Zach King, raja Instagram lan Vine, mbukak rahasia paling apik

Wingi kita duwe kesempatan kanggo rapat karo Zach King, wong enom Amerika sing wis sukses nelukake jaringan sosial ing wektu sing cendhak. Kita yakin manawa ana kesempatan sampeyan bakal nemokake video aneh ing Instagram, Facebook utawa Vine. King, uga dikenal minangka "Final Cut King", nambah 4.8 yuta pengikut ing Instagram Lan dheweke minangka bintang sing nyambut gawe ing acara sing istimewa kaya upacara Oscar pungkasan lan bisa lelungan ing saindenging jagad.

Kita menyang toko AT&T ing Hollywood Kulon (Los Angeles) menyang diajak Zach King lan sinau sawetara rahasia. King tansaya gedhe ing negara bagian Oregon lan kelingan, karo mesem, carane dheweke nggunakake anggota keluargane kanggo nindakake kabeh jinis tunas ing omah. Dheweke mesthi ngerti yen dheweke pengin pengabdian kanggo dunia bioskop lan sing nyebabake dheweke menyang Los Angeles. Kasunyatan manawa dheweke ora ditampa ing universitas sing kepengin sinau, ora ngganggu dheweke ing target karir.

raja zach

Ing video kasebut, kita bisa ndeleng Zach kasebut ora manggon ing jantung mekah bioskopWiwit syuting kasebut kedadeyan ing area perumahan ing pinggiran kutha: "Aku luwih seneng pindhah ing lingkungan sing luwih alami, ing omah sing video sing ditembak bakal katon luwih apik," jarene Zach King. Lan iki pancen minangka salah sawijining kunci sukses raja Final Cut, nanging isih akeh liyane. King kerja karo tim papat wong sing nulungi dheweke nggawe kabeh syuting: wiwit saka proyeksi ide, nggawe nggawe storyboard, ngliwati konstruksi elemen adegan lan diakhiri karo proses nyunting lan nyunting efek khusus. .

Video kasebut bisa uga udakara 15 detik, nanging sejatine produksi bisa nganti pirang-pirang dina. Zach King ngakoni manawa kadang video iki kalebu luwih saka 50 sing dijupuk. Iki salah sawijining:

Meh ora mandheg mandheg sepur sampeyan.

Video sing dikirim dening Zach King (@zachking) ing

Ing video kaya iki, tim Zach King kudu nyunting saben pigura supaya sulap sing diproyeksikan bisa dingerteni lan pamirso ora bisa ngerteni trik edhisi kasebut. Kasunyatan penasaran liyane sing ditemokake yaiku kabeh audio ing video kasebut direkam maneh ing produksi postingan, saengga kualitas swara sampurna. Lan sawetara rekaman kasebut uga nggabungake efek swara sing direkam kanthi realisme maksimal. Contone, ing video sing wis ditampilake, swara sing keprungu nalika Zach King mlaku liwat lawang direkam dening Kin.g nabrak lawang elevator ing hotel sing dienggoni.

Apa panggonan favorit Zach King kanggo nyunting video kasebut? Bintang Vine nuduhake foto lucu nalika dheweke lagi adus karo laptop. Humor ora kurang, ana sing penting kanggo narik kawigaten mayuta-yuta penggemar ing saindenging jagad. Ing sawetara videone, kita wis ndeleng dheweke sesambungan karo para pengikut ing macem-macem wilayah ing planet iki.

Seneng banget ketemu @zachking, bintang media sosial favoritku! #TTTLA bakal urip bebarengan karo dheweke ing Periscope

Foto sing dikirim dening Pablo Ortega (@paullenk) ing

Kita negesake maneh, manawa akeh video sing dawane mung sawetara detik, nanging kadang tim produksi ora ngerteni biaya produksi kanggo nggawe sihir iki dadi kenyataan. Ing sawetara "konco layar" sing ditampilake Zach King, kita bisa ndeleng kepiye ing sawetara acara crane digunakake (supaya sampeyan bisa mabur ngubengi tahapan). Ing wektu liyane, bencana omah nyata diluncurake. Ing salah sawijining kacilakan kasebut, tim kasebut ora ana gandhengane nalika tangki iwak pecah lan omah sing lagi direkam film dibanjiri. "Kita isih pulih saka karusakan sing ditindakake ing lemah," guyonane King.

Tanduran anggur sing menarik liyane yaiku ing ngendi kita ndeleng King mlaku-mlaku menyang banyu mancur lan dumadakan dheweke njupuk jaket lan mundur sadurunge tiba ing banyu. Zach King nuduhake kepiye cara nembak sing kayane gampang banget. Nyatane, klip iki biaya sawetara njupukAmarga njaga keseimbangane angel kanggo dheweke lan dheweke tiba ing banyu mancur ing sawetara kesempatan.

Nyekel awak dhewe wiwit tiba. ? Tandhani 2 kanca sing mesthi ndeleng telpon nalika lagi mlaku-mlaku.

Video sing dikirim dening Zach King (@zachking) ing

Ketenaran ing jejaring sosial tumindak apik karo pembuat film enom iki, sing mbesuk ora nolak mlebu produksi film fitur. Iki minangka tantangan sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)