YouTube duwe 1.800 milyar pangguna pangguna saben wulan aktif

YouTube nganyari logo

YouTube terus saya maju. Iki wis dingerteni dening CEO perusahaan kasebut, sing wis ngumumake jumlah pangguna aktif saben wulan ing situs web video sing populer. Iki minangka tokoh paling dhuwur sing durung direkam ing web. Dadi nuduhake wektu sing nyenengake sing dialami saiki. Tokoh resmi yaiku 1.800 milyar pangguna pangguna.

Iki minangka kenaikan saka angka sadurunge 1.500 milyar pangguna pangguna. Saka apa sing bisa dingerteni, YouTube wis cedhak karo angka 2.000 yuta. Soko sing mesthi bakal tekan pirang-pirang wulan, yen ngetutake irama iki.

Sanajan tokoh iki mung nuduhake wong sing duwe akun ing platform. Dadi, kita ora nganggep wong sing ora duwe. Dadi tokoh kasebut bisa uga luwih dhuwur tinimbang sing dibayangke data kasebut. Sanajan data kasebut ora bakal kaget, amarga sukses YouTube wis dingerteni kabeh.

HTML5

400 jam video diunggah menyang situs web saben menit. Kajaba iku, yen entuk 2.000 milyar pangguna, mula bakal bisa nggayuh komunitas liyane kaya Facebook. Dadi nomer pangguna sing penting kanggo web.

Sanajan pangguna iki saya akeh, nanging ana kontroversi ing web. Konten sing ora cocog ing jero kasebut wis dadi masalah eri. Kajaba iku, YouTube wis bola-bali ngganti cara kanggo monetisasi video lan saluran. Ana prekara sing nyebabake masalah karo youtuber.

Dadi, pertumbuhan iki, sanajan positif, uga ngalami kerusuhan ing situs web sing populer. Sanajan kayane solusi sing ditampilake bisa digunakake kanthi apik. Dadi, kita kudu ndeleng kepiye jumlah pangguna berkembang ing wulan ngarep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)