ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນຖ້າຂ້ອຍບລັອກຄົນໃນ Instagram

ຫນ້າທໍາອິດ Instagram ໃນເວລາທີ່ຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງໃຫ້ທ່ານຫຼາຍເກີນໄປ ເຊັ່ນດຽວກັນກັບ y ຄຳ ເຫັນ ໃນ Instagram, ຫຼືສືບຕໍ່ກ່າວເຖິງຄົນທີ່ເຈົ້າບໍ່ຮູ້, ບາງຄັ້ງເຈົ້າເບື່ອແລະຕັດສິນໃຈບລັອກຜູ້ໃຊ້. ແຕ່ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າແນວໃດ? ຄົນໃນຄໍາຖາມຈະຮູ້ວ່າເຈົ້າໄດ້ບລັອກລາວບໍ? ເຈົ້າຈະຢຸດຮັບການແຈ້ງເຕືອນທີ່ບໍ່ຕ້ອງການບໍ?

ຕໍ່ຄໍາຖາມຂອງສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນຖ້າຂ້ອຍປິດກັ້ນຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງໃນ Instagram, ພວກເຮົາຈະໃຫ້ຄໍາຕອບແກ່ເຈົ້າ, ແລະທາງເລືອກອື່ນສໍາລັບເຄືອຂ່າຍສັງຄົມທີ່ກ່າວ.

ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນຖ້າຂ້ອຍບລັອກຄົນໃນ Instagram ໃນຕອນເລີ່ມຕົ້ນ, Instagram ອະນຸຍາດໃຫ້ບລັອກບຸກຄົນໃດຫນຶ່ງແລະນັ້ນແມ່ນມັນ, ແຕ່ໃນໄລຍະເວລາມັນໄດ້ຮັບຈຸດປານກາງຫຼາຍເພາະວ່າບໍ່ແມ່ນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງທີ່ເປັນສີດໍາແລະສີຂາວ. ທາງ​ເລືອກ​ຕ່າງໆ​ໄດ້​ເລີ່ມ​ຕົ້ນ​ທີ່​ຈະ​ຈໍາ​ກັດ​ແລະ​ປິດ​ບັນ​ຊີ​, ເຊິ່ງ​ຍັງ​ຈໍາ​ກັດ​ການ​ໂຕ້​ຕອບ​, ແຕ່​ບໍ່​ສົມ​ບູນ​ຄື​ກັບ​ການ​ປິດ​.

ຖ້າທ່ານມີຄໍາຖາມກ່ຽວກັບຄວາມແຕກຕ່າງລະຫວ່າງສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນຖ້າທ່ານປິດກັ້ນ, ຈໍາກັດ, ແລະປິດສຽງຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງໃນ Instagram, ນີ້ແມ່ນລາຍລະອຽດ.

ການຂັດຂວາງຄົນໃນ Instagram ແມ່ນຫຍັງ?

ຂັດຂວາງຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງໃນ Instagram

ແນວຄວາມຄິດຂອງ Bloquear ແມ່ນງ່າຍທີ່ສຸດທີ່ຈະຈໍາແນກໄດ້ເນື່ອງຈາກວ່າມັນຫມາຍຄວາມວ່າ ຕັດ​ການ​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ກັບ​ຜູ້​ອື່ນ​ຢ່າງ​ຮ້າຍ​ແຮງ. ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ທ່ານ​ບລັອກ​ບາງ​ຄົນ​ໃນ Instagram​, ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ທີ່​ຈະ​ສົ່ງ​ຂໍ້​ຄວາມ​ຫຼື​ຄໍາ​ຄິດ​ເຫັນ​ໃຫ້​ທ່ານ​, ເບິ່ງ​ວ່າ​ທ່ານ​ອອນ​ໄລ​ນ​໌​, ຫຼື​ເບິ່ງ​ຂໍ້​ຄວາມ​ຫຼື​ເລື່ອງ​ຂອງ​ທ່ານ​.

ບລັອກເຮັດວຽກທັງສອງວິທີ ແລະເຈົ້າຍັງບໍ່ສາມາດເຫັນໂປຣໄຟລ໌ເຕັມຂອງບຸກຄົນນັ້ນໄດ້ຈົນກວ່າເຈົ້າຈະລຶບບລັອກດັ່ງກ່າວອອກ. Instagram ບໍ່ໄດ້ແຈ້ງໃຫ້ຄົນອື່ນຮູ້ວ່າທ່ານໄດ້ບລັອກພວກເຂົາ, ເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລາທີ່ທ່ານເຮັດມັນຈະແຈ້ງເພາະວ່າບັນຊີຂອງທ່ານຫາຍໄປຢ່າງລຶກລັບ. ຄຳເຫັນ ແລະຖືກໃຈຈາກບັນຊີທີ່ທ່ານໄດ້ບລັອກໄວ້ຈະຫາຍໄປ ແລະຈະບໍ່ປາກົດຂຶ້ນອີກ ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະລຶບການບລັອກອອກກໍຕາມ.

ຈະເກີດຫຍັງຂຶ້ນເມື່ອຂ້ອຍບລັອກຄົນໃນ Instagram?

ມັກ instagram

ເມື່ອທ່ານບລັອກບາງຄົນໃນແອັບ Instagram, ທ່ານສາມາດເລືອກທີ່ຈະບລັອກບັນຊີຂອງເຂົາເຈົ້າເທົ່ານັ້ນ, ຫຼືບລັອກບັນຊີປັດຈຸບັນຂອງເຂົາເຈົ້າ ແລະບັນຊີໃໝ່ທີ່ເຂົາເຈົ້າສ້າງ. ບຸກຄົນດັ່ງກ່າວຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການແຈ້ງເຕືອນໃດໆກ່ຽວກັບບລັອກ.

ແລະສິ່ງທີ່ມັກ, ຄໍາເຫັນ, ການກ່າວເຖິງແລະອື່ນໆ?

ຊອບແລະ ຄຳ ເຫັນ

  • ເມື່ອທ່ານບລັອກຜູ້ໃຊ້, ນອກຈາກນັ້ນ ຂ້ອຍຊອບມັນ y ຄຳ ເຫັນ ພວກມັນຈະຖືກລຶບອອກຈາກຮູບພາບ ແລະວິດີໂອຂອງທ່ານ. ການປົດບລັອກບຸກຄົນດັ່ງກ່າວຈະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານສາມາດຟື້ນຟູຄວາມມັກ ແລະຄຳເຫັນທີ່ຜ່ານມາຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້.
  • ຄົນທີ່ທ່ານບລັອກຍັງສາມາດເບິ່ງເຫັນຂອງທ່ານໄດ້ ຂ້ອຍຊອບມັນ y ຄຳ ເຫັນ ໃນໂພສທີ່ແບ່ງປັນໂດຍບັນຊີສາທາລະນະ ຫຼືບັນຊີທີ່ເຂົາເຈົ້າຕິດຕາມ.

Mentions ແລະ tags

  • ຖ້າເຈົ້າຂັດຂວາງຄົນ, ຄົນນັ້ນ ຈະບໍ່ສາມາດກ່າວເຖິງຊື່ຜູ້ໃຊ້ ຫຼືແທັກເຈົ້າໄດ້.
  • ຖ້າເຈົ້າປິດກັ້ນໃຜຜູ້ໜຶ່ງ ແລ້ວປ່ຽນຊື່ຜູ້ໃຊ້ຂອງເຈົ້າ, ບຸກຄົນນັ້ນຈະບໍ່ສາມາດກ່າວເຖິງ ຫຼືແທັກທ່ານໄດ້ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າເຂົາເຈົ້າຮູ້ຈັກຊື່ຜູ້ໃຊ້ໃໝ່ຂອງເຈົ້າ.

ຂໍ້ຄວາມ

  • ເມື່ອທ່ານຕັນຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງ ການສົນທະນາກັບບຸກຄົນນັ້ນຈະຍັງຄົງຢູ່ໃນ ໂດຍກົງ, ແຕ່ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດສົ່ງຂໍ້ຄວາມຫາລາວ.
  • ຖ້າເຈົ້າແບ່ງປັນຂໍ້ຄວາມໃນກຸ່ມ ແລະເຈົ້າບລັອກຄົນໃນນັ້ນ, ກ່ອງໂຕ້ຕອບຈະປາກົດຂຶ້ນເພື່ອຖາມວ່າເຈົ້າຢາກຢູ່ໃນກຸ່ມ ຫຼືອອກຈາກກຸ່ມ. ຖ້າທ່ານຕັດສິນໃຈຢູ່ໃນກຸ່ມ, ທ່ານສາມາດເບິ່ງຂໍ້ຄວາມຈາກຄົນທີ່ທ່ານໄດ້ບລັອກ.
  • ຖ້າຄົນທີ່ທ່ານບລັອກສົ່ງຂໍ້ຄວາມໂດຍກົງຫາທ່ານ, ທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບພວກມັນ. ພວກມັນຈະບໍ່ຖືກຈັດສົ່ງເຊັ່ນກັນ ຖ້າທ່ານປົດລັອກພາຍຫຼັງ.
  • ຫຼັງ​ຈາກ​ທີ່​ທ່ານ​ຕັນ​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ​, ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ຜູ້​ນັ້ນ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ສູ່​ລະ​ບົບ​ບັນ​ຊີ Instagram ຂອງ​ທ່ານ​, ບຸກຄົນນັ້ນຈະບໍ່ສາມາດເຂົ້າຮ່ວມຫ້ອງທີ່ທ່ານສ້າງໄດ້.
  • ຖ້າຄົນທີ່ເຈົ້າບລັອກມີຫຼາຍບັນຊີ Instagram ຫຼື Facebook, ທ່ານອາດຈະຈໍາເປັນຕ້ອງໄດ້ບລັອກແຕ່ລະບັນຊີ.
  • ຖ້າບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານບໍ່ໄດ້ຕັ້ງຢູ່ໃນສູນບັນຊີ, ບັນຊີທີ່ທ່ານບລັອກຍັງສາມາດສົ່ງຂໍ້ຄວາມ ຫຼືໂທຫາບັນຊີ Facebook ຂອງທ່ານໄດ້, ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າທ່ານໄດ້ບລັອກມັນຢູ່ໃນ Facebook.

ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຢາກບລັອກໃຜຜູ້ໜຶ່ງ, ເຈົ້າສາມາດລຶບເຂົາເຈົ້າອອກເປັນຜູ້ຕິດຕາມ ຫຼື ປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ເຂົາເຈົ້າສະແດງຄຳເຫັນຂອງເຈົ້າ
ຮູບພາບແລະວິດີໂອ.

  • ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ບໍ່​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ມີ​ຜູ້​ໃດ​ຜູ້​ຫນຶ່ງ​ທີ່​ຖືກ​ບລັອກ​, ເຈົ້າສາມາດປົດບລັອກຄົນນັ້ນໄດ້.

ປິດສຽງຄົນໃນ Instagram

ປິດສຽງຄົນໃນ instagram

ມິດງຽບ ມັນ​ເປັນ​ຂໍ້​ຈໍາ​ກັດ​ທີ່​ເບົາ​ທີ່​ສຸດ​ແລະ​ທາງ​ດ້ານ​ເຕັກ​ໂນ​ໂລ​ຊີ​ບໍ່​ເຄັ່ງ​ຄັດ​ຫຼາຍ​. ສິ່ງທີ່ມີການປ່ຽນແປງແມ່ນການເບິ່ງເຫັນຂໍ້ຄວາມຈາກບັນຊີນັ້ນ, ບໍ່ວ່າຈະເປັນຂໍ້ຄວາມປົກກະຕິຫຼືເລື່ອງ. ຂ້ອຍ​ຫມາຍ​ຄວາມ​ວ່າ, ເປັນຟັງຊັນເມື່ອທ່ານບໍ່ຢາກເຫັນສິ່ງທີ່ຄົນນີ້ໂພສ.
ບັນ​ຊີ​ທີ່​ທ່ານ​ໄດ້​ປິດ​ສຽງ​ຍັງ​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ຂໍ້​ຄວາມ​ຂອງ​ທ່ານ​, ຄໍາ​ເຫັນ​ແລະ​ຂໍ້​ຄວາມ​, ເຂົາເຈົ້າບໍ່ຮູ້ວ່າເຈົ້າປິດສຽງເຂົາເຈົ້າ, ແຕ່ເຂົາເຈົ້າສາມາດບອກໄດ້ວ່າເຈົ້າບໍ່ເຄີຍໂຕ້ຕອບກັບໂພສຂອງເຂົາເຈົ້າ. ວິທີການປິດສຽງຫຼືປິດສຽງ Instagram ແມ່ນງ່າຍດາຍຫຼາຍ:

  • ໃສ່ໂປຣໄຟລ໌ຂອງບຸກຄົນນັ້ນທີ່ທ່ານຕ້ອງການປິດສຽງ
  • ກົດເຂົ້າ ປະຕິບັດຕາມ
  • ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຕົວເລືອກ ຄວາມງຽບ
  • ແລະສຸດທ້າຍ, ກວດເບິ່ງກ່ອງ (ໂພດ ຫຼືເລື່ອງ) ທ່ານຕ້ອງການຫຍັງທີ່ຈະມິດງຽບ

ຈໍາກັດບາງຄົນໃນ Instagram

ຈໍາກັດບາງຄົນໃນ Instagram

ພວກເຮົາສາມາດເວົ້າໄດ້ວ່າ ທາງເລືອກຂອງ ເພື່ອ ຈຳ ກັດ ມັນເປັນພື້ນທີ່ກາງລະຫວ່າງການປິດປາກແລະການຂັດຂວາງ. ບັນຊີທີ່ທ່ານຈໍາກັດຍັງສາມາດຂຽນຫາທ່ານແລະສົ່ງຄໍາຄິດເຫັນແລະຂໍ້ຄວາມໃຫ້ທ່ານ, ແຕ່ຂໍ້ຄວາມຖືກສົ່ງຕາມຄໍາຮ້ອງຂໍແລະຄໍາຄິດເຫັນຈະບໍ່ປາກົດເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າທ່ານອະນຸມັດໃຫ້ເຂົາເຈົ້າ. ມັນຄ້າຍຄືກັບການບໍ່ສົນໃຈບັນຊີນີ້.

ບັນຊີທີ່ທ່ານຈໍາກັດຈະບໍ່ສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າທ່ານອອນໄລນ໌ຫຼືວ່າທ່ານໄດ້ອ່ານຂໍ້ຄວາມ, ແຕ່ຈະຍັງເຫັນໂພສ ແລະເລື່ອງລາວຂອງທ່ານຢູ່. ເຂົາເຈົ້າບໍ່ສາມາດຮູ້ໄດ້ວ່າທ່ານຈຳກັດບັນຊີຂອງເຂົາເຈົ້າ, ແຕ່ເຂົາເຈົ້າສາມາດບອກໄດ້ວ່າເມື່ອໃດທີ່ເຂົາເຈົ້າບໍ່ໄດ້ຮັບໃບຮັບການອ່ານ ຫຼື ເຂົາເຈົ້າບໍ່ເຫັນເຈົ້າ ຫຼື ສາຍ. ເພື່ອຈໍາກັດບັນຊີ Instagram:

  • ໃສ່ບັນຊີທີ່ທ່ານຕ້ອງການຈໍາກັດ
  • ກົດ ເມນູ
  • ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຕົວເລືອກ ເພື່ອ ຈຳ ກັດ

ຂ້າພະເຈົ້າຫວັງວ່າບົດຄວາມນີ້ກ່ຽວກັບສິ່ງທີ່ເກີດຂື້ນຖ້າທ່ານປິດກັ້ນຜູ້ໃດຜູ້ນຶ່ງໃນ Instagram ເປັນປະໂຫຍດສໍາລັບທ່ານ, ແລະຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານຫຼີກເວັ້ນຄວາມຂັດແຍ້ງກັບບາງຄົນໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.