paling apik ing smartphone. Apa taun iki bakal dadi pangecualian? Kita kudu ngenteni analisis pisanan kanggo ndeleng manawa, sekaligus, Sony ngiringi piranti lunak pamroses sing apik kanggo kamera kaloro piranti, utamane Xperia 1 II, model paling dhuwur sing pengin entuk tunjangan pasar kajawi Samsung lan Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->