ວິທີເຊື່ອງໝູ່ໃນເຟສບຸກ

ວິທີເຊື່ອງໝູ່ໃນເຟສບຸກ ໃນປັດຈຸບັນ, ພວກເຮົາທັງຫມົດແມ່ນເຊື່ອມຕໍ່ໂດຍຜ່ານເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ໃນອິນເຕີເນັດ. ເຖິງແມ່ນວ່າມັນເປັນທີ່ຊັດເຈນວ່າໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມພວກເຮົາພຽງແຕ່ອັບໂຫລດເນື້ອຫາສ່ວນຕົວທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການສະແດງໃຫ້ຜູ້ອື່ນ, ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວບໍ່ຖືກເຄົາລົບສະເໝີໄປ. ສໍາລັບຕົວຢ່າງ, ເຄືອຂ່າຍສັງຄົມຂອງຕົນເອງສະແດງໃຫ້ເຫັນຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານກັບຄົນອື່ນ.

ສະນັ້ນ ຖ້າເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຄົນທັງໂລກນິນທາໝູ່ຂອງເຈົ້າ, ໃນ​ທີ່​ນີ້​ພວກ​ເຮົາ​ຈະ​ສອນ​ທ່ານ​ວິ​ທີ​ການ​ເຊື່ອງ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ໃນ​ເຟ​ສ​ບຸກ​.

ຫນ້າທໍາອິດເຟສບຸກ ມີການຕັ້ງຄ່າຫຼາຍຢ່າງກ່ຽວກັບຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຂອງທ່ານໃນ Facebook. ທີ່ເວົ້າວ່າ, ການຕັ້ງຄ່າເລີ່ມຕົ້ນແມ່ນວ່າໃຜ, ຜູ້ທີ່ບໍ່ໄດ້ສະກັດຈາກທ່ານ, ສາມາດເຂົ້າໄປໃນໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານແລະເບິ່ງບັນຊີລາຍຊື່ຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານ. ຕາມກົດລະບຽບ, ຄົນສ່ວນໃຫຍ່ບໍ່ສົນໃຈເລື່ອງນີ້, ແຕ່ໂອກາດທີ່ເຈົ້າຈະມີຄົນຢູ່ໃນເຟສບຸກຂອງເຈົ້າທີ່ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ໃຜຮູ້ກ່ຽວກັບ.

ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະບອກທ່ານວິທີການປິດບັງເພື່ອນໃນເຟສບຸກ. ແລະເພື່ອເຮັດໃຫ້ມັນງ່າຍຂຶ້ນສໍາລັບທ່ານ, ພວກເຮົາຈະອະທິບາຍວິທີການເຮັດມັນຈາກໂທລະສັບສະຫຼາດຂອງທ່ານແລະຈາກຄອມພິວເຕີ.

ວິທີເຊື່ອງໝູ່ໃນ Facebook ຈາກມືຖືຂອງເຈົ້າ

ວິທີການເຮັດມັນຈາກມືຖື

ມັນບໍ່ສໍາຄັນຖ້າຫາກວ່າລະບົບປະຕິບັດການຂອງໂທລະສັບມືຖືຂອງທ່ານແມ່ນ Android o iOSໃນທີ່ນີ້ພວກເຮົາຈະອະທິບາຍມັນກັບທ່ານທັງສອງ. ເມື່ອ​ທ່ານ​ເປີດ app ໃນ​ໂທລະ​ສັບ​ມື​ຖື​ຂອງ​ທ່ານ​, ຊອກ​ຫາ icon ທີ່​ມີ​ສາມ​ເສັ້ນ​ອອກ​ຕາມ​ລວງ​ນອນ​:

  • ໃນ Android OS, ມັນຢູ່ໃນມຸມຂວາເທິງ.
  • ໃນລະບົບປະຕິບັດການ iOS ເຈົ້າຈະພົບເຫັນມັນຂ້າງລຸ່ມນີ້, ຢູ່ເບື້ອງຂວາ.

ແຕະໃສ່ໄອຄອນຮູບຊົງໝາກຖົ່ວ, ອັນໜຶ່ງຢູ່ຂ້າງແກ້ວຂະຫຍາຍ. ແລະໃນປັດຈຸບັນປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້:

  1. ການຕັ້ງຄ່າແລະຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ
  2. ຜູ້ຊົມແລະການເບິ່ງເຫັນ
  3. ຄົນອື່ນສາມາດຊອກຫາ ແລະຕິດຕໍ່ເຈົ້າໄດ້ແນວໃດ
  4. ຜູ້ທີ່ສາມາດເບິ່ງລາຍຊື່ເພື່ອນຂອງທ່ານ?

ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຖ້າໂທລະສັບຂອງທ່ານແມ່ນ iOS, ທ່ານຕ້ອງໃສ່ ການຕັ້ງຄ່າ ເພື່ອເຂົ້າເຖິງການຕັ້ງຄ່າບັນຊີ. ແມ່ນແລ້ວ, ພວກເຮົາຢູ່ພາຍໃນ ການຕັ້ງຄ່າບັນຊີຂອງທ່ານ, ມີຫຼາຍທາງເລືອກ, ແຕ່ວ່າທ່ານຕ້ອງເຂົ້າໄປໃນ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ. ມີການເລື່ອນລົງທີ່ມີທາງເລືອກຫຼາຍຢ່າງກ່ຽວກັບຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຂອງເຈົ້າ, ແລະນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ເຈົ້າສາມາດເລືອກໄດ້ວ່າຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບເຈົ້າຈະຖືກເບິ່ງເຫັນໂດຍໃຜທີ່ເຂົ້າໄປໃນໂປຣໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າ.

ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ຫນຶ່ງໃນທາງເລືອກແມ່ນ ຜູ້ທີ່ສາມາດເບິ່ງລາຍຊື່ເພື່ອນຂອງທ່ານ?, ທີ່, ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກ່າວມາໃນຕອນຕົ້ນ, ຖືກກໍານົດເປັນ ສາທາລະນະ. ນັ້ນແມ່ນບ່ອນທີ່ທ່ານສາມາດປ່ຽນມັນເພື່ອໃຫ້ພວກເຂົາເຫັນມັນເທົ່ານັ້ນ ໝູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ເຈົ້າ, ໝູ່​ເພື່ອນ​ຍົກ​ເວັ້ນ​ແຕ່​ບໍ່​ພໍ​ເທົ່າ​ໃດ​ຫຼື​ພຽງ​ແຕ່​ທ່ານ. ໃນປັດຈຸບັນ, ທ່ານຈະໄດ້ຮັບບັນຊີລາຍຊື່ທີ່ທ່ານສາມາດເລືອກເອົາຜູ້ທີ່ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະສາມາດເບິ່ງບັນຊີລາຍຊື່ຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານ.

ວິທີການເຮັດມັນຈາກຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານ

ວິທີການເຮັດມັນຈາກຄອມພິວເຕີ

  • ຈາກຄອມພິວເຕີພວກເຮົາບໍ່ມີການເຂົ້າເຖິງໄດ້ງ່າຍຄືກັບຈາກມືຖື. ດັ່ງນັ້ນໄປທີ່ຕົວທ່ອງເວັບຂອງຊີວິດທັງຫມົດ, ແລະ ເຂົ້າ​ສູ່​ລະ​ບົບ ຢູ່ໃນເຟສບຸກ. ເມື່ອເຂົ້າໄປໃນ, ເບິ່ງ ໃນແຖບເທິງ, ໄປທາງຂວາໂດຍສະເພາະ. ຕໍ່ໄປກັບກະດິ່ງແຈ້ງ, ມີລູກສອນຊີ້ລົງ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ມັນແລະທ່ານຈະໄດ້ຮັບໃນບັນດາທາງເລືອກໃນການທັງຫມົດ ການຕັ້ງຄ່າແລະຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ອີກເທື່ອຫນຶ່ງກ່ຽວກັບທາງເລືອກ ການຕັ້ງຄ່າ. ໃນປັດຈຸບັນທີ່ທ່ານຢູ່ໃນກະດານການຕັ້ງຄ່າ, ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້:
  • ເລືອກຕົວເລືອກ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ໃນຖັນທາງຊ້າຍ
  • ຄົນອື່ນສາມາດຊອກຫາ ແລະຕິດຕໍ່ເຈົ້າໄດ້ແນວໃດ
  • ໃຜສາມາດເຫັນລາຍຊື່ໝູ່ຂອງຂ້ອຍ?

ໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ, ມັນຖືກກໍານົດເປັນ ສາທາລະນະ, ການ​ປ່ຽນ​ແປງ​ມັນ​ທ່ານ​ມີ​ໃຫ້​ຄລິກ​ໃສ່​ ດັດແກ້. ຖ້າທ່ານເບິ່ງຢ່າງໃກ້ຊິດ, ຕົວເລືອກເລີ່ມຕົ້ນແມ່ນຢູ່ໃນກ່ອງສີຟ້າ, ແລະຖ້າທ່ານຄລິກໃສ່ມັນ, ທ່ານສາມາດເບິ່ງສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງທາງເລືອກທີ່ມີຢູ່. ທາງ​ເລືອກ​ທີ່​ໃຫ້​ທ່ານ​ເລືອກ​ຂອງ​ຜູ້​ທີ່​ສາ​ມາດ​ເບິ່ງ​ລາຍ​ຊື່​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ທ່ານ​ແມ່ນ​:

  • ສາທາລະນະ. ຜູ້ໃຊ້ເຟສບຸກທັງຫມົດ.
  • ເພື່ອນ. ມີພຽງແຕ່ຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານມີຢູ່ໃນບັນຊີລາຍຊື່ຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານ.
  • ຫມູ່ເພື່ອນ, ຍົກເວັ້ນຄົນຮູ້ຈັກ.
  • ມີ​ແຕ່​ຂ້ອຍ. ຜູ້ໃຊ້ອື່ນນອກເໜືອໄປຈາກເຈົ້າຈະບໍ່ສາມາດເຫັນລາຍຊື່ໝູ່ຂອງເຈົ້າໄດ້.
  • ປັບແຕ່ງເອງ ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ເລືອກ​ທີ່​ຈະ​ເຊື່ອງ​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ເຟ​ສ​ບຸກ​ຈາກ​ຄົນ​ສະ​ເພາະ​ໃນ​ບັນ​ຊີ​ລາຍ​ການ​ຂອງ​ທ່ານ​.

ການຄລິກໃສ່ບາງທາງເລືອກເຫຼົ່ານີ້ຈະຕັ້ງມັນໂດຍອັດຕະໂນມັດກັບສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ. ຢ່າງໃດກໍຕາມ, ຖ້າທ່ານບໍ່ຫມັ້ນໃຈໃນທາງເລືອກເຫຼົ່ານີ້, ໃຫ້ໄປທີ່ ຕົວເລືອກເພີ່ມເຕີມ. ທີ່ນີ້ ທ່ານ​ສາ​ມາດ​ເລືອກ​ທີ່​ວ່າ​ບັນ​ຊີ​ລາຍ​ຊື່​ຫມູ່​ເພື່ອນ​ຂອງ​ທ່ານ​ແມ່ນ​ສັງ​ເກດ​ເຫັນ​ພຽງ​ແຕ່​ຜູ້​ຊົມ​ໃຊ້​ຈາກ​ນະ​ຄອນ​ຂອງ​ທ່ານ​, ຄົນ​ຮູ້​ຈັກ​, ຄອບ​ຄົວ​ຂອງ​ທ່ານ​ຫຼື​ຜູ້​ຊົມ​ໃຊ້​ອື່ນໆ​ຈາກ​ການ​ເຮັດ​ວຽກ​ດຽວ​ກັນ​.. ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ການຕັ້ງຄ່າຂອງ ເປັນທີ່ຮູ້ຈັກ y ຄອບຄົວ ທ່ານສາມາດເລືອກມັນສໍາລັບແຕ່ລະຄົນໂດຍສະເພາະ.

ແຕ່ໂດຍບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ, ຖ້າທ່ານກໍາລັງຊອກຫາ ການຕັ້ງຄ່າທີ່ປັບຕົວເຂົ້າກັບເຈົ້າໄດ້, ນັ້ນແມ່ນຫນຶ່ງຂອງ ປະເພນີ. ເມື່ອທ່ານເຂົ້າໄປໃນເມນູນີ້, ທ່ານສາມາດເລືອກກຸ່ມຫຼືກຸ່ມທີ່ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະສາມາດເບິ່ງບັນຊີລາຍຊື່ຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານ. ແລະຖ້າທ່ານເບິ່ງຕື່ມອີກ, ມີທາງເລືອກອື່ນທີ່ເວົ້າວ່າ ຢ່າແບ່ງປັນກັບ, ຢູ່ທີ່ນັ້ນທ່ານສາມາດລະບຸວ່າຜູ້ໃຊ້ໃດທີ່ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການເບິ່ງລາຍຊື່ເພື່ອນຂອງທ່ານ, ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະຢູ່ໃນກຸ່ມດຽວກັນທີ່ທ່ານໄດ້ຕັດສິນໃຈທີ່ຈະແບ່ງປັນບັນຊີລາຍຊື່ຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານ. ພວກເຮົາຍົກຕົວຢ່າງໃຫ້ເຈົ້າສາມາດແບ່ງປັນລາຍຊື່ຂອງເພື່ອນກັບກຸ່ມຂອງຫມູ່ເພື່ອນເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ເຈົ້າບໍ່ຢາກແບ່ງປັນກັບເພື່ອນບ້ານໃນຕົວເມືອງຂອງເຈົ້າ, ເຈົ້າສາມາດເລືອກຄົນນັ້ນບໍ່ໄດ້ເບິ່ງ. ນິນທາໝູ່ບ້ານໝົດແລ້ວ.

ສະຫລຸບລວມແລ້ວ, ຄວາມແຕກຕ່າງຕົ້ນຕໍລະຫວ່າງການເຊື່ອງຫມູ່ເພື່ອນເຟສບຸກຈາກໂທລະສັບສະຫຼາດຂອງທ່ານຫຼືຈາກຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານແມ່ນວ່າຢູ່ໃນໂທລະສັບທ່ານບໍ່ມີທາງເລືອກທີ່ຈະ. ສ່ວນບຸກຄົນ, ເພື່ອ​ເລືອກ​ເອົາ​ຕົວ​ເອງ​ຜູ້​ທີ່​ທ່ານ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ​ເຊື່ອງ​ຫມູ່​ເພື່ອນ Facebook ຈາກ​ແລະ​ຜູ້​ທີ່​ທ່ານ​ບໍ່​ໄດ້​. ທາງເລືອກດຽວແມ່ນກຸ່ມທີ່ຖືກຕັ້ງຄ່າແລ້ວໂດຍແພລະຕະຟອມຂອງມັນເອງ, ຍັງບໍ່ດີເລີຍ. ຂ້ອຍຫວັງວ່າຂໍ້ມູນນີ້ຈະເປັນປະໂຫຍດແກ່ເຈົ້າ.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.