ວິທີການປິດການອັບເດດແບບອັດຕະໂນມັດໃນ windows 10

Windows 10

Windows 10 ສືບຕໍ່ເປັນ ໜຶ່ງ ໃນລະບົບປະຕິບັດການທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມນິຍົມຫຼາຍທີ່ສຸດໃນຕະຫຼາດ, ແລະມັນຍັງ ກຳ ລັງເອົາບາດກ້າວທີ່ ສຳ ຄັນເພື່ອກາຍເປັນລະບົບປະຕິບັດການທີ່ໃຊ້ຫຼາຍທີ່ສຸດໃນທົ່ວໂລກ. ທັງ ໝົດ ນີ້ແມ່ນໄດ້ຮັບການກະຕຸ້ນຈາກຜົນງານທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່ທີ່ Microsoft ກຳ ລັງເຮັດກັບຊອບແວຂອງມັນ, ປ່ອຍຂ່າວ ໃໝ່ ແລະ ສຳ ຄັນມາເລື້ອຍໆ.

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ການປັບປຸງເຫຼົ່ານີ້ບໍ່ແມ່ນຄວາມມັກຂອງຜູ້ຊົມໃຊ້ທັງ ໝົດ ແລະບາງຄັ້ງພວກມັນກໍ່ປະກົດຕົວໃນຊ່ວງເວລາທີ່ບໍ່ ເໝາະ ສົມຫຼືສະ ເໜີ ໜ້າ ທີ່ແລະຄຸນລັກສະນະຕ່າງໆທີ່ພວກເຮົາບໍ່ສົນໃຈ. ສະນັ້ນມື້ນີ້ພວກເຮົາຈະມາສະແດງທ່ານ ວິທີການປິດການອັບເດດອັດຕະໂນມັດໃນ Windows 10 ໂດຍໄວແລະງ່າຍດາຍ.

ກະຕຸ້ນການໃຊ້ເມຕາໃນການເຊື່ອມຕໍ່ຂອງທ່ານກັບເຄືອຂ່າຍ WiFi

ກ່ອນທີ່ຈະລາຍລະອຽດວິທີການເຮັດວຽກນີ້ພວກເຮົາຕ້ອງບອກທ່ານວ່າ ເຮັດວຽກກັບຄອມພິວເຕີ້ທີ່ເຊື່ອມຕໍ່ກັບເຄືອຂ່າຍໄຮ້ສາຍເທົ່ານັ້ນດັ່ງນັ້ນ, ຖ້າຕົວຢ່າງຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານເຊື່ອມຕໍ່ເຄືອຂ່າຍຜ່ານສາຍເຄເບີນ, ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດຮັບປະກັນວ່າທ່ານຈະເຮັດວຽກໄດ້, ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານສາມາດທົດລອງໃຊ້ມັນຢູ່ສະ ເໝີ.

ມັນແມ່ນກ່ຽວກັບ ເປີດໃຊ້ເຄື່ອງຄອມພິວເຕີເຊື່ອມຕໍ່ WiFi ທີ່ມີຂະ ໜາດ ຂອງແມັດ Windows, ເຊິ່ງຈະຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາຕິດຕັ້ງການອັບເດດໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາມັກ, ໂດຍບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງເຮັດໃນຊ່ວງເວລາທີ່ບໍ່ມີເວລາຫລືໃນກາງວຽກຂອງພວກເຮົາ. ເພື່ອກະຕຸ້ນຕົວເລືອກນີ້, ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງການເຂົ້າເຖິງການຕັ້ງຄ່າ WiFi ຂອງ Windows 10, ບ່ອນທີ່ທ່ານຕ້ອງກົດທີ່ຕົວເລືອກຂັ້ນສູງແລະເມື່ອມີການເລືອກຕົວເລືອກຂອງ "ການເຊື່ອມຕໍ່ການ ນຳ ໃຊ້ທີ່ຖືກວັດແທກ".

ການຕັ້ງຄ່າເຄືອຂ່າຍ WiFi ໃນ Windows 10

ປ້ອງກັນການບໍລິການອັບເດດ Windows 10 ຈາກການເລີ່ມຕົ້ນໃນເວລາດຽວກັນກັບລະບົບຕົວມັນເອງ

ການປັບປຸງ Windows 10 ມີປະຕິບັດຄືກັບຂະບວນການອື່ນໆໃນຄອມພິວເຕີຂອງພວກເຮົາ, ແລະໃນຫລາຍໆຄັ້ງພວກເຮົາໄດ້ຮັບແຈ້ງການອັບເດດທັນທີທີ່ພວກເຮົາເລີ່ມຕົ້ນຄອມພິວເຕີຂອງພວກເຮົາ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາມີທາງເລືອກບໍ່ຫຼາຍປານໃດເມື່ອຕິດຕັ້ງພວກມັນ.

ວິທີທາງທີ່ດີທີ່ຈະປິດການອັບເດດ Windows 10, ແຕ່ວ່າຢ່າງ ໜ້ອຍ ກໍ່ຢ່າງ ໜ້ອຍ ກໍ່ແມ່ນ ປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ການບໍລິການປັບປຸງເລີ່ມແຕ່ພ້ອມໆກັນກັບລະບົບ. ສຳ ລັບສິ່ງນີ້ພວກເຮົາຕ້ອງປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນດັ່ງຕໍ່ໄປນີ້;

  • ກົດປຸ່ມ Windows ແລະ R ພ້ອມໆກັນ, ກົດປຸ່ມດ້ານລຸ່ມ servicesmsc ໃນແຖບເປີດຕົວແລະກົດ Enter

ແຜງຄວບຄຸມ Windows 10 Run

  • ໃນບັນຊີລາຍຊື່ຂອງຂະບວນການທີ່ປາກົດ, ຊອກຫາ Windows Update ແລະເປີດມັນ
  • ໃນປັດຈຸບັນຢູ່ໃນແຖບທົ່ວໄປຊອກຫາພາກສະຫນາມ "ປະເພດເລີ່ມຕົ້ນ" ແລະປ່ຽນມັນເປັນ "ຄົນພິການ"

dashboard ຂອງ Windows 10 ເພື່ອປິດການອັບເດດແບບອັດຕະໂນມັດ

  • Restart the PC ແລະການປັບປຸງໂດຍອັດຕະໂນມັດບໍ່ແມ່ນປັນຫາອີກຕໍ່ໄປເມື່ອເລີ່ມຕົ້ນຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານ

ຖ້າເວລາໃດກໍ່ຕາມທີ່ທ່ານຕ້ອງການໃຫ້ບໍລິການອັບເດດ Windows 10 ເລີ່ມຕົ້ນ ໃໝ່ ໃນເວລາດຽວກັນກັບລະບົບ, ທ່ານພຽງແຕ່ຕ້ອງເປີດໃຊ້ຕົວເລືອກ ໃໝ່ ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຮຽນຮູ້ໃນການປິດໃຊ້ງານແລ້ວ.

Windows 10 Home Patch, ອີກວິທີ ໜຶ່ງ ທີ່ຈະປິດການອັບເດດແບບອັດຕະໂນມັດ

ເຊັ່ນດຽວກັບການປັບປຸງລະບົບປະຕິບັດການ, ການປັບປຸງໂປແກຼມຕ່າງໆທີ່ພວກເຮົາຕິດຕັ້ງມາຈາກຮ້ານໂປແກຼມ Windows ຢ່າງເປັນທາງການໂດຍປົກກະຕິກໍ່ຈະຮອດເວລາທີ່ບໍ່ໄດ້ຮັບການຕອບຮັບຫລາຍທີ່ສຸດ. ເພື່ອຫລີກລ້ຽງການອັບເດດແບບອັດຕະໂນມັດ, ພຽງແຕ່ຕິດຕັ້ງສະບັບປັບປຸງເລກທີ 5 ຂອງລະບົບປະຕິບັດການ ໃໝ່, ບ່ອນທີ່ Redmond ສະເຫນີທາງເລືອກໃຫ້ພວກເຮົາປິດການ ນຳ ໃຊ້ໂປແກຼມອັບເດດໂປແກຼມອັດຕະໂນມັດ.

ເພື່ອເຮັດສິ່ງນີ້, ພວກເຮົາຕ້ອງໄປທີ່ເມນູການຕັ້ງຄ່າ Windows 10 ອີກຄັ້ງ ໜຶ່ງ, ເຂົ້າເຖິງ "Update ແລະຄວາມປອດໄພ", ແລະຈາກນັ້ນເຂົ້າເມນູຍ່ອຍຂອງ Windows update. ໃນທີ່ນີ້ພວກເຮົາຕ້ອງກວດເບິ່ງວ່າພວກເຮົາໄດ້ຕິດຕັ້ງ Windows ເພີ້ມ ໃໝ່ 10 ລຸ້ນລ່າສຸດເພື່ອເຂົ້າຫາທາງເລືອກທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ການອັບເດດຂອງແອັບພລິເຄຊັນທີ່ພວກເຮົາຕິດຕັ້ງຢູ່ຄອມພິວເຕີຂອງພວກເຮົາ ໝົດ ໄປ.

ເພື່ອເຮັດ ສຳ ເລັດພວກເຮົາຕ້ອງເປີດໃບສະ ໝັກ ຮ້ານແລະກົດເຂົ້າປຸ່ມຂອງໂປຼໄຟລ໌ຂອງພວກເຮົາໃນແຖບເຄື່ອງມື. ໃນສ່ວນການຕັ້ງຄ່າມີພາກທີ່ເອີ້ນວ່າ "ການອັບເດດແອັບພລິເຄຊັນ" ທີ່ໃຫ້ພວກເຮົາມີທາງເລືອກ "ອັບເດດ ຄຳ ຮ້ອງສະ ໝັກ ໂດຍອັດຕະໂນມັດ". ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ເລືອກຕົວເລືອກນີ້ພວກເຮົາຈະໄດ້ແກ້ໄຂບັນຫາຂອງພວກເຮົາ.

ປິດການອັບເດດໂດຍອັດຕະໂນມັດຜ່ານນະໂຍບາຍກຸ່ມທ້ອງຖິ່ນ

Windows 10 Enterprise

ໜຶ່ງ ໃນນະວະນິຍາຍທີ່ Windows 10 ນຳ ມາພ້ອມກັບມັນກໍ່ຄືດັ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເວົ້າມາແລ້ວ, ທຸກຢ່າງທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບການອັບເດດ, ເຊິ່ງປ່ຽນແປງ ໃໝ່ ຫຼາຍເມື່ອທຽບກັບລຸ້ນກ່ອນຂອງລະບົບປະຕິບັດການທີ່ໄດ້ຮັບຄວາມນິຍົມ. ຕໍ່ໄປ Microsoft ໄດ້ຕັດສິນໃຈອອກຈາກຕົວເລືອກທີ່ຈະປິດການອັບເດດໂດຍອັດຕະໂນມັດທີ່ເຊື່ອງໄວ້ໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ.

ກ່ອນທີ່ຈະເປີດຕົວເພື່ອສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນທາງເລືອກທີ່ ໜ້າ ສົນໃຈທີ່ຈະປິດການອັບເດດຜ່ານນະໂຍບາຍຂອງກຸ່ມທ້ອງຖິ່ນ, ພວກເຮົາຕ້ອງບອກທ່ານວ່າຕົວເລືອກນີ້ຈະຖືກຕ້ອງ ສຳ ລັບຜູ້ໃຊ້ Windows 10 Pro ແລະ Enterprise, ສະນັ້ນຜູ້ໃຊ້ສ່ວນໃຫຍ່, ຜູ້ທີ່ໃຊ້ Windows 10 Home, ພວກເຮົາ ຈະບໍ່ສາມາດໃຊ້ຕົວເລືອກນີ້ໄດ້ແລະພວກເຮົາຈະຕ້ອງສຸມໃສ່ ໜຶ່ງ ໃນນັ້ນທີ່ພວກເຮົາໄດ້ປະກອບ ຄຳ ເຫັນກ່ອນ ໜ້າ ນີ້.

ເພື່ອຫຼຸດການປັບປຸງ Windows ຜ່ານວິທີນີ້ທ່ານຕ້ອງເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປນີ້;

  • ໃນແຖບຄົ້ນຫາ Windows ພວກເຮົາຕ້ອງຂຽນ "ບັນນາທິການນະໂຍບາຍກຸ່ມທ້ອງຖິ່ນ" ແລະຈາກນັ້ນເປີດມັນ
  • ຕອນນີ້ທ່ານຕ້ອງຊອກຫາໂຟນເດີ«ແມ່ແບບບໍລິຫານງານ»ໃນສ່ວນ«ການຕັ້ງຄ່າຄອມພີວເຕີ້»ແລະກົດໃສ່ມັນເພື່ອໃຫ້ມັນເປີດ ສຳ ເລັດ
  • ທ່ານຕ້ອງກົດສອງຄັ້ງຕໍ່ "ຄຸນຄ່າທັງ ໝົດ", ດັ່ງນັ້ນລາຍຊື່ຈະເປີດຢູ່ບ່ອນທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງຄົ້ນຫາ "ຕັ້ງຄ່າການປັບປຸງໂດຍອັດຕະໂນມັດ". ເມື່ອທ່ານຕັ້ງມັນແລ້ວ, ກົດສອງຄັ້ງ
  • ເລືອກຕົວເລືອກ "ເປີດໃຊ້ງານ" ຈາກສາມທີ່ສະແດງຢູ່ແຈເບື້ອງຊ້າຍດ້ານເທິງແລະຂັ້ນຕອນຈະ ສຳ ເລັດ, ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະຕ້ອງເລີ່ມຕົ້ນຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານກ່ອນ.

Windows 10 ບໍ່ແມ່ນລະບົບປະຕິບັດການທີ່ດີທີ່ສຸດ ສຳ ລັບທຸກໆຄົນຂອງພວກເຮົາທີ່ບໍ່ມັກຫລືບໍ່ມີຫຍັງທີ່ຈະພົບພໍ້ກັນເລື້ອຍໆເລື້ອຍໆກັບການອັບເດດ ໃໝ່ໆ, ເຖິງແມ່ນວ່າໃນເວລາດຽວກັນມັນ ໜ້າ ສົນໃຈທີ່ສຸດເນື່ອງຈາກ Microsoft ຮັກສາຊອບແວ ໃໝ່ ຂອງມັນຢູ່ສະ ເໝີ ແລະຢູ່ແຖວ ໜ້າ. ດ້ວຍເຄັດລັບທີ່ພວກເຮົາໄດ້ສອນທ່ານໃນມື້ນີ້ຢ່າງ ໜ້ອຍ ພວກເຮົາສາມາດຮັກສາການປັບປຸງໃຫ້ທັນເວລາ, ແລະວ່າພວກມັນບໍ່ໄດ້ຕິດຕັ້ງໂດຍອັດຕະໂນມັດ.

ໃນຖານະເປັນ ຄຳ ແນະ ນຳ ແລະສຸດທ້າຍພວກເຮົາຕ້ອງແນະ ນຳ ສິ່ງນັ້ນ ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະຢຸດການອັບເດດແບບອັດຕະໂນມັດຂອງ Windows 10, ທ່ານຄວນລະວັງທີ່ຈະປັບປຸງຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານເປັນບາງຄັ້ງຄາວ ແລະຢ່າເປີດເຜີຍຕົວເອງຕໍ່ໄພອັນຕະລາຍຫຼາຍຢ່າງທີ່ເປັນໄພຂົ່ມຂູ່ຕໍ່ລະບົບປະຕິບັດການ ໃໝ່ ຂອງ Microsoft ທຸກໆມື້.

ທ່ານໄດ້ຈັດການປິດການອັບເດດ Windows 10 ສຳ ເລັດແລ້ວບໍ?.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ຄໍາເຫັນ, ອອກຈາກທ່ານ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.

  1.   Jose ກ່າວວ່າ

    ບົດຂຽນທີ່ຍິ່ງໃຫຍ່. ແຕ່ຂ້ອຍມີ ຄຳ ຖາມ: ຖ້າພວກເຮົາປິດການບໍລິການປັບປຸງ windows, ການປັບປຸງຄວາມປອດໄພກໍ່ຖືກບລັອກບໍ? ຂ້ອຍຢາກຈະສາມາດຮັກສາເວີຊັ່ນ 1607 ແຕ່ບໍ່ຕ້ອງໄປທີ່ 1703. ຂໍຂອບໃຈ!