Apa Legenda Zelda: Napas alam bébas kaya sing dikandhakake?

Legenda Zelda: Napas Liar ora nate ora peduli karo sapa wae, luwih apik lan luwih ala, kanggo muji jagad sing mbukak Link, lan kanggo ngritik kasunyatan manawa cara paling cepet sing kudu ditindakake kanggo nemoni kesulitan teknis. wis kalebu kabut, pedhut ing endi wae. Nanging, pers khusus kayata wis setuju kabeh babagan kualitas, game video Nintendo entuk review fenomenal ing endi wae, rangking ing antarane limang ndhuwur sing diwenehake ing Metacritic.

Apa Legenda Zelda: Napas alam bébas iku apik?

Kita ngembangake apa sing wis dicritakake babagan Metacritic dhewe, sing dadi Zelda nomer loro ing antarane limang game paling apik ing sejarah, sing diiringi kanthi tepat karo Ocarina of Time. Cekakipun, jagad terbuka kayane minangka trik gedhe pisanan sing dipilih para spesialis kanggo ngetung game kasebut. Nanging, iki uga desain game umume, kanthi macem-macem pangaturan dhewe sing wis nyedhiyakake jajan nyata ing kue kasebut. Saliyane, lan jujur, kita ora nemokake cabang kustomisasi lan sejarah luwih akeh tinimbang game kayata Souls Peteng III.

Cekakipun, kita bakal ngelingi skor sawetara kaca utama sing ditugasake, lan IGN ora salaman menehi skor sing paling dhuwur, kayata ing Gamespot, Game 3D utawa Wektu, ing Metacritic tetep ana ing 98 taun, sing babar pisan ora elek yen kita nganggep malah "sengit" perusahaan bakal milih.

Mesthi wae, kita kudu ngenteni luwih suwe yen pengin ngerti kasunyatan game sing lagi digawe sawetara pandherekipun sing durung nate weruh, lan ngelingake kita kerusuhan Grand Theft Auto V.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)