YouTube-MP3.org kepeksa nggulung wong wuta

Yen konsumsi musik sampeyan ora cukup dhuwur mbayar kanggo mbayar layanan musik streaming, Kemungkinan, saka wektu ke wektu sampeyan nggunakake salah sawijining situs web sing ngidini kita ndownload musik favorit kanthi format audio saka YouTube.

Ing internet kita bisa golek nomer akeh layanan kasebut, nanging ing taun-taun pungkasan, YouTube-MP3.org iku wis dadi salah siji sing paling populer. Amarga keluhan sing diajukake marang situs web iki dening RIAA (Asosiasi Industri Rekaman Amerika), situs web iki mandheg mung menehi fungsi, yaiku ndownload audio saka video YouTube.

YouTube nganyari logo

RIAA nyalahake situs web taun kepungkur sing dituduh nglanggar hak cipta kanthi ngrusak label rekaman sing duwe hak kasebuts. Pamilik layanan kasebut kepeksa mbayar dhendha gedhe saliyane masrahake domain kasebut menyang asosiasi iki, saengga ora ana wong liya sing bisa nggunakake keuntungan saka kaca web iki ing pangguna. Sanajan ana keputusan kasebut, situs web kasebut tetep bisa digunakake, sanajan kanthi cara sing ora mesthi beda karo sing biasa.

Mesthi wae, ora mung RIAA sing duwe peran ing penutupan layanan iki, wiwit Google ora nate nampani jinis layanan iki, uga aplikasi sing ngidini kita ndownload video utawa audio saka YouTube. Sawetara dina kepungkur, aplikasi ProTube iOS ditarik saka toko aplikasi Apple amarga pratelan sing digawe Google, amarga nawakake opsi tampilan sing ora kasedhiya ing Aplikasi asli saliyane ora nuduhake jinis pariwara, sing sacara logis mengaruhi penghasilan sing dipikolehi perusahaan supaya bisa njaga layanan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.