Melu sinau babagan panggunaan smartphone sing tanggung jawab

Tim Gadget Aktualidad wis nyumurupi pangowahan penting ing cara masarakat tingkatan lan tuwa kanthi teknologi. Milenium apa sing durung dimarahi karo wong tuwa lan sedulure amarga nggunakake "mesin" ing meja karo kulawarga? Jaman saiki wis beda, saiki kita sing kudu nyetop panggunaan RRSS. Kasunyatane, saiki dheweke ngerti banget babagan selfie, cara kerja Facebook lan… Dheweke duwe grup WhatsApp dhewe!

Amarga iku Kita pengin sampeyan, wong diwasa lan milenium, kanggo mbantu luwih ngerti generasi "teknologi" anyar iki sing umure wiwit 40 nganti +90 taun, generasi sing mlebu teknologi lan akhir-akhir iki kayane nggunakake luwih intensif tinimbang sadurunge, mbiji survey ing LINK lan nuduhake.

Kabeh mau teka akeh banget babagan informasi paling anyar kayata Operasi Rikati, ing endi akeh pangguna sing apus karo aplikasi sing menehi ijin "ekstra" lan pungkasane langganan pangguna nganggo SMS premium klasik. Kanthi panliten sing lagi ditindakake, kita kanthi tepat supaya luwih ngerti kebiasaan pangguna jinis iki, utawa paling ora negesake maneh, supaya bisa nggawe pandhuan lan sistem kesadaran. Sawise entuk sawetara responden sing logis, kita bakal ngolah data lan nindakake analisis.

Temtunipun survey pancen anonim, mula kita njaluk bareng karo para pinituwa lan wangsulan kanthi sejujure. Kita kudu ndhidhik bocah cilik nggunakake teknologi, nanging uga supaya para wong tuwa ngerti manawa mbebayani yen ora nggunakake smartphone kanthi tanggung jawab. Amarga alasan iki, muga-muga sampeyan bakal nyengkuyung bareng nuduhake kiriman iki lan melu sinau sing ditindakake ing «Yayonauts».


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.