Zhiyun SMOOTH-Q2, kita nganalisa gimbal kompak sing paling serbaguna

Piranti seluler lan kamera rekaman saya duwe gambar stabil luwih maju. Nanging, nalika nggoleki asil sing "profesional" kayata gaweyan ing YouTube, kita mbutuhake kualitas stabilitas liyane. Sanajan sejatine manawa smartphone nawakake kualitas rekaman video sing nganti bisa digunakake kanggo alat sing terus digunakake.

Kita maneh gimbal SMOOTH-Q2 Zhiyun, stabilisator mekanik serbaguna sing dirancang kanggo piranti seluler. Gadget anyar iki bisa dadi kanca lelungan sing apik kanggo akeh kreator konten ing platform kayata YouTube.

Amarga ora padha maca manawa bisa ndeleng cara kerjane, Aku menehi saran supaya sampeyan njupuk kauntungan saka video sing dadi ndhuwur analisis iki, supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye asil rekaman saka Zhiyun's SMOOTH-Q2. Kanggo nindakake tes, kita nggunakake rong smartphone kanthi merek lan sistem operasi kanthi tujuan supaya bisa asil sing luwih tepat tanpa watesan, Luwih khusus, kita wis nggunakake iPhone X sing mbukak iOS 13.1.2 lan Huawei P30 Pro sing mbukak Android 10 ing lapisan EMUI 10. Nanging, ayo luwih dhisik ndeleng piranti kasebut.

Desain lan bahan, rasane premi

Kemasan kasebut cukup gampang nanging efektif, kita duwe kothak sing dilindhungi karo karton sing mbukak desain produk, uga loro segel sing njamin manawa kita sing pertama mbukak. Gimbal dhewe cukup kompak, bisa uga salah siji sing paling kompak ing jagad iki, mula bungkus kasebut ora bisa menehi ukuran akeh banget. Sawise mbukak kothak, kita bakal nemokake dokumen sing ana gandhengane karo produk, ing kana dijarwakake dadi basa utama sing didol gimbal. Kita duwe tampilan pertama babagan produk ing antarane cetakan busa klasik lan kothak cilik, sing isine kabel USB-C sing bakal mbantu ngisi daya piranti.

  • Ukuran: X x 20,4 10 4,1 cm
  • Bobot: 380 gram

Ukuran lengkap 20,4 sentimeter lan digawe saka logam (aluminium), kanthi lapisan karet ing tombol sing bisa njaga genggeman sing bener. Remote control yaiku ing endi sing ditemokake ing ngisor tutup sekrup sing nyedhiyakake batere, tombol pangowahan ngrekam lan nyetel uga USB-C, Banjur kita bisa milih antarane mode rekaman liyane kanthi langsung saka gimbal tanpa mbutuhake penyesuaian tambahan. Produk kasebut mesthi menehi perasaan kualitas ing kothak. Kita duwe potongan tambahan tiang sing bisa diatur kanthi gampang supaya smartphone bisa mateni lan mateni gimbal kanthi mung siji tuas.

Karakteristik teknis

Sampeyan kudu nyathet yen kita ing ngarep gimbal sing dirancang kanggo lan kanggo telpon seluler, Mula kalebu dhukungan sing bisa disetel lan universal kanggo ponsel, uga utas universal ing sisih ngisor sing ngidini kita, kayata nambah jinis dhukungan, becik yen nggunakake konfigurasi pelacakan otomatis lan mangkene carane nyathet awake dhewe. Nanging saiki wayahe sinau luwih lengkap babagan sing bisa ditindakake.

Kita duwe kamungkinan kanggo ngrekam ing 360º kanthi cara umum, luwih khusus 305º mobilitas ing rekaman vertikal, 265º ing rekaman horisontal lan 360º yen kita pengin, contone, kanggo ngrekam titik tetep nggawe gerakan sing cocog. Kita duwe penyimpangan maksimal 0,5º lan minimal 0,03º lan Pungkasane, bisa ndhukung lan lancar mindhah telpon nganggo minimal 75 gram lan maksimal 250 gram, Mula, ing istilah umum, kita bakal bisa ngrekam meh kabeh smartphone sing kasedhiya ing pasar, utamane sing duwe kamera sing bisa menehi asil sing paling apik.

Otonomi lan fleksibilitas

Kita duwe otonomi sing njanjeni sedina muput. Dadi elemen kanthi bagean obah lan motor, lan kaya sing bisa dingerteni, otonomi bakal gumantung akeh babagan cara lan cara nggunakake. Perusahaan kasebut njamin asil sing ana ing antarane 17:13 sore lan XNUMX:XNUMX sore, kaya sing wis diandharake, gumantung saka panggunaan sing diwenehake. Ing tes, kita entuk asil udakara nganti 13 jam kanggo ngrekam, mula ing otonomi ora ana masalah lan kudu dakkandhani kayane apik banget, kaping pengisian daya osilasi rong jam lan karo port microUSB ekstra, mula bisa uga dikenani biaya piranti kita.

Versatility minangka titik utamane, amarga nggunakake mekanisme klip, alat sing bisa adaptasi kanggo telpon seluler sing wis pas, kita mung kudu ngetrapake tuas supaya tetep dikunci. Sampeyan uga penting kanggo nyathet yen LICO-Q2 ngidini kita nyathet kanthi vertikal lan horisontal, soko sing ora kasedhiya ing pirang-pirang gimbal jinis karakteristik iki lan uga bakal ngidini kita ngrekam konten kanggo jaringan sosial kayata Instagram lan Crita, sing dirancang kanggo direkam kanthi vertikal. Kita uga bisa siaran langsung ing papan kaya Facebook Live, sing serba guna.

Macem-macem mode rekaman siji-tutul

SMOOTH-Q2 Tombol iki darmabakti kanggo mode rekaman lan bisa adaptasi kanthi otomatis karo kamera asli telpon sing digunakake, ora preduli manawa duwe iPhone utawa smartphone Android. Sawise digunakake lan sawise nyambungake liwat Bluetooth, kita bisa nggunakake kabeh mode rekaman iki:

  • Gerak Gerak: Versi TimeLapse sing luwih cepet kanggo ngrekam kanthi cepet.
  • Selang Wektu.
  • POV: Iki ngidini kita ngrekam kanthi cara sinematik, stabilisasi standar.
  • multimode: (L) kanggo kunci gambar, (PF) kanggo panorama, (F) kanggo nglacak lan POV.
  • Vortex: Ngidini kita bisa ngrekam ing titik sing padha kanthi giliran 360º
  • Pelacakan obyek: Yen nggunakake dhukungan, nyetel titik tetep kanthi otomatis tindakake kanthi horisontal.
  • Zoom: Supaya adoh tanpa ilang titik rekaman sing padha.

Kanggo akeh mode kasebut kita kudu ndownload aplikasi (iOS/Android).

Pendapat editor

SMOOTH-Q2 iki wis dadi alat tim aktualidad Gadget, Amarga ing macem-macem acara lan rekaman, kita biasane nggunakake telephony seluler canggih supaya bisa ngrekam lan motret kapan wae tanpa watesan, lan fleksibilitas sing SMOOTH-Q2 iki menehi kula babagan otonomi lan ukuran lan fungsi. Iki produk sing aku ora bisa nyaranake, lan yen dibandhingake karo liyane kaya DJI Osmo Mobile, regane mung 142 euro, sampeyan bisa tuku ing LINK iki kanthi rega paling apik.

Zhiyun SMOOTH-Q2, kita nganalisa gimbal kompak sing paling serbaguna
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
129 a 149
  • 100%

  • Zhiyun SMOOTH-Q2, kita nganalisa gimbal kompak sing paling serbaguna
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Bahan
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros

  • Dibangun saka bahan berkualitas lan menehi kesan apik
  • Kompak banget lan gampang digunakake
  • Tombol pangaturan sing nyaman banget
  • Nduweni rega lan otonomi sing apik

Contra

  • Aplikasi kasebut perlu sacara praktis
  • Aku ora kejawab suku cadang "klip" kanggo smartphone
  • Mung kasedhiya ing Amazon lan situs web resmi
  •  

    Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

    Dadi pisanan komentar

    Ninggalake komentar sampeyan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

    *

    *

    1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
    3. Legitimasi: idin sampeyan
    4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
    5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
    6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.