Yeedi 2 Hybrid, analisis jero pembersih vakum robot cerdas iki

Kita bali menyang Gadget aktualidad karo Yeedi, merek pembersih vakum robot sing saiki njupuk alih Amazon pungkasan amarga rasio rega kualitas sing ketat. Sedikit demi sethithik katon ing Spanyol amarga evaluasi sing dipetik ing Amazon lan AliExpress, saengga ora bisa ilang ing tabel analisis.

Kami nganalisa vakum robot Yeedi 2 Hybrid anyar lan pitutur marang kowe apa sing wis dialami karo piranti lengkap iki supaya omahmu tetep resik. Temokake kabeh kaluwihan lan mesthine uga kekurangan. Aja lali review anyar sing jero iki.

Kaping pisanan, sampeyan ngelingake sampeyan sampeyan bisa tuku Yeedi 3 Hybrid iki saka 299,99 euro ing Amazon, dadi yen sampeyan wis ngerti, iku minangka pilihan sing apik liwat toko sing paling terkenal supaya paling njamin.

Desain lan bahan

Yeedi 2 Hybrid iki nduweni desain klasik jinis piranti kanthi sawetara jinis. Piranti kasebut digawe saka plastik matt ing sisih ndhuwur, ing endi kita bakal nemokake tombol "daya" kanthi indikator LED, kamera sing bakal tanggung jawab pemetaan area reresik lan makutha piranti kasebut. Logo Yeedi tetep silkscreen, Kita kaget banget karo kualitas konstruksi lan bahan sing digunakake.

  • Ukuran: 34,5 x 7,5 cm
  • Bobot: 5,3 Kg

Ing sisih ngisor ana sikat puteran kaping pindho, sikat campuran tengah uga muter lan loro rodha angkat. Sisih mburi kanggo tangki banyu, dene tangki rereget dipasang ing sisih ndhuwur mburi tutup, kaya ing piranti Roborock. Basis pengisian daya uga diprodhuksi kanthi bener, duwe kabel pengisian sing didhelikake ing njero, soko sing diapresiasi supaya bisa ngoptimalake ruang sing ana ing antarane pangkalan pengisi daya lan tembok.

Karakteristik teknis lan sedhot

Kita duwe piranti sing akeh dikembangake, ora ana apa-apa sing praktis, kaget amarga rega regane. Babagan tenaga nyedhot, kita duwe maksimal 2.500 pastry, mesthine bakal diowahi gumantung saka telung level daya sing kasedhiya sing bisa kita tangani gumantung saka setelan.

Ing ndhuwur kamera Visual-SLAM ana, nalika ing sisih ngisor, kita duwe sensor level lan jarak sing bisa mbantu robot kanggo ngubengi omah kanthi luwih efisien.

  • Baterai 5200 mAh kanggo 200 menit panggunaan (kanthi daya medium)

Kapasitas tangki limbah 430 ml, dene tank banyu 240 ml. Ing level konektivitas, kita duwe WiFi, nanging kita mung bisa nyambung menyang jaringan 2,4 GHz amarga jaraké sing jembar, kaya biasane ing jinis piranti iki.

Kangge, yen sampeyan wis miwiti bisnis karo piranti, disaranake sampeyan ndeleng manual instruksi (kasedhiya ing macem-macem basa ing kene). Nanging, ing level teknis penanganane cukup intuisi.

Konfigurasi lan aplikasi

Babagan konfigurasi kita duwe aplikasi Yeedi sing nggawe kita kaget karo desain sing apik lan ngelingake babagan aplikasi Roborock, minangka referensi sing apik kanggo jujur.

Aplikasi kasebut bakal ngidini kita nyelarasake robot kanthi gampang karo langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Kita log in yen pengin
  2. Klik ing "tambahake robot"
  3. Kita ngetik jaringan WiFi lan sandhi
  4. Kita ngenteni konfigurasi rampung

Proses kasebut disederhanakake kanthi QR code ing sangisore tutup ndhuwur. Aplikasi Yeedi iki cukup gampang, kita bisa ngetutake reresik peta kanthi nyata uga nemtokake reresik mung kamar tartamtu, matesi wilayah utawa ngresiki omah kanthi lengkap. Kaya sing diarepake, ing peta kita bisa milih peran ing kamar.

Kanggo bageane, ya kita ora kejawab opsi kanggo ngatur intensitas sedhot kanggo saben kamar, sanajan duwe pamilih daya sedhot sing bisa beda-beda sajrone diresiki.

Babagan swara sing ana ing antarane 45 dB lan 55 dB gumantung saka daya sedhot, soko sing cocog karo standar. Pungkasan, kita nyorot kompatibilitas lengkap karo Alexa Amazon supaya sampeyan miwiti vaku, padha karo Google Assistant. Ing tes kita, asisten swara bisa digunakake kanthi bener.

Kajaba iku, piranti kasebut Duwe speaker sing bakal dadi indikator status nalika diwiwiti lan nalika pungkasan, mesthine sampeyan duwe telpon njaluk pitulung nalika "terdampar."

Nyapu, ngumbah debu lan mopping

Minangka kanggo nggosok, kita duwe macem-macem susu sing bisa digunakake sing bakal kita lebokake ing tank banyu kanggo asil garing sing luwih apik, uga mop scrubbing klasik sing maneh ora entuk asil sing penting. Kita menehi saran supaya nyoba scrub area tes luwih dhisik lan ing wilayah sing jubin keramik level maksimum banyu bisa nggawe tandha banyu. Jinis aliran banyu iki ora dianjurake kanggo tahan lama parket utawa lantai parket, mula kita mesthi milih pilihan aliran banyu minimal.

Dene vakum kasebut, daya luwih saka cukup karo pass, sanajan ing omah udakara 70m2 butuh wektu luwih suwe (udakara 45 menit) tinimbang para pesaing sing regane luwih dhuwur, mula amarga mengaruhi wilayah sing wis kedadeyan, ana sing ngidini otonomi lan bisa disapu kanthi apik. 

Pendapat editor

Yeedi Hybrid 2 iki nawakake pengalaman "premium" ing ngisor 300 euro lan nggawe kita kaget. Ing level nyedhot, kita duwe asil sing apik, bisa dibandhingake karo produk kanthi rega sing luwih dhuwur uga kalebu ing sedhot lan otonomi. Mengkono uga aplikasi sing ngombe langsung saka Roborock, salah sawijining sing paling akurat ing pasar. Asil pungkasan entuk bathi saka kabeh bagean kasebut lan dadi produk sing disaranake ing jarak menengah.

Kanthi cara sing padha, kita ujar manawa fungsi scrubbing ora apik kaya ing sisa produk sing duwe ciri kasebut, dheweke terus menehi alternatif kanggo ngrembes lantai sing ora nggawe aku yakin lan aku milih ora mateni. Sanajan kinerja kamera nggawe aku rasane pait, luwih murah tinimbang pemetaan LiDAR, kanthi cara sing mung ngidini kita nyimpen peta. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku saka 299,99 euro ing Amazon.

Yeedi 2 Sato
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
299,99
  • 80%

  • Yeedi 2 Sato
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Nyedhot
    Penerbit: 90%
  • Bising
    Penerbit: 75%
  • Peta
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 85%

Pros

  • Bahan lan konstruksi bermutu
  • Otonomi gedhe lan rega sing disesuaikan
  • Kapasitas sedhot sing apik
  • Operasi intuisi lan gampang diatur

Contra

  • Scrubbing minangka tambahan sing regane murah
  • Mung nyimpen peta
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.