Wou a wéini d'Apple Keynote gesinn, wou se den iPhone X presentéieren

Den 12. September um 19:00 Auer Spuenesch Zäit fänkt ee vun de meescht erwaarten technologeschen Eventer vum Joer un, d'Evenement wou Apple plangt den iPhone X offiziell zesumme mat senge Geschwëster virzestellen kleng, iPhone 8 an iPhone 8 Plus. Dëst Evenement wäert d'Welt Spotlights konzentréieren an all Technologie Websäiten op d'mannst annerhallef Stonn paralyséieren.

Wëllt Dir wësse wéi Dir de Keynote Event live verfollegt? Mir bréngen Iech d'Haaptpläng aus der ganzer Welt wéi och déi néideg Links fir datt Dir dës Presentatioun live suivéiere kënnt, kommt erausfannen.

Éischt vun all de Web, wäerte mir maachen e Live Cover dee souwuel op Actualidad Gadget wéi och op senge Schwëster Websäiten, Actualidad iPhone a Soy de Mac verfügbar ass. Dëse Cover ass d'Verantwortung vun eise Schrëftstellerkollegen a si ginn Minutt fir Minutt iwwerdroen a mat Biller alles wat am Steve Jobs Theater zu Cupertino geschitt, sou datt Dir direkt informéiert bleift. Op déiselwecht Manéier bidde mir Iech Inhalt a Form vu gläichzäitege Posts, sammelen all Ären Apparater an hir Haaptnoriichten.

Sozial Netzwierker kënnen och Ären treie Begleeder sinn, den Twitter vum Actualidad Gadget (@agadget) an deen vum Actualidad iPhone (@a_iPhone) Si senden an Echtzäit wat mir duerch de Streaming gesinn deen Apple normalerweis bitt fir hir Presentatiounen ze missen. Also, passt op a fänkt eis op Twitter un wann Dir näischt verpasse wëllt.

Natierlech wäert Apple e Streaming an de strengste vun direktem Shows ubidden an deem mir alles gesinn wat presentéiert gëtt, wéi wa mir do wieren. Mir verloossen Iech ënner dem Link wou Dir musst klickt wann Dir de Keynote mat der offizieller Presentatioun wëllt gesinn. Nieft, Dës Sendung ass op Englesch, mat Ënnertitelen och op Englesch, déi offiziell Sprooch vun den USA, Land dat Apple gebuer huet, wéi kéint et anescht sinn. Fir all dëst, wann Dir net englesch fléissend sidd, empfeele mir Iech vun eisem Cover an eise Sozialen Netzwierker ze profitéieren fir keen Detail ze verpassen dat relevant ka sinn.

  • Link fir de Streaming Video vun Apple Keynote ze kucken > LINK

Ouni weider Ado hoffe mir datt Dir den Actualidad Gadget als Är Liiblingsinformatiounsmethod gewielt hutt fir all Neiegkeeten iwwer den iPhone X ze wëssen, d'Apple Watch Series 3 an den Apple TV 4K déi viraussiichtlech muer an der Presentatioun ukommen. Mir verloossen Iech mat den Haaptpläng aus der ganzer Welt sou datt Dir wësst wéi eng Zäit Dir sollt mat eis am strengste vun direktem verbannen.

Apple Keynote Stonnen

Entworf RAM Memory iPhone 8 an iPhone X

  • Amsterdam (Holland) um 19:00 Auer.
  • Ankara (Tierkei) um 20 Auer.
  • Atenas (Griichenland) um 20:00 Auer.
  • Peking (China) um 01:00 e Mëttwoch
  • Belgrad (Russland) um 19:00 Auer.
  • Boston (USA) um 13:00 Auer.
  • Brasilia (Brasilien) um 14:00 Auer.
  • Bukarest (Rumänien) um 20 Auer.
  • Budapest (Ungarn) um 20 Auer.
  • Kairo (Ägypten) um 19:00 Auer.
  • erëmgewielt (Venezuela) um 13:00 Auer.
  • Casablanca (Marokko) um 18:00 Auer.
  • Chicago (USA) um 12:00 Auer
  • Kopenhagen (Dänemark) um 19:00 Auer.
  • Dubai (UAE) um 21:00 Auer.
  • Hong Kong (HK) um 01:00 Mëttwoch
  • La Habana (Kuba) um 13:00 Auer.
  • Lisboa (Portugal) um 18:00 Auer.
  • Lima (Peru) um 12:00 Auer.
  • London (Groussbritannien) um 18:00 Auer.
  • Mexiko Stad (Mexiko) um 12:00 Auer
  • Miami (USA) um 13:00 Auer.
  • Moskau (Russland) um 20 Auer.
  • New York (USA) um 13:00 Auer.
  • Oslo (Norwegen) um 19:00 Auer.
  • Paräis (Frankräich) um 19:00 Auer.
  • Prag (Tschechesch Rep.) Um 19:00 Auer.
  • Roma (Italien) um 19:00 Auer.
  • Cupertino (San Francisco - USA) um 10:00 Auer
  • Santo Domingo (eng.Dominikanesch Republik) um 13:00 Auer
  • Santiago (Chili) um 14:00 Auer
  • Seoul (Südkorea) um 02:00 Mëttwoch
  • Sofia (Bulgarien) um 20 Auer.
  • Sydney (Australien) um 03:00 e Mëttwoch
  • Tokyo (Japan) um 03:00 e Mëttwoch
  • Warschau (Polen) um 19:00 Auer.
  • Zürich (Schwäizer) um 19:00 Auer.
  • Asunción (Paraguayan) um 13:00 Auer.
  • Bogotá (Kolumbien) um 12:00 Auer.
  • Buenos Aires (Argentinien) um 14:00 Auer.

Den Inhalt vum Artikel hält sech un eis Prinzipie vun redaktionnell Ethik. Fir e Feeler ze mellen klickt hei.

Gitt d'éischt fir ze kommentéieren

Gitt Äre Kommentar

Är Email Adress gëtt net publizéiert ginn. Néideg Felder sinn markéiert mat *

*

*

  1. Responsabel fir d'Daten: Miguel Ángel Gatón
  2. Zweck vun den Donnéeën: Kontroll SPAM, Kommentarmanagement.
  3. Legitimatioun: Är Zoustëmmung
  4. Kommunikatioun vun den Donnéeën: D'Donnéeë ginn net un Drëttubidder matgedeelt ausser duerch legal Verpflichtung.
  5. Datenspeicher: Datebank gehost vun Occentus Networks (EU)
  6. Rechter: Zu all Moment kënnt Dir Är Informatioun limitéieren, recuperéieren an läschen.