როგორ გავთიშოთ ჩემი Facebook ანგარიში

სახელმძღვანელო Facebook- ის დეაქტივაციისთვის

Facebook ამჟამად მსოფლიოში ყველაზე ხშირად გამოყენებული სოციალური ქსელია. მიუხედავად იმისა, რომ ბოლო ორი წლის განმავლობაში მასთან დაკავშირებით რამდენიმე სკანდალი მოხდა, განსაკუთრებით კი კონფიდენციალურობა და უსაფრთხოება ინტერნეტში. ვინაიდან კომპანიამ ყველაფერი არ გააკეთა, როდესაც საქმე ეხება იმ მომხმარებლების მონაცემების დაცვას, რომლებსაც აქვთ ანგარიში ამ სოციალურ ქსელში. ამ მიზეზით, იყვნენ ადამიანები, რომლებმაც მიიღეს გადაწყვეტილება სოციალურ ქსელში საკუთარი ანგარიშის დეაქტივაციის შესახებ.

ეს არის ის, რაც შეიძლება გაკეთდეს ნებისმიერ დროს. ამიტომ, იმ მომხმარებლებისთვის, ვისაც აქვს თქვენი სოციალური ქსელის ანგარიშის დეაქტივაციის ინტერესი, შესაძლებელია. მიუხედავად იმისა, რომ არსებობს რამდენიმე ასპექტი, რომელიც უნდა იქნას გათვალისწინებული Facebook ანგარიშის დეაქტივაციის შესახებ. რამდენიმე ასპექტი, რომელთა ცოდნაც მნიშვნელოვანია.

გსურთ გამორთოთ ან წაშალოთ Facebook ანგარიში?

სათაური წაშალეთ შინაარსი Facebook

ეს არის პირველი კონცეფცია, რომელიც მკაფიო უნდა იყოს ამ პროცესში. Facebook მომხმარებლებს სთავაზობს ამ ორ ვარიანტს. ანგარიშის დეაქტივაციის ვარიანტი ნიშნავს აღნიშნული ანგარიში სოციალურ ქსელში გარკვეული დროით უმოქმედო რჩება. ასე რომ, არცერთ მომხმარებელს არ შეეძლება ეწვიოს ამ ადამიანის პროფილს ან გაუგზავნოს მას შეტყობინებები. მაგრამ ანგარიშის არცერთი მონაკვეთი არ არის ამოღებული. როდესაც მომხმარებელს სურს დაბრუნება, მას მხოლოდ ანგარიშში შესვლა უწევს, თავისი მომხმარებლის სახელითა და პაროლით (თუ კიდევ გახსოვს) და ყველაფერი ნორმალურად დაუბრუნდება მასში.

მაგრამ მეორე ვარიანტი, რომელსაც Facebook აძლევს, არის ანგარიშის წაშლა. ეს ნიშნავს, რომ აღნიშნული ანგარიში სოციალურ ქსელში სამუდამოდ ქრება, ასე რომ მასში არსებული ყველა მონაცემი წაიშლება. სოციალურ ქსელში აღნიშნული მომხმარებლის ფოტოები, ვიდეოები და შეტყობინებები წაიშლება. ასე რომ, ეს ბევრად უფრო სრულყოფილი მოქმედებაა, მაგრამ ამაში დარწმუნებული უნდა იყოთ.

ასე რომ მომხმარებელმა უნდა გააცნობიეროს ის, რისი გაკეთებაც სურს ამგვარად. თუ გსურთ შესვენება მიიღოთ Facebook– დან, მაშინ უმჯობესია ფსონი დადოთ ანგარიშის დეაქტივაციაზე. ეს საშუალებას აძლევს მომხმარებელს დაბრუნდეს ანგარიშზე, როდესაც ჩათვლის, რომ აღნიშნული შესვენება დასრულდა. თუ გსურთ სამუდამოდ შეწყვიტოთ სოციალური ქსელის გამოყენება, მაშინ საუკეთესო საქმეა ანგარიშის წაშლა. ქვემოთ მოცემულია ორივე ვარიანტი.

დაკავშირებული სტატია:
როგორ გადმოვწეროთ ფოტოები Facebook- დან

გამორთეთ Facebook ანგარიში

გამორთეთ Facebook ანგარიში

ამ პირველ ვარიანტში, სოციალურ ქსელში ანგარიშის დეაქტივაციის გადაწყვეტილება, რაღაც დროებითია. ასე რომ, თუ მომავალში ისევ გსურთ ამ ანგარიშზე წვდომა, უბრალოდ კვლავ უნდა შეხვიდეთ მასზე. ამისათვის თქვენ ჯერ უნდა შეხვიდეთ Facebook- ში. ეს შესაძლებელია როგორც კომპიუტერზე, ასევე სმარტფონზე, თუმცა ეს ყველაფერი, როგორც წესი, უფრო კომფორტულია, თუ კომპიუტერულ ვერსიაში ხდება.

სოციალურ ქსელში მოხვედრის შემდეგ, თქვენ უნდა დააჭიროთ ქვედა ისარს ეკრანის ზედა მარჯვენა ნაწილში. როდესაც ამას აკეთებთ, ჩნდება კონტექსტური მენიუ, რომელსაც აქვს სხვადასხვა ვარიანტი. ამ სიაში ერთ-ერთი ვარიანტია კონფიგურაცია. ჩვენ დააჭირეთ მას და შევა კონფიგურაცია. შემდეგ ჩვენ ვუყურებთ ეკრანის მარცხენა მხარეს. იქ რამდენიმე განყოფილებაა, ერთ-ერთი მათგანი თქვენი Facebook ინფორმაცია, რომელზეც ჩვენ ვაჭერთ.

შემდეგ ეკრანის ცენტრალურ ნაწილში გამოჩნდება ახალი ვარიანტების სერია. მათ შორის ჩვენ გვაქვს ერთი, სახელწოდებით წაშალეთ თქვენი ანგარიში და ინფორმაცია. მის მარჯვნივ არის ხედვის ღილაკი, რომელზეც ჩვენ ვაჭერთ ღილაკს, რომ ნახოთ ამ განყოფილების პარამეტრები. ასე რომ, ვნახავთ, რომ ორი გზა გვაქვს. ერთი მათგანია ანგარიშის გამორთვა, რაც გვაინტერესებს. ჩვენ დააჭირეთ მას, რომ გააგრძელოთ იგი. ფეისბუქი რამდენიმე კითხვას დაგვისვამს, რომელთანაც მათ სურთ დარჩენა, მაგრამ ჩვენ უნდა გავაგრძელოთ ბოლო ნაბიჯამდე. მასში თქვენ უბრალოდ უნდა დააჭიროთ ანგარიშის გამორთვას. ასე რომ, ის უკვე დასრულებულია.

დაკავშირებული სტატია:
როგორ მარტივად წავშალო ჩემი ყველა Facebook პოსტი

წაშალეთ Facebook ანგარიში

წაშალეთ Facebook ანგარიში

ეს მეორე ვარიანტი გარკვეულწილად უფრო ექსტრემალურია, ვინაიდან მიიჩნევს, რომ აღნიშნული ანგარიში მთლიანად წაიშალა საბოლოოდ. რაც ნიშნავს, რომ ამ ანგარიშში ყველაფერი სამუდამოდ წაიშლება. პროცესი ძალიან ჰგავს პროცესს, რომელსაც უნდა მივყვეთ წინა შემთხვევაში. ამიტომ, გახსენით Facebook და დააჭირეთ ქვედა ისარს ეკრანის ზედა მარჯვენა ნაწილში. შემდეგ, ჩვენ შევდივართ სოციალური ქსელის კონფიგურაციაში.

ჩვენ კვლავ ვუყურებთ ეკრანის მარცხენა ნაწილს, სადაც ვაჭერთ ღილაკს თქვენი Facebook ინფორმაცია. შემდეგ პარამეტრები, რომლებიც ამ განყოფილებას ეხება, გამოჩნდება ეკრანის ცენტრში. ისევ, ჩვენ უნდა შევიდეთ განყოფილებაში, რომელსაც ეწოდება თქვენი ანგარიშის და ინფორმაციის წაშლა, ასე რომ, ჩვენ დააწკაპუნეთ ხედზე, რომ ნახოთ არსებული პარამეტრები. ის ახალ ეკრანზე გადაგვიყვანს, სადაც ორი ვარიანტი გვაქვს. გათიშეთ ან წაშალეთ ანგარიში სოციალურ ქსელში. ამ შემთხვევაში, ის რაც გვაინტერესებს არის აღმოფხვრა.

ანგარიშის წაშლის დაწყებამდე, ჩვენ გვაქვს შესაძლებლობა, ჩამოვტვირთოთ ყველა ის მონაცემები, რაც გვაქვს Facebook ანგარიშში. ამისათვის თქვენ უნდა დააჭირეთ ღილაკს ინფორმაციის ჩამოტვირთვა. ეს საშუალებას მოგცემთ წვდომა იქონიოთ ყველა ფოტოზე, ვიდეოზე ან შეტყობინებაზე, რომელიც თქვენს ანგარიშში იყო სოციალურ ქსელში. ვინაიდან, როგორც წესი, არსებობს მონაცემები, რომლებშიც მხოლოდ თქვენ გაქვთ და მისი დაკარგვა არ გსურთ. როდესაც ეს ინფორმაცია გადმოწერილი იქნება, თქვენ მზად ხართ შემდეგი ეტაპისთვის.

დაკავშირებული სტატია:
როგორ აღდგენა წაშლილი Facebook შეტყობინებები

შემდეგ თქვენ უნდა დააჭიროთ ანგარიშის წაშლას, რომელიც ქვედა ნაწილში არის ლურჯი ღილაკი. პირველი, რისი გაკეთებაც გვთხოვენ, არის Facebook ანგარიშის პაროლის შეყვანა, იმის დასადასტურებლად, რომ ანგარიშის მფლობელია ის, ვინც ახორციელებს ამ მოქმედებას. ამის გაკეთების შემდეგ, თქვენ უბრალოდ უნდა მიჰყვეთ ეკრანების სერიას, სანამ არ მიხვალთ ბოლო ეტაპზე, რაც არის აღნიშნული ანგარიშის ლიკვიდაცია.


სტატიის შინაარსი იცავს ჩვენს პრინციპებს სარედაქციო ეთიკა. შეცდომის შესატყობინებლად დააჭირეთ ღილაკს აქ.

იყავი პირველი კომენტარი

დატოვე კომენტარი

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები აღნიშნულია *

*

*

  1. მონაცემებზე პასუხისმგებელი: მიგელ ანგელ გატონი
  2. მონაცემთა მიზანი: სპამის კონტროლი, კომენტარების მართვა.
  3. ლეგიტიმაცია: თქვენი თანხმობა
  4. მონაცემთა კომუნიკაცია: მონაცემები არ გადაეცემა მესამე პირებს, გარდა სამართლებრივი ვალდებულებისა.
  5. მონაცემთა შენახვა: მონაცემთა ბაზა, რომელსაც უმასპინძლა Occentus Networks (EU)
  6. უფლებები: ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ შეზღუდოთ, აღადგინოთ და წაშალოთ თქვენი ინფორმაცია.