Apa ipku ?. Cara ngerti IP sing sampeyan sambungake menyang Internet

Alamat IP

Apa sampeyan nate mikir apa IP sing dihubungake komputer karo Internet? Apa sampeyan takon dhewe utawa ora, dina iki aku bakal nerangake kepiye ngerti apa IP sampeyan lan kanggo apa iki?

Kaping pisanan, kita bakal ndeleng sawetara konsep sadurunge.

Definisi IP

Sejatine nalika ngomong babagan IP sing dimaksud yaiku alamat IP. Arah iki digawe saka papat klompok nomer antarane 0 lan 255 sing unik ngenali komputer ing Web.

Apa alamat IP kanggo?

La IP adress Iki minangka kertu identitas ing Internet. Saben ngakses kaca web, kita bakal menehi jejak sithik, alamat IP, ing server sing nyimpen kaca kasebut. Kanthi cara iki, yen ana wong sing tumindak salah ing situs web, kayata ninggalake pesen sing ngina ing komentar, bisa dingerteni kanthi fisik komputer sing tumindak kasebut ditindakake.

ip

Sampeyan wis ngerti apa alamat IP lan apa tujuane lan bisa uga sampeyan mikir manawa topik iki ora narik kawigaten sampeyan, nanging kasunyatane yaiku alamat IP digunakake kanggo akeh perkara liyane sing sampeyan pengin ngerti . Contone, yen sampeyan muter online karo kanca ing server pribadi, sampeyan kudu ngerti alamat IP sampeyan kanggo saling nyambung. Kajaba iku, kanthi alamat IP uga bisa dingerteni saka negara endi sing ana hubungane.

Sing terakhir minangka alasan nyata kanggo artikel iki. Ing postingan Zattoo, Rocio, kanca ing blog, menehi komentar babagan masalah sing kudu ditindakake supaya bisa nggunakake program kasebut kanthi bener. Zattoo ngidini sampeyan ndeleng liwat Internet saluran televisi saka wilayah geografis saka ngendi sambungan kasebut, yaiku, yen sampeyan nyambung saka Spanyol, sampeyan bakal bisa ndeleng saluran televisi Spanyol lan ora liya. Lan apa sampeyan ora ngira kepiye nemokake Zattoo saka lokasi sampeyan nyambungake? Liwat alamat IP sampeyan. Makane aku marang Rocio supaya ndeleng ing IP adress saka anggota kulawarga sampeyan kanggo ndeleng saka ngendi dheweke nyambungake, lan intine kadang-kadang sanajan komputer sampeyan ana ing Argentina, kayata, ora ateges manawa panyedhiya Internet sampeyan ora nyambung sampeyan menyang Jaringan saka njaba negara sampeyan, ndeleng liwat Zattoo rantai sing cocog karo negara liya sing dudu sampeyan.

Kepiye ngerti IPku?

Sampeyan bisa ndeleng alamat IP saka komputer kanthi nindakake cara ing ngisor iki.

  • Klik ing: «Mulai» >> «Panel Kontrol» >> «Koneksi jaringan lan Internet» >> «Koneksi jaringan» lan jendhela kaya iki bakal katon sing beda-beda gumantung yen sampeyan duwe jaringan omah sing wis diinstal utawa yen ana ing kantor.

Sambungan jaringan lan Internet

  • Klik-tengen ing koneksi sampeyan banjur pilih "Status". Yen sampeyan ora ngerti koneksi endi sing katon ing layar yaiku sambungan Internet sampeyan, luwih becik goleki cara nomer loro.

Status sambungan jaringan

  • Jendhela "Status Sambungan ..." bakal katon. Klik ing tab "Dhukungan" lan sampeyan bakal bisa ndeleng alamat IP sampeyan.

alamat ip jaringanYen sing sampeyan goleki carane ngerti IP wong liya, sampeyan bisa tindakake langkah-langkah kasebut kanggo ngerteni alamat IP wong.

Lan iku mung; Kanthi cara sederhana iki, sampeyan bisa nemokake IP sajrone sawetara menit lan ora kudu repot banget. Muga-muga artikel kasebut wis migunani lan enggo bareng karo kanca lan liwat jaringan sosial.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar 89

  1.   Laredolin ngandika

    Kaping pisanan aku matur nuwun kanggo pitulung sing ora bisa ditrapake.

    Minangka kanggo IP apa? , sampeyan uga bisa ngerti:

    Bukak menyang Start, run, cmd, accept, IP config, enter.

    Salam lan wewangian maneh


  2.   Cuka Killer ngandika

    Hola Laredolin sampeyan bener, iku cara liya kanggo ngerti IP sampeyan, siji-sijine yaiku yen ana sing pengin nggawe, dheweke kudu eling yen nalika ana ing jendela komando kudu nulis ipconfig kabeh wektu banjur bakal entuk ip sing Aku seneng yen blog iki migunani kanggo sampeyan lan matur nuwun kanggo kolaborasi sampeyan. Kabeh sing paling apik.


  3.   arl11 ngandika

    Halo, nanging kepiye aku bisa nemokake alamat IP saka komputer sing wis ngirimi aku email menyang akun hotmail?

    Salam


  4.   asu pembunuh ngandika

    huruf ing komputer saya mendhung, program sing dakkirim yaiku edisi windows xp ing omah, salam sampeyan paling apik.


  5.   Cuka Killer ngandika

    Hola asu pembunuh, Aku ngerti manawa kita dibaptisake ing papan sing padha 😉
    Siji bab yen sampeyan duwe pitakon sing TANPA gegandhengan karo artikel apa wae sing ngirim email, alamat kasebut ing kolom ing sisih kiwa, ok? Dadi kirim email lan jelasake yen masalah kasebut muncul kanthi tiba-tiba utawa sawise nginstal sesuatu utawa dheweke mesthi katon mendhung. Aku ngenteni mail sampeyan!

    Hola arl11 sing pengin sampeyan ngerteni yaiku sing ditakokake akeh wong. Email sing ditampa nggawa informasi tartamtu babagan pangirim nanging ing antarane dudu IP saka wong sing ngirim email marang sampeyan. Sejatine, yen ana alamat IP sing dadi salah sawijining server sing ngirim email, coba dak jelasake, yen sampeyan ngirim email hotmail, aku bakal entuk alamat IP saka server surat hotmail nanging dudu sampeyan, mula aku ora nate duwe akses menyang ip kanthi metode iki. Aku ngira bakal ana cara "alternatif" sing ngidini kita entuk IP kontak hotmail nanging aku ora ngerti.
    Salam kanggo sampeyan sakloron.


  6.   chechi ngandika

    Hai, piye kabarmu Pitakonku amarga aku pengin ngerti apa ana cara ngerti saka papan utawa negara sing ana gandhengane karo wong. Siji-sijine cara sing bisa dakkerteni manawa sejatine wong sing dakkandhani yaiku ngerti saka negara sing ana gandhengane. Yen ana cara kanggo nemokake, tulung aku !!! hahaha, aku matur nuwun kanggo manungsa waé lan muga-muga sampeyan mangsuli! salam


  7.   Cuka Killer ngandika

    Hola chechi Salah sawijining ciri dhasar Internet yaiku supaya bisa njaga kontrol tartamtu kanggo privasi saben wong lan banjur nyritakake utawa ndhelikake apa sing dikarepake. Statistikku nglumpukake alamat IP kanggo kabeh wong sing menehi komentar ing kaca kasebut, nanging aku mung nggunakake kanggo ngerti asal-usule kunjungan lan yen ana wong sing ngluwihi utawa ngina. Aku ora ngerti cara apa wae kanggo ngerti alamat sing dikirim email lan aku ora bakal ngidini diterbitake ing kaca apa-apa. Sampeyan kudu ngormati privasi wong liya. Saiki yen lagi ngganggu sampeyan, luwih becik laporake. Salam.


  8.   eva ngandika

    Kepiye sampeyan ngerti identitas wong sing nambahake aku ing messenger sing ngina aku wis mbusak pesenku supaya ora terus repot, nanging aku pengin ngerti identitase, apa ana cara? Matur nuwun


  9.   Cuka Killer ngandika

    Hola eva Aku ora ngerti cara apa wae kanggo nemokake sapa sing dadi pesen ing utusan kasebut. Apa wae, alamat IP sampeyan disimpen ing server MSN lan yen sampeyan nganggep nesu sampeyan bisa nglaporake. Oalah, yen sampeyan wis mbusak, luwih becik lali karo topik kasebut, bener? Salam.


  10.   John ngandika

    Halo, piye kabarmu? Apa sing kudu aku lakoni supaya komputerku "dilindhungi" saka telik utawa peretas? Apa program sing kudu diinstal? o Apa langkah-langkah sing kudu ditindakake supaya PC saya aman? Aku ngantu-antu pitulung sampeyan, Salam


  11.   Cuka Killer ngandika

    Hola John sakcepete bakal ana akeh artikel sing ana gandhengane karo keamanan komputer. Terus ngunjungi blog lan sampeyan bakal ngerti apa sing dibutuhake kanggo "nglindhungi" PC. Salam.


  12.   sonia ngandika

    Sing pengin dakkerteni yaiku carane nemokake IP komputer sing ngirim file liwat messenger sawetara wektu kepungkur, penting, aku mung nyimpen file ing file sing ditampa amarga komputer wis dicolong
    Gracias


  13.   Cuka Killer ngandika

    Halo Sonia, aku ora ngerti tenan apa pitakonmu. Sampeyan pengin ngerti IP saka komputer sing dicolong liwat sawetara file sing disimpen ing komputer, apa bener? Lan kapan dheweke ngirim file kasebut sadurunge utawa sawise nyolong?


  14.   Langkawi ngandika

    Aku ndeleng IP kaya sing dituduhake lan metu beda karo sing dakwenehake nalika nggunakake kaca web, kaya ing kene .. Uga menehi sawetara informasi babagan IP, ora padha, kenapa?


  15.   Cuka Killer ngandika

    Sambungan sampeyan bisa uga mbukak proksi sing ngowahi IP sing wis didaftar ing web, nanging kanggo tujuan legal ing proxy kasebut, IP sampeyan isih disimpen lan tilas sampeyan direkam.


  16.   esvin ngandika

    Apa ana sing bisa menehi pitakon kenapa pcku mung mbukak google lan kaca liyane. Aku menehi kesalahan "403 ora sah ndeleng kaca iki" dadi menehi kabeh, mung google sing bisa ngetik lan nalika nggoleki apa-apa, aku bakal menehi kabeh asil lan nalika nyoba ngetik salah sawijining asil sing diwenehake kesalahan sing! opo wingi ?? Napa dheweke crita yen dheweke bisa dadi file sing panas amarga aku mlebu nggunakake ponsel. minangka modem !!!!


  17.   Abraham ngandika

    gegayutan karo apa sing dikomentari
    Aku bisa ngandhani yen nganggo ipconfig, nuduhake alamat host utawa komputer sing ora padha ing kabeh alamat IP sing komunikasi karo internet sing ana

    Yen kita ana ing intranet, alamat IP sing ditampilake ipconfig yaiku alamat sing diwenehake karo administrator, nanging alamat kasebut bakal diidentifikasi ing jaringan,

    alamat sing nyambung menyang internet, yaiku alamat link, alamat router sing menehi akses internet
    Umume, mode kasebut bisa dadi fungsi router lan minangka alamat IP menyang mesin kanthi cara sing dinamis, nanging iki ora ateges alamat sing diwenehake yaiku sing nyambung karo internet muga-muga cetha


  18.   Abraham ngandika

    Esvin, kesalahan sing menehi tandha amarga server proxy jaringan sampeyan wis mbatesi kabeh kaca, mula ora ngidini sampeyan mlebu, kanggo ngatasi masalah iki sampeyan kudu menehi informasi marang perusahaan sing nyedhiyakake layanan utawa administrator jaringan


  19.   Cuka Killer ngandika

    Abraham matur nuwun kanthi sanget kanggo klarifikasi lan informasi. Salam.


  20.   SPY ngandika

    Halo Vinagre Asesino, aku rumangsa artikel sampeyan apik banget, nanging aku kudu takon apa sampeyan bisa menehi sisih lor:

    Saiki aku ngatur konten majalah elektronik (www.suiradio.com), ing njero, ana spanduk puteran, sawetara lampu kilat lan liyane ing jpg (siji-sijine cara supaya portal lan stasiun radio online), lan aku duwe wis Pamilik takon manawa bakal bisa adaptasi karo kampanye miturut Negara sing pangguna nyambungake, yaiku jangkoan sing pengin diwenehake kaca mung ing Meksiko, nanging dheweke pengin ngatur pariwara miturut Negara utawa wilayah pangguna.

    Aku ndeleng gambar ing IP, panyedhiya internet, negara, negara lan kutha… Aku mung kepengin ngerti negara lan / utawa kutha kanggo nerbitake spanduk pribadi.

    Aku matur nuwun sadurunge kanggo manungsa waé.

    SPY


  21.   kokorote ngandika

    Matur nuwun para pria, sampeyan ora bisa mangu-mangu, lan kita ngerti kepiye matur nuwun, sampeyan, ^^


  22.   Cuka Killer ngandika

    SPY, mesthine bisa, aku ngerti sampeyan ngerti sawetara pamrograman, sing kudu sampeyan dhaptar, ing database kayata, sampeyan ngubungake kisaran alamat IP karo negara-negara, banjur dijupuk saka server lan sadurunge mbukak kaca, IP pengunjung sing bakal nindakake lan sawise pitakon menyang basis data, entuk negara asal lan nuduhake pariwara sing cocog. Salam.


  23.   DAVID ngandika

    halo cuka pembunuh, aku ora ngerti apa sampeyan bisa ngeculake keraguan ..., pitakonane aku yaiku: seminggu kepungkur aku nyewa layanan mahasiswa teknik sistem kanggo ngatasi masalah kanggo aku. Aku ngatasi masalah nggunakake msconfig, …… pitakonane yaiku sawise aku ngrampungake masalahku, mula njelajah pcku kanthi prentah sing ora pati ngerti, nanging sing dakdeleng yaiku alamat IPku lan kode liyane.
    Aku pengin ngerti manawa wong kasebut ngekstrak informasi pribadi saka PC lan digunakake kanggo nggawe operasi PC saya rusak. Aku takon sampeyan amarga mahasiswa kasebut menehi internet nirkabel meh 200 meter lan bisa uga dheweke nindakake kabeh kanggo utang layanan internet, amarga ana kala-kala pcku macet lan ora ana program sing bisa dilebokake.
    Tulung critakake yen wong iki bisa ngetik pc saka pc eksternal liyane lan mblokir.


  24.   Cuka Killer ngandika

    Hai David, deleng IP sing sampeyan aja kuwatir amarga bakal ganti kanthi otomatis lan nuduhake ing sawijining dina ora ana kedadeyan kajaba sampeyan nggunakake serangan kasebut. Ora mungkin aku ngerti manawa dheweke wis nginstal apa-apa ing komputer, yen sampeyan ora ngandel, takon karo wong sing dipercaya bisa format komputer lan instal maneh kabeh. Salam.


  25.   DAVID ngandika

    Kaping pisanan, aku matur nuwun kanggo panjelasan sing diwenehake babagan IP lan aku bakal ngetutake saran sing diwenehake.
    Matur suwun wong.


  26.   eri ngandika

    Kepiye cara ngatur Hotmail supaya IP saka situs sing dikirim email? Sadurunge ngaktifake nanging saiki tampil nganggo desain windows live anyar lan aku ora bisa nemokake opsi kasebut ing endi wae !!!
    Aku kerja ing institusi lan aku pengin ngerti manawa email iki dikirim saka institusi amarga duwe IP tetep ing endi kabeh koneksi internet.
    matur suwun sadurunge ... Eri


  27.   Cuka Killer ngandika

    Eri nyathet keraguan sampeyan.


  28.   eri ngandika

    Matur suwun Vinagre Asesino amarga wis ngelingi pitakonku, aku wis ngatasi masalahku lan kanggo wong-wong sing ngalami perkara sing padha, aku bakal menehi solusine: sampeyan kudu ngaktifake versi lengkap windows anyar. Nalika ing kothak mlebu, mung masalah klik-tengen ing mouse lan pilih Waca kode sumber lan bakal mbukak kode kaca sing ngemot pesen sampeyan, goleki bagean sing ujar "Ditampa: saka XXXX" lan prekara kasebut ditanggulangi, matur nuwun kanggo wong-wong sing kepengin ngrampungake pitakonku.


  29.   Cuka Killer ngandika

    Matur nuwun kanggo tip Eri, aku mesthi bakal nyelehake ing sampul blog. Salam.


  30.   Coc ngandika

    Kepiye kabarmu? Muga-muga sampeyan bisa ngrampungake pitakon kanggo aku.
    Kajaba bisa ngerti IP saka guyonan nalika menehi komentar ing blog, apa sampeyan bisa ngerti akun MSN sing nyambung ing wektu kasebut ing komputer joker lan jeneng pangguna MSN kasebut?


  31.   Cuka Killer ngandika

    Cocok ora bisa ngerteni.


  32.   Pol ngandika

    Halo kanca..malah ... aku duwe masalah..aku nampa pesen ing email .. lan meh udakara setaun lan aku pengin ngerti saka endi wonge sing ngirimi aku ... amarga lara kula kathah .. kula lan kontak, ,, inggih ... pramila kula kedah mangertos .. critakake IP sampeyan kepiye carane ... lan pancen bisa ... ngerti .. . papan (negara, kutha) uga aku ngenteni wangsulan ... lan sadurunge aku matur nuwun ndeleng mengko Paul


  33.   Cuka Killer ngandika

    Sampeyan bisa uga pengin maca iki:

    IP ing Hotmail

    Muga-muga sampeyan bisa ngatasi masalah sampeyan.


  34.   Andres ngandika

    Halo, aku duwe masalah karo internet nirkabel, wiwit pisanan menehi tandha yen aku duwe arpcache kebak, sawise sawetara telusuran lan upaya aku wis kosong lan diresiki, aku wis ngirim lan nampa data, saiki rinciane sistem dns Ora bisa ngrampungake alamat IP lan port utama, mula kabeh nuduhake manawa aku wis mindhah sesuatu, muga-muga ana wong sing ngerti babagan aku lan nemokake solusi sing cepet. Matur nuwun


  35.   Cuka Killer ngandika

    Ayo ndeleng manawa ana wong sing bisa nulungi sampeyan Andres, aku duwe jaringan kabel lan aku ora ngerti babagan Wi-Fi.


  36.   Florencia ngandika

    hello, aku pengin ngerti kepiye carane supaya jenengku tetep ana ing IP situsku ing ruang sing bakal dakbukak


  37.   Cuka Killer ngandika

    Nuwun sewu, Florence, sampeyan kudu luwih jelas babagan awakku dhewe, aku ora ngerti sampeyan.


  38.   leo ngandika

    Halo kanca, aku pengin ngerti apa utawa apa wujud program supaya aku ngerti sapa sing nyambung karo jaringan nirkabelku.

    matur nuwun leo


  39.   Cuka Killer ngandika

    Leo Aku yakin ana program kaya sing sampeyan goleki, kanggo ndeleng manawa ana wong sing menehi pitunjuk. Salam.


  40.   pikochi ngandika

    Ana wong sing ngirim pesen penghinaan, aku pengin ngerti kepiye ngaktifake IP, emailku supaya pesen katon. Matur nuwun pikochi


  41.   Cuka Killer ngandika

    Pikochi IP diganti kanthi dinamis, mula ora ana gunane kanggo ngerti IP, kajaba sampeyan nggawe keluhan lan kanthi perintah pengadilan, dheweke ngakses registri saka server sing dikirim email kasebut. Informasi kasebut disimpen ing kana sanajan ip ganti.


  42.   Ani ngandika

    Pitakon luwih umum, apa ana sing ngerti sampeyan lan komputer nggunakake alamat IP kanggo ndeleng apa sing kedadeyan ing pc? rada edan nanging njaluk aku ora mangu-mangu mangga .. pamitan, salam


  43.   Cuka Killer ngandika

    Ani alamat IP wis ganti kanthi dinamis, nanging yen ana sing ngerti sampeyan ing wektu tartamtu, bisa digunakake kanggo nyerang komputer lan nyolong informasi pribadi. Kanggo nyoba ngindhari iki, gunakake antivirus lan firewall. Uga tetep dianyari. Salam.


  44.   Pablo ngandika

    Hai, sejatine aku butuh pitulung sithik lan aku wis ndownload bab sawetara seri lan aku ndownload saka megaupload, kabeh apik-apik, ngenteni 8 jam download, aku ora kesusu download nganti sedina dheweke ngandhani kaca megaupload yen dheweke wis ndownload Soko lan aku kudu ngenteni nanging aku ora ndownload apa-apa mula aku ngenteni lan dheweke menehi IP liyane saben aku ngenteni. banjur ujug-ujug ngganti ipku nanging karo ip sing dakkarepake ujar manawa aku wis ndownload file utawa aku ndownload lan ngenteni. Aku lunga menyang kaca kanggo ngerti IP lan aku ngerti yen aku entuk 2 macem-macem. Aku bingung, apa sampeyan bisa nulungi aku ??? Aku ora bingung banget ??? aa aku lali karo tutorial sing sampeyan lebokake, negara sing padha ora metu saka papan sing dak sambungake, tulung tulungana


  45.   Pastel ngandika

    Halo !! Aku ngetik akun hotmail lan dheweke ngandhani yen aku kudu ngetik sandhi lan sawetara karakter keamanan amarga ana wong sing nyoba ngetik akunku.

    Apa ana cara kanggo ngerti IP sing nyoba, utawa sing mlebu sadurunge utawa sawise upaya sing gagal digawe ing akunku?

    Matur nuwun kanthi sanget !!!
    Pastel


  46.   Cuka Killer ngandika

    Sampeyan ora bisa ngerti yen IP kasebut kajaba ana perintah pengadilan. Salam Pastel.


  47.   Herbert Leyton Miranda ngandika

    Halo Vinagre Asesino, pitakonku ing ngisor iki: Aku duwe kertu nirkabel sing kanthi otomatis nggoleki sinyal lan aku cukup beruntung nemokake rong panyedhiya, sing bisa nyambungake aku tanpa sandhi lan liyane sing diblokir. Aku nyambung karo sing ora duwe sandhi, aku duwe IP lan prekara iki: kabeh apik nganti sawetara minggu kepungkur lan aku ora bisa nyambung menyang internet lan iki sing wis disambungake nanging beda karo IP menyang sing dakwiwiti, nanging Kanggo iki, aku nemokake kunci panyedhiya liyane (Liwat program peretas) aku nyambung lan kebeneran aku nemokake IP kasebut padha karo nalika aku miwiti.
    Kesimpulane, panyedhiya pisanan mbusak aku saka jaringan kanthi ngganti IP utawa sawetara konfigurasi supaya ora bisa ngakses internet, lan sing arep dakkandhani yaiku yen aku bisa ngganti IP dhewe supaya bisa nyambung wiwit sadurunge IP didaftar lan bisa diblokir.
    Saiki aku nyambung liwat jaringan sing diretas nanging aku ora pengin kedadeyan sing padha karo panyedhiya sadurunge.
    Coba wenehake solusi lan muga-muga bisa ditemokake.

    Salam Cuka Killer


  48.   Cuka Killer ngandika

    Herbert ora bisa ngganti IP sakarepe sampeyan, nanging diwenehake dening operator saben sampeyan nyambung.


  49.   Pastel ngandika

    Vinagre Asesino matur nuwun sanget amarga sampeyan wis apikan lan njawab pitakonku.

    Salam lan sugeng natal !!

    Pastel


  50.   Cuka Killer ngandika

    Merry Christmas.


  51.   LILI ngandika

    Halo, aku ngguyu ngerti sebabe iki nggawe aku gedhe banget lan menehi aku wedi yen duwe hubungan karo wong kanthi ngobrol utawa msn aku bisa ngerti nomer telpon lan alamat omahku tanpa menehi informasi amarga aku aku kuwatir Besok bass saka micsa iki bisa uga bodho, nanging kanggoku penting lan gumantung karo wangsulane, aku bakal ngerti apa sing kudu dilakoni, matur nuwun


  52.   Cuka ngandika

    @LILI ojo kuwatir yen sampeyan ora menehi data ora bakal kedadeyan. Mung peretas sing canggih banget sing bisa ngira IP sampeyan lan masang virus sing bakal nyolong informasi saka komputer. Contone, yen sampeyan duwe invoice nganggo alamat ing komputer, sampeyan bisa entuk, nanging iki bakal ditindakake dening peretas level tinggi lan ora gampang.

    Anggere sampeyan ora menehi data ing obrolan, ora ana sing kudu kedadeyan, lan yen sampeyan ora duwe data pribadi ing komputer, sampeyan bisa gampang mandheg.


  53.   LILI ngandika

    NAMPUN KANG SEN DITAMPIL LAN Matur nuwun, Amarga nyoba marang aku, supaya komputere aku diparagani karo bojoku lan putra lan saben wong duwe MSN saka MSN, dheweke bisa nggawe lan nglarani utawa mlebu utawa nemplekake menyang vilus MSN utawa prekara sing ana ing file kasebut. Napa aku entuk obrolan tanpa ngirit, kepiye aku bakal menehi MSN lan ana wong sing ujar yen dheweke nyimpen kabeh saka IP.


  54.   Susan RAGUAN IP ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen ana wong sing manggon ing propinsi lan kutha banjur pindhah menyang propinsi liyane lan kutha liyane lan duwe komputer sing padha ...
    Dheweke isih duwe IP sing padha sadurunge pindhah menyang propinsi lan kutha liyane
    Apa padha yen sampeyan terus karo operator sing padha sanajan ana ing provinsi liya?
    Apa liwat irc, ana wong sing menehi DCC lan nuduhake IP-ku lan IP kasebut metu yaiku saka propinsi lan kutha sing dudu sing saiki ujar manawa iki, yen dudu sing sadurunge pindah miturut wong lan Dadi pitakonanku, aku ora ngerti apa dheweke ngapusi utawa ora lan dheweke isih ana ing papan sing padha.
    Sambungane akeh banget.
    GRACIAS


  55.   Cuka ngandika

    @LILI ojo kuwatir, mbukak antivirus lan wis dadi lan yen sampeyan ora tenang, format lan aja bali menyang obrolan kasebut.

    @Susan yen sampeyan mateni komputer, IP biasane ganti, apa maneh yen sampeyan ngganti propinsi. Nanging program lokalisasi ora dipercaya 100%, bisa uga ana ing propinsi kasebut utawa ora.


  56.   Dhewe ngandika

    Cuka, aku duwe blog, nanging sawetara dina kepungkur aku menehi komentar nganggo gambar sing ora sopan lan ala banget, mesthine aku mbusak, ana sawetara piranti lunak kanggo ngerti sapa sing ngirim pesen kasebut, kayata (IP, Jeneng , Alamat).

    Greetings.


  57.   Cuka ngandika

    @Self manager konten sing digunakake?


  58.   JOSE ngandika

    HELLO MEN ,, KE TAL? ¿,, AKU AKANG NITUTUKU NOMEN IP IP Beda nalika mlebu ing internet ,, lan nomer IP KE ING MSDOS IPCONFIG? ¿? ,, Aku NGOMBUL TELEFON KON LAYANAN INTERNET MY, , LAN KANGGO AKU KE AKU NGANGGO IP DINAMIKA ,, LAN KE KAMBIA KADA KE I LOG ING ULANG ,, ESKE AKU MULAI AKSARA YAHOO ,, LAN ANA VATO KE SADAYANA NGANGGO AKU ,, Sanajan aku ana ing antarane KON BEDA KUENTAS, KANGGO MUNYU KE KANG IPA AKU ,, NGANI IKU ,, ORA KAMBIA Dadi KOMO NGOMONGI SERVER INTERNET KAYA?


  59.   Cuka ngandika

    Jose IP yen diganti, sing "nyekel sampeyan" bakal liwat cookie utawa liya-liyane.


  60.   Miguel ngandika

    Halo Cuka.

    Selaras karo pesen sadurunge, aku kepengin takon apa-apa. Aku duwe IP dinamis. Aku pengin sampeyan nerangake babagan cookie babagan aku. Kepiye carane bisa ngerti, nalika ngetik kaca yen sampeyan padha terminal yen ip sampeyan ganti? Apa bisa dihindari?


  61.   Cuka ngandika

    Miguel Aku duwe artikel babagan cookie. Sampeyan bisa ngindhari iki kanthi ngonfigurasi browser supaya sampeyan ora nampa, nanging sampeyan bakal nemoni masalah ing pirang-pirang situs sing meksa sampeyan trima. Paling apik yen sampeyan mbukak program kaya telusuran spybot lan ngrusak kanggo mbusak saka wektu ke wektu.


  62.   apa bakal ngetutake aku? ngandika

    halo cuka ... delengen ana wong sing nyoba nglarani aku nganggo tembung sing ngancam menyang email sing dakkarepake kepiye carane bisa entuk alamat emailku ... iki bisa .... ana wong liya sing ngirim file screenshot liwat msn lan aku wis disimpen… apa ana cara kanggo ngerti ip file kasebut? lan apa ana cara kanggo ngerti ip wong sing ngancam aku liwat msn lan mail?


  63.   LE MAST3R ngandika

    hai bocah, aku mung pengin ngerti apa aku bisa ndhelikake ip supaya ora diawasi dening kontroler apa wae


  64.   Cuka ngandika

    Aku ora ngerti yen bisa ndhelikake ip kabeh.


  65.   yka ngandika

    Halo .. Ya, aku kepengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku yaiku aku kudu ngerti cara nyambung internet saka modemku menyang komputer sing adohe udakara 50km utawa 0km. Banjur ngerti apa sing kudu dakkirim menyang kabo ???

    Matur suwun ix fa.

    Aku matur nuwun.


  66.   LONELINESS ngandika

    SOLEDAD wis komentar:
    11-07-2008 [8:05 pm]

    HELLO. Sampeyan Nanggepi Kabeh Wong sing ALAMAT IP SATU PUNYA sing NGALAKI KAMI ING INTERNET BISA KANGGO dingerteni. BERSIH KANGGO NGGUNAKAN PAGE sampeyan lan ujar manawa SIIIIIIIIIIIIIIIIII amarga aku menehi kaca sing serius lan karo iki aku bakal miwiti pitakon marang para kontributor , SALAM


  67.   Cuka ngandika

    Soledad ora ana sing ujar manawa sampeyan ora bisa ngerti, ing kene mung ujar manawa yen ngirim email lan sampeyan nemokake IP, kanggo ngerti sapa sing dadi alamat IP kasebut, sampeyan kudu ngakses data sing dilindhungi undhang-undhang lan mulane sampeyan bakal butuh siji perintah pengadilan, kajaba tindakan perlindungan privasi kasebut ora ana ing negara kasebut.


  68.   Josee ngandika

    Halo cuka, aku pengin ngerti kepiye aku bisa nemokake alamat IPku kanggo diwenehake menyang google analytics lan nyaring kunjungan kasebut ing blogku, amarga yen menehi laporan sing ora bener. Sing dakdeleng ing komputer yaiku 192.168. lan nomer loro maneh, nanging aku menehi kesan yen mula kabeh sing dakdeleng diwiwiti. Apa sampeyan bisa nulungi aku? Matur nuwun sanget


  69.   Lore ngandika

    Mesthi ana kaca mitos sing dakkanggo http://www.ip-look.com ip ip metu kanthi cara sing amba lan ora ngubungake apa-apa.


  70.   Cuka ngandika

    Josée IPs ganti kanthi dinamis dadi ora bakal mbantu sampeyan nyaring kunjungan, sing kudu sampeyan goleki yaiku pilihan sing ninggalake cookie ing komputer lan ora nyathet kunjungan sampeyan.

    Sambutan anggur.


  71.   Juan Felipe ngandika

    Kepiye cara ngganti IP?
    sing kedadeyan yaiku aku mikir supaya bisa ndownload musik luwih akeh kanthi cepet
    Matur suwun dhisik


  72.   Miguel ngandika

    Aku batal ing internet, nanging kebeneran dheweke bisa nemokake blog sampeyan, lan kontribusi sampeyan katon apik banget.

    Aku pengin, yen sampeyan bisa nulungi aku kanggo tujuan sing apik, tambahi aku. Matur suwun sadurunge. Ati-ati, salam Bye


  73.   inti Condo ngandika

    Aku kudu ngerti carane ngganti ip, aku ngerti yen bisa …………


  74.   nggih ngandika

    Dadi, sampeyan nyopot sambungan, ngreset maneh router, banjur dadi, bali kanggo ndeleng situs web kayata ip-look.com utawa quémiip.com lan mula


  75.   sss ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing kudu ditindakake ing kahanan iki

    Wong ing obrolan ngancam yen dheweke minangka teknisi komputer lan dheweke bisa gampang ngerti IP lan ngganggu aku, kayata njaluk virus, lsp.

    1. Apa bener iki?
    2. Apa sing bisa daklakoni ing kasus iki? Laporake?
    3.CARA Laporake? Aku Mung ngerti Nick Sampeyan

    SAIKI ING WENGI ORA GOLEK KANG KOMPUTERKU, APA APA KANGGO ???

    GRACIAS


  76.   Cuka Killer ngandika

    Hai sss, goleki pangguna sing mbebayani kanthi cukup ilmu bisa nindakake apa sing diomongake. Yen sampeyan pengin nglaporake, sampeyan kudu lunga menyang polisi lan ngajokake keluhan.


  77.   larinha ngandika

    Halo, cuka, tukang mateni, sangu mengko
    Kepiye aku bisa ngerteni IP kontak
    saka messenger sing mee nganggu kowe ..?
    Lan nalika ngerti kepiye aku bisa ngerti sapa sejatine
    wong kasebut wis duwe IP?
    Greetings
    Lara.


  78.   alvaro45 ngandika

    Matur nuwun, iki mbantu aku


  79.   ADRIANA ngandika

    THANKS FOR HELP! LAYANAN SING Luwih Sakarep!


  80.   Salomé ngandika

    Hello!

    Aku duwe masalah sing kudu dakatasi paling cepet.
    Aku wis nyimpen obrolan messenger ing folder lan aku pengin ngerti kepiye supaya bisa entuk IP saka wong sing dakkandhakake.

    Penting banget, aku bakal ngormati pitulung sampeyan.

    Matur nuwun.


  81.   Carolina ngandika

    Ing Argentina Telecom Personal nawakake pesen teks gratis menyang ponsel. Apa sampeyan bisa nemokake ip saka pesen teks sing dikirim menyang ponsel sampeyan ???. Ing perusahaan kasebut, dheweke ngandhani yen aku ora duwe perintah pengadilan amarga alur pesen luwih cepet, yen aku ganti chip piranti. Matur nuwun


  82.   manut ngandika

    Halo, aku pengin ngerti sebabe kadang-kadang kelangan koneksi lan kecepatan lan intensitas sinyal kurang banget, bisa uga tangga teparo sing njupuk saka aku amarga dheweke ngerti sandhi amarga dheweke mbantu aku ndhelik jaringan nirkabel.


  83.   Bayi ngandika

    Penting kanggo aku ngerti negara saka ngendi dheweke ngirim email, aku kudu ngerti apa dheweke ngandhani kasunyatane
    Gracias


  84.   nani ngandika

    hola
    Ternyata aku wis nampa email kanthi ancaman, lan nalika nyoba ndeleng alamat IPku, aku ora bisa ngidentifikasi, akeh perkara sing metu lan ora preduli aku nyoba maca kabeh sing ora bisa ditemokake, apa ana liyane cara kanggo ngerteni, utawa bakal Apa sampeyan ngirimi, apa sampeyan butuh sesuatu kanggo kamuflase alamat sampeyan? Wangsulane, matur nuwun kanthi sanget


  85.   panas ngandika

    jejej kn ganazz mbantu aku akeh tugas SMA

    matur nuwun hehehe bieeee


  86.   mabuk angi ngandika

    lan aku pengin ngerti IP komputer sing ngirim pesen. Matur nuwun


    1.    News Blog ngandika

      Sampeyan mung kudu ngetutake manual sing wis diterbitake. salam,


  87.   Jose ngandika

    Cara ngerti IP komputer lan ponsel sing ngirim pesen lan kepiye ngerti kutha utawa kutha sing tekane pesen penting banget kanggo tugas


    1.    News Blog ngandika

      Sampeyan mung kudu ngetutake tutorial ing ndhuwur lan sampeyan wis siyap. Iku gampang banget lan yen sampeyan duwe pitakon, takon aku.


bool (bener)