Yealink UVC20, kanca sing apik kanggo teleworking [Review]

Teleworking wis teka lan kayane tetep. Konferensi, presentasi utawa rapat sing saya akeh kanthi telematis liwat Tim, Skype, Zoom utawa alternatif sing kasedhiya ing pasar. Nanging, ing wektu kasebut nalika kita nyadari manawa webcam lan mikropon komputer sampeyan ora apik ...

Sampeyan kudu nambah kinerja kamera lan mikropon yen pengin entuk asil sing apik, lan kanggo solusi iki kita duwe solusi sing cerdas. Kita ndeleng kanthi jero babagan webcam UVC20 Yealink, kanca sing sampurna kanggo rapat Microsoft Teams lan liya-liyane. 

Bahan lan desain

Ing kasus iki, senadyan krasa yen packaging, kasunyatane yaiku produk sing bisa diraih kanthi apik. Digawe saka plastik meh kabeh, kita duwe lapisan kaca / metakrilat ing sisih ngarep sing menehi kesan premium sing apik. Sensor ing pérangan ngarep duwe pinunjul nalika bolongan mikropon dununge ing sisih tengen lan ing sisih kiwa LED status piranti. Kita terus nganggo paling ora sistem penutupan lensa mekanik sing ngidini kita entuk privasi.

  • Pangukuran: 100mm x 43mm x 41mm

Kanggo bagean kasebut, kita duwe basis kanthi sistem engsel sing nggawe kamera iki sistem meh universal lan kasedhiya kanggo kabeh monitor lan laptop, sanajan kita pengin bisa nggunakake utas universal kanggo tripod ing pangkalan, utawa nikmati sistem sing ngidini kita ninggalake langsung ing meja. Ana akeh alternatif sing ditawakake, luwih-luwih yen kita mikir manawa kamera bisa muter dhewe kanthi vertikal lan horisontal. Versatilitas kanthi flag ing webcam iki nganggo mikropon internal

Karakteristik teknis

Kita bakal seneng webcam nganggo Yealink UVC20 sing nawakake kisaran otomatis antara 10 sentimeter lan 1,5 meter. Kita duwe kabel ing sisih mburi USB 2.0 2,8 meter sing bakal luwih saka cukup kanggo meh kabeh lokasi. Nanging, saiki wayahe fokus karo sensor, kita duwe model 5 MP CMOS kanthi aperture f / 2.0 sing bisa nawakake output video kanthi resolusi 1080p FHD ing 30FPS minangka kapasitas maksimal. Kanggo asil sing efisien, wis fokus otomatis sing bisa digunakake kanthi apik lan jangkoan dinamis kanggo kontras lan padhang sing apik.

Piranti bakal kompatibel karo Windows lan macOS tanpa masalah. Kanggo bagean kasebut, mikropon arah-arah lan bakal duwe SNR maksimal 39 dB. Frekuensi nanggepi, ya, cukup sempit antarane 100 Hz lan 12 kHZ, asil sing cukup konservatif. Kita durung nemokake masalah babagan kemampuan teknis, nyatane kita bakal ujar manawa kita kaget karo kemampuan Yealink UVC20 kanggo nawakake asil sing apik sanajan ana masalah cahya sing jelas ing wilayah sing dijupuk.

Gunakake pengalaman

Kamera duwe sistem plug-and-play kanthi lengkap, Iki tegese kita ora prelu nggawe jinis konfigurasi sadurunge digunakake, kasunyatan manawa kita ora duwe piranti lunak sing bisa didownload kanggo tujuan kasebut minangka bukti. Sawise nyambungake kamera Yealink UVC20 liwat port USB, bisa ditemokake ing antarane sumber audio lan video nalika nelpon video liwat macem-macem program kanggo tujuan iki. Ing kasus iki, kita bakal nemokake kamera lan mikropon kamera dhewe, supaya bisa nggunakake mikropon dhewe yen pengin.

Bubar nggunakake kamera kanggo ngrekam Podcast mingguan kolega iPhone saiki lan sampeyan bisa ndeleng ing video sing dipasang. Iki minangka cara sing paling cocog kanggo ndeleng kinerja umum kamera, sanajan ya, ing kasus iki kita nggunakake sumber audio liyane. Kamera duwe fokus otomatis sing cukup cepet, sing ngejutake aku sanajan kahanan pencahayaan sing kurang apik, lan iki minangka salah sawijining poin sing paling penting sing kudu dipikirake, kasunyatan yen duwe fokus otomatis bakal ngidini kita maju ing ngarep tanpa ngalami masalah ing istilah iki.

Pendapat editor

Kamera iki ora murah, lan masalah sing paling gedhe sing dakalami yaiku kasunyatane ora didaftar minangka produk sing kasedhiya ing Amazon. Sampeyan bisa entuk ing situs web kaya Onedirect kanthi rega sing disaranake 89,95 euro, Yen dipikirake minangka produk sing disertifikasi kanggo Microsoft Teams lan Zoom, kayane ora sepele.

Kinerja kasebut kaya sing diarepake saka produk kanthi karakteristik kasebut, uga kedadeyan kanthi fleksibilitas dhasar lan pangembangan fokus otomatis sing efisien sajrone kabeh panggilan video, tanpa mangu-mangu, produk sing bisa menehi saran yen sampeyan pengin nambah presentasi.

UVC20
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
89,95
  • 80%

  • UVC20
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 29 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Fokus otomatis
    Penerbit: 90%
  • Kualitas video
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 60%
  • Konfigurasi / Gunakake
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Desain lan bahan sing rumangsa "premium"
  • Basis sing serbaguna lan gampang digunakake
  • Asil kamera lan autofokus sing apik banget

Contra

  • Aku kangen adaptor USB-C
  • Banget sawetara titik adol ing Spanyol
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.