ວິທີການປ້ອງກັນຂໍ້ມູນຂອງທ່ານຖ້າທ່ານແບ່ງປັນບັນຊີໃນ Netflix

 

 

ອັດຕາ netflix december 2017 ວັນຄຣິດສະມາດ

Netflix ແມ່ນບໍລິການວິດີໂອທີ່ມີຄວາມຕ້ອງການຫຼາຍທີ່ສຸດໃນມື້ນີ້ບາງຄົນອາດຈະມັກມັນຫຼາຍກ່ວາຄົນອື່ນ, ແຕ່ນັ້ນແມ່ນວິທີທີ່ມັນເປັນ. ແຕ່ມັນກໍ່ຍັງແພງທີ່ສຸດ, ນີ້ໄດ້ເຮັດໃຫ້ສ່ວນທີ່ດີຂອງຜູ້ໃຊ້ຂອງຕົນເລືອກທີ່ຈະແບ່ງປັນບັນຊີແລະໃນທາງນີ້ຈະສະກັດກັ້ນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍທີ່ມັນເຮັດໃຫ້ລາຍເດືອນມັນຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ປະຊາຊົນຈໍານວນຫຼາຍມີຄວາມສຸກກັບມັນຍ້ອນວ່າພວກເຂົາຈະບໍ່ມີມັນຖ້າພວກເຂົາຕ້ອງໃຊ້ບັນຊີຢ່າງດຽວ. ນີ້ແມ່ນເຫດຜົນທີ່ວ່າ Netflix ບໍ່ໄດ້ມີສ່ວນຮ່ວມໃນເລື່ອງນີ້ແລະເຮັດໃຫ້ຜູ້ໃຊ້ບໍລະອົດແບນປະຕິບັດການປະຕິບັດແບບນີ້ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາຈະບໍ່ເຫັນດີ.

ແຫຼ່ງທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງການໂຄສະນາ Netflix ແມ່ນ ຄຳ ເວົ້າຈາກຜູ້ຊົມໃຊ້ແລະຜູ້ຊົມໃຊ້ແຜ່ຂະຫຍາຍການ ນຳ ໃຊ້ຫຼາຍຂື້ນ, ແຫຼ່ງລາຍໄດ້ກໍ່ຍິ່ງຈະເປັນໄປໄດ້, ເຖິງແມ່ນວ່ານີ້ຈະບໍ່ໃຫຍ່ເທົ່າທີ່ຄວນ. ດ້ວຍການສະ ໝັກ ໃຊ້ບໍລິການທີ່ແພງທີ່ສຸດ (15,99 4) ພວກເຮົາສາມາດເຂົ້າເຖິງເນື້ອຫາໃນຄຸນະພາບ 4K ດ້ວຍລະບົບ HDR ແລະສູງເຖິງ XNUMX ໜ້າ ຈໍການຫຼີ້ນພ້ອມກັນ, ແຕ່ ການໃຊ້ຈ່າຍຮ່ວມກັນຈະຖືກຫຼຸດລົງຢ່າງຫຼວງຫຼາຍ (€ 4 ຕໍ່ຂໍ້ມູນຖ້າມີ 4 ຂອງມັນ). ມີບາງເວລາທີ່ເດັກນ້ອຍຫຼືຄົນທີ່ພວກເຮົາແບ່ງປັນເຂົ້າມາໃນໂປຼແກຼມຂອງພວກເຮົາ, ບໍ່ວ່າຈະຜິດພາດຫຼືໂດຍການຂີ້ຕົວະ. ດຽວນີ້ພວກເຮົາມີວິທີແກ້ໄຂເພື່ອຫຼຸດຜ່ອນບັນຫານີ້.

ເພີ່ມຄຸນສົມບັດ ໃໝ່

ມັນແມ່ນເຄື່ອງມືທີ່ Netflix ໄດ້ລວມເອົາໃນບໍ່ດົນມານີ້ແລະບໍ່ແມ່ນທຸກຄົນຮູ້ແມ່ນຄວາມເປັນໄປໄດ້ໃນການປົກປ້ອງບັນຊີຜູ້ໃຊ້ແຕ່ລະບັນຊີດ້ວຍເຂັມ, ເພື່ອປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ເດັກນ້ອຍຫຼືຜູ້ຊົມໃຊ້ຄົນອື່ນທີ່ພວກເຮົາແບ່ງປັນບໍ່ເຂົ້າເຖິງໂປຼໄຟລ໌ຂອງພວກເຮົາໃນ ຄຳ ຖາມ. ມັນຍັງໄດ້ປັບປຸງການຄຸ້ມຄອງໂປຼໄຟລ໌ຂອງມັນ ຜູ້ໃຊ້, ໂດຍສະເພາະເພື່ອໃຫ້ພໍ່ແມ່ຫຼືຜູ້ປົກຄອງສາມາດຄວບຄຸມສິ່ງທີ່ເດັກນ້ອຍເຫັນ. ມັນຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະສ້າງໂປຣໄຟລ໌ດ້ວຍ a ອັດຕາອາຍຸ, ເພື່ອວ່າພວກເຂົາຈະສາມາດເຂົ້າເຖິງເນື້ອຫາທີ່ເຂົ້າກັນໄດ້ ສຳ ລັບອາຍຸເຫຼົ່ານັ້ນ. ມັນກໍ່ເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະສະກັດເນື້ອຫາສະເພາະ.

ທ່ານສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ໄດ້ຖ້າທ່ານເປັນຜູ້ບໍລິຫານບັນຊີ Netflix. ນີ້ພວກເຮົາຈະເຂົ້າໄປເບິ່ງວິທີການເຮັດວຽກຂອງ PIN PIN ຂອງ Netflix ເພື່ອບໍ່ມີໃຜຊອກຫາໂປຼແກຼມ Netflix ຂອງທ່ານໂດຍບໍ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດ ມັນງ່າຍດາຍ, ໄວແລະຈະຊ່ວຍປະຢັດບັນຫາຂອງທ່ານ ຜູ້ທີ່ແບ່ງປັນບັນຊີຂອງທ່ານ.

ເມນູ Netflix

ຕື່ມເຂັມໃສ່ໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານ

ເພື່ອປະຕິບັດວຽກງານນີ້ ພວກເຮົາຕ້ອງເຂົ້າເຖິງບັນຊີ Netflix ຂອງພວກເຮົາຜ່ານບັນຊີຂອງທ່ານ ສະບັບເວັບໄຊຕ໌ ຈາກໂປແກຼມທ່ອງເວັບ, ຫຼັງຈາກທີ່ເຂົ້າບັນຊີຂອງພວກເຮົາພວກເຮົາຈະຕ້ອງເຂົ້າເຖິງສິ່ງທີ່ Netflix "Bloquear Profiles". ມັນແມ່ນກ່ຽວກັບການ ຈຳ ກັດການເຂົ້າເຖິງໂປຼໄຟລ໌ບັນຊີ Netflix. ດັ່ງນັ້ນໃນທາງນີ້ຢ່າງດຽວ ໃຜຮູ້ລະຫັດ PIN ສາມາດເຂົ້າເບິ່ງໂປຼໄຟລ໌ນັ້ນໄດ້.

ໃນພາກ ຂໍ້ມູນແລະການຄວບຄຸມຂອງຜູ້ປົກຄອງ ທ່ານຈະເຫັນໂປຣໄຟລ໌ Netflix ທີ່ທ່ານໄດ້ສ້າງຂື້ນມາ. ສະແດງໂປຼໄຟລ໌ທີ່ທ່ານຕັ້ງໃຈປົກປ້ອງແລະໃນ "ລັອກຂໍ້ມູນ”, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ "ປ່ຽນ " ເນື່ອງຈາກໃນຕອນຕົ້ນມັນຈະຖືກປິດການ ນຳ ໃຊ້. ທ່ານຈະຖືກຖາມໃຫ້ ໃສ່ລະຫັດຜ່ານອີກຄັ້ງ ຈາກບັນຊີຂອງທ່ານ. ເນື່ອງຈາກວ່າມີພຽງຜູ້ເບິ່ງແຍງບັນຊີເທົ່ານັ້ນທີ່ສາມາດຕັ້ງຄ່າລັອກ PIN ໄດ້. ຕໍ່ໄປ, ທ່ານຕ້ອງກະຕຸ້ນຕົວເລືອກ "ລະຫັດ PIN ແມ່ນຕ້ອງການເຂົ້າເຖິງໂປຼໄຟລ໌ຂອງ ... " ແລະ ກຳ ນົດ PIN ທີ່ກ່າວວ່າ, ລະຫັດສີ່ຕົວເລກທີ່ຈະໄປຕັ້ງແຕ່ 0000 ເຖິງ 9999. ເຊັ່ນດຽວກັບລະຫັດ ສຳ ລັບຕົວຢ່າງ, ບັດເດບິດ ຫຼືການປ່ອຍສິນເຊື່ອ, ພະຍາຍາມເຮັດໃຫ້ມັນເປັນລະຫັດທີ່ປອດໄພພໍສົມຄວນເພື່ອປະຕິບັດ ໜ້າ ທີ່ຂອງມັນ.

ເພີ່ມ Pin ໃສ່ໂປໄຟ

ພວກເຮົາຍັງສາມາດເປີດໃຊ້ຕົວເລືອກທີສອງອີກ, "ຂໍ PIN ໃຫ້ເພີ່ມໂປຼໄຟລ໌ ໃໝ່". ນີ້ຈະປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ຜູ້ໃດຜູ້ ໜຶ່ງ ໃຊ້ບັນຊີທີ່ມີຂໍ້ ຈຳ ກັດແນ່ນອນຈາກການຂ້າມພວກເຂົາໂດຍການສ້າງໂປຼໄຟລ໌ ໃໝ່. ຫລັງຈາກ ຊ່ວຍປະຢັດການປ່ຽນແປງ, ທ່ານຈະໄດ້ຮັບອີເມວແຈ້ງເຕືອນທ່ານກ່ຽວກັບການປ່ຽນແປງ. ຈາກນີ້ຕໍ່ໄປ, ເມື່ອທ່ານເຂົ້າສູ່ ໜ້າ ຕ່າງໂປຼແກຼມ Netflix profiles, ຢູ່ຂ້າງລຸ່ມຂອງຮູບແບບທີ່ທ່ານໄດ້ຕັ້ງຄ່າ ທ່ານຈະເຫັນກະແຈ ສະແດງວ່າມັນຖືກລັອກໄວ້. ເມື່ອທ່ານເຂົ້າສູ່ລະບົບ, ທ່ານຕ້ອງລະບຸລະຫັດ PIN ທີ່ທ່ານໄດ້ເພີ່ມເຂົ້າມາກ່ອນ.

ລະຫັດ PIN ນີ້ສາມາດຖືກ ນຳ ໃຊ້ເພື່ອປ້ອງກັນຜູ້ໃຊ້ບໍ່ໃຫ້ເຂົ້າໄປໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານ. ຍົກຕົວຢ່າງ, ທ່ານສາມາດຕັ້ງ PIN ສຳ ລັບໂປຼແກຼມ Netflix ແຕ່ລະຂໍ້ມູນເພື່ອໃຫ້ທ່ານແລະຜູ້ໃຊ້ທີ່ກ່ຽວຂ້ອງຮູ້ມັນເທົ່ານັ້ນ. ວິທີນີ້ມັນຈະງ່າຍກວ່າ ສຳ ລັບທ່ານ ຈັດການໂປຣໄຟລ໌ ແລະປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ບາງຄົນເຂົ້າເຖິງໂປຣໄຟລ໌ຂອງຄົນອື່ນ. ດ້ວຍວິທີທີ່ງ່າຍດາຍແລະລວດໄວນີ້, ໃນທີ່ສຸດພວກເຮົາຈະມີທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງຈັດແຈງແລະພວກເຮົາຈະໄດ້ຮັບຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ເພາະມັນບໍ່ເປັນຕາຍິນດີທີ່ພວກເຂົາເຂົ້າໄປໃນໂປຼໄຟລ໌ຂອງທ່ານແລະສາມາດແຕະຕ້ອງສິ່ງທີ່ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການ, ເຊິ່ງເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາຊອກຫາຊຸດທີ່ແນະ ນຳ ທີ່ພວກເຮົາບໍ່ສົນໃຈ ຫຼືແມ້ກະທັ້ງການສູນເສຍກະທູ້ຂອງຊຸດ ສຳ ລັບບໍ່ຮູ້ໃນບົດທີ່ພວກເຮົາເປັນບົດ.

PIN profile profile

ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ລືມເຂັມ

ມີຫຍັງເກີດຂື້ນຖ້າພວກເຮົາລືມເຂັມທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຕັ້ງຄ່າໄວ້?, ເພາະວ່າໂດຍພື້ນຖານແລ້ວມັນກໍ່ຈະເກີດຂື້ນຄືກັນເມື່ອພວກເຮົາລືມລະຫັດຜ່ານທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຕັ້ງຄ່າໄວ້ໃນບັນຊີ Netflix ຂອງພວກເຮົາ, ມັນຈະຮຽກຮ້ອງໃຫ້ພວກເຮົາເອົາມັນຄືນ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຕ້ອງກົດບ່ອນທີ່ມັນບອກວ່າ "ເຈົ້າລືມລະຫັດ PIN ບໍ?”. ແລະທ່ານຈະກູ້ມັນຜ່ານບັນຊີອີເມວທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຊື່ອມໂຍງກັບມັນ.

 


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.