YouTube dadi kompatibel karo video HDR sing nawakake kualitas gambar luwih dhuwur

YouTube

Ngenteni wis suwe lan angel banget, nanging sawetara jam kepungkur YouTube, liwat Google, wis ngonfirmasi manawa wis miwiti siaran video ing HDR utawa apa sing padha ing High Dynamic Range, High Dynamic Range amarga akronim ing basa Inggris. Mesthi wae, saiki, mung bisa ndeleng jinis video kasebut yen duwe televisi utawa monitor sing kompatibel.

Suwe-suwe, video resolusi 4K wis kasedhiya supaya bisa diputer, saiki HDR durung kasedhiya, yaiku sawetara sing ora kejawab pangguna.

Tanpa mangu-mangu asile kurang menarik wiwit saiki HDR nawakake padhang sing luwih gedhe, saengga bisa nikmati video kanthi maksimal. Kajaba iku, gambar ing format iki nuduhake luwih rinci ing wilayah sing peteng lan uga ing wilayah sing padhang. Yen mbandhingake gambar, kita bisa ndeleng manawa ing HDR kabeh bakal dadi luwih cetha.

Ing ngisor iki kita nuduhake video ing HDR babagan sing kasedhiya ing YouTube sing bisa dideleng dheweke wis siap;

Kabeh jinis perbaikan sing Google ngenalake ing YouTube mesthine paling menarik, sanajan saiki bagean dhasar yaiku konten diluncurake ing HDR, supaya kita kabeh bisa nikmati, amarga yen langkah kasebut bakal ora ana artine saiki. buta telusuran.

Sawise nonton video kasebut ing format HDR, apa keuntungan visual sing ditemokake ing format anyar iki sing didhukung YouTube?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)