Bubble Zoom luwih gampang maca komik ing Play Book

Wong-wong saka Mountain View wis kerja keras kanggo nggawe anyar babagan bukune lan layanan maca buku komik sing misuwur kanthi Play Book. Buku komik sing melu proyek anyar bakal duwe fungsi anyar pancing nonton anyar kanthi layanan sing diarani Bubble Zoom.

Fitur sing diarani Bubble Zoom bakal ngidini gelembung pidato komik ora dicenthang njupuk ukuran sing luwih gedhe kanggo tampil lan bisa diwaca kanthi luwih gampang. Saben gelembung teks diidentifikasi lan ditampilake kanthi runtut kanthi mencet tombol volume utawa pencet ing sisih tengen layar. Google nuduhake kanthi apik ing video.

Lan kita ngomong babagan sistem pembelajaran sing kuat lan teknologi pangenalan gambar Google bisa ngenali gelembung pidato ing kaca kasebut lan saengga bisa nambah ukuran kanggo nyorot. Iki nggawe luwih gampang maca dialog nalika kaca ukurane lengkap. Bubble Zoom uga ngidini supaya ana jinis tumindak amarga umpluk kasebut animasi.

Gelembung Zoom

Saiki komik sing nawakake dhukungan kanggo fitur iki yaiku koleksi diterbitake dening Marvel lan DC Komik Kanggo promosi panggunaan Bubble Zoom, Google nawakake 50% tawaran sanajan ora kasedhiya ing negara kita. Oalah, sampeyan bisa teka mrene lan coba conto gratis kanggo ndeleng cara kerja fitur anyar iki ing situ sing bakal luwih semangat maca babagan konten multimedia iki. Mesthi wae, sampeyan kudu nginstal update paling anyar saka Play Book utawa instal APK sing bakal ditemokake ing ngisor iki.

Yen komik duwe fungsi iki, sampeyan bisa ndeleng layar sambutan nuduhake cara ngontrol cemilan. Kanthi sawetara penet prasaja lan tombol volume sampeyan bisa ngontrol lengkap.

Download APK Play Book


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)