ວິທີການເປີດໃຊ້ການຕັ້ງຄ່າການແບ່ງປັນໃນ Windows 10 ເຊິ່ງຖືກເຊື່ອງໄວ້ໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ

ຮູບໂລໂກ້ Windows 10

ໜຶ່ງ ໃນທ່າທາງທີ່ພວກເຮົາເວົ້າຊ້ ຳ ທີ່ສຸດໃນຊີວິດປະ ຈຳ ວັນກັບອຸປະກອນມືຖືຂອງພວກເຮົາແມ່ນການແບ່ງປັນ, ບໍ່ວ່າຈະເປັນຂ່າວ, ຮູບພາບຫລືວິດີໂອ, ໃນສ່ວນໃຫຍ່ຂອງໂອກາດຕ່າງໆຜ່ານເຄືອຂ່າຍທາງສັງຄົມຂອງພວກເຮົາຫຼືການສົ່ງຂໍ້ຄວາມຜ່ານທາງອິນເຕີເນັດ. ທ່າທາງນີ້ແຕ່ຫນ້າເສຍດາຍທີ່ພວກເຮົາບໍ່ສາມາດເຮັດໄດ້ຈາກ Windows 10, ເຊິ່ງ Microsoft ໄດ້ເຊື່ອງທາງເລືອກໃນການແບ່ງປັນ.

ໂຊກດີ, ປະຊາຊົນຈາກ Redmond, ມີພຽງທາງເລືອກເຫຼົ່ານີ້ທີ່ຖືກປ່ອຍໃຫ້ເປີດໃຊ້, ສະນັ້ນມື້ນີ້ແລະຜ່ານການສອນງ່າຍໆນີ້ພວກເຮົາຈະສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນ ວິທີການເປີດໃຊ້ການຕັ້ງຄ່າການແບ່ງປັນໃນ Windows 10 ເຊິ່ງຖືກເຊື່ອງໄວ້ໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ.

ມັນແມ່ນຫນຶ່ງ ຂະບວນການງ່າຍດາຍພົບທົ່ວໄປແຕ່ກ່ອນທີ່ທ່ານຈະກ້າວໄປສູ່ການຜະຈົນໄພໃນການເປີດໃຊ້ຕົວເລືອກການແລກປ່ຽນ Windows 10, ພວກເຮົາຕ້ອງບອກທ່ານວ່າພວກເຮົາ ກຳ ລັງຈະ ນຳ ໃຊ້ການລົງທະບຽນລະບົບປະຕິບັດການ, ແມ່ນແຕ່ການດັດແປງມັນ, ສະນັ້ນຈົ່ງລະມັດລະວັງກັບສິ່ງທີ່ທ່ານ ກຳ ລັງຈະເຮັດແລະປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນ ວ່າພວກເຮົາຈະສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນຢ່າງໃກ້ຊິດຕໍ່ໄປ.

ນີ້ແມ່ນຂັ້ນຕອນຕ່າງໆທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ການຕັ້ງຄ່າແບ່ງປັນ Windows 10;

  • ເຂົ້າໃຊ້ Windows 10 Registry Editor ສຳ ລັບສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງໄດ້ໃຊ້ການປະສົມປະສານທີ່ ສຳ ຄັນ Windows + R

ດໍາເນີນການ Windows 10

  • ໃນປັດຈຸບັນຢູ່ໃນປ່ອງຄໍາສັ່ງທີ່ໄດ້ປະກົດວ່າປະເພດ regedit. ດ້ວຍສິ່ງນີ້ພວກເຮົາຈະໄດ້ຮັບການລົງທະບຽນ Windows 10 Registry Editor
  • ດຽວນີ້ພວກເຮົາຕ້ອງໄດ້ຊອກຫາເສັ້ນທາງດັ່ງຕໍ່ໄປນີ້; ແຜງຄວບຄຸມ HKEY_CURRENT_USER \. ເມື່ອພົບແລ້ວ, ພວກເຮົາຕ້ອງກົດຂວາໃສ່ມັນ (ກະດານຄວບຄຸມ) ແລະເລືອກ New, ເພື່ອເລືອກຕົວເລືອກ DWORD (32 ບິດ). ທ່ານອາດຈະຕ້ອງຊອກຫາເສັ້ນທາງ ໃໝ່ ນີ້ຢູ່ຂ້າງລຸ່ມນີ້ແລະມັນຄວນຈະເລີ່ມຕົ້ນໃນສະຖານທີ່ ທຳ ອິດ, ແຕ່ ໜ້າ ເສຍດາຍທີ່ມັນບໍ່ເຄີຍເກີດຂື້ນແບບນັ້ນເລື້ອຍໆ.

ຮູບພາບຂອງ Windows 10 ບັນນາທິການຈົດທະບຽນ

  • DWOR ທີ່ສ້າງຂື້ນມາ ໃໝ່ ນີ້ຕ້ອງມີຊື່ວ່າ ເປີດໃຊ້ງານ
  • ຕອນນີ້ພວກເຮົາຕ້ອງກົດສອງຄັ້ງຕໍ່ Dword ໃໝ່ ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຕັ້ງຊື່ EnableShareSettings ແລະ ປ່ຽນຂໍ້ມູນມູນຄ່າຈາກ 0 ເຖິງ 1

ຮູບພາບຂອງ Windows 10 ບັນນາທິການຈົດທະບຽນ

  • ອອກຈາກ Windows Registry Editor ແລະເລີ່ມຄອມພິວເຕີ້ຄືນ ໃໝ່ ສະນັ້ນການປ່ຽນແປງທັງ ໝົດ ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເຮັດໃຫ້ມີຜົນ. ຈົນກ່ວາທ່ານຈະເລີ່ມຕົ້ນຄອມພິວເຕີຂອງທ່ານ ໃໝ່, ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດເລີ່ມຕົ້ນໃຊ້ຕົວເລືອກການແບ່ງປັນ ໃໝ່, ສະນັ້ນຢ່າຄິດຫຼາຍເກີນໄປແລະເລີ່ມຕົ້ນ ໃໝ່ ທັນທີ.

ເມື່ອພວກເຮົາໄດ້ເລີ່ມຕົ້ນຄອມພິວເຕີ້ຄືນ ໃໝ່, ເວລາໄດ້ທົດສອບແລ້ວວ່າການປ່ຽນແປງທັງ ໝົດ ໄດ້ຖືກເຮັດຢ່າງຖືກຕ້ອງ. ສຳ ລັບສິ່ງນີ້ພວກເຮົາ ກຳ ລັງຈະເປີດໂປແກຼມການຕັ້ງຄ່າ, ເຊິ່ງທ່ານສາມາດໃຊ້ທາງລັດ Windows + ຂ້າພະເຈົ້າ ຫລືເບິ່ງຜ່ານລະບົບ. ຢູ່ທາງລຸ່ມທ່ານຈະເຫັນຕົວເລືອກ Share.

ຖ້າທ່ານເລືອກຕົວເລືອກນີ້, ທ່ານຈະເຫັນແອັບພລິເຄຊັນທີ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດໃຫ້ແບ່ງປັນເນື້ອຫາແລະການຕັ້ງຄ່າອື່ນໆທີ່ບໍ່ສາມາດໃຊ້ໄດ້ຈົນເຖິງປະຈຸບັນ. ຕອນນີ້ພວກເຮົາເຫັນວ່າການປ່ຽນແປງໄດ້ຖືກເຮັດຢ່າງຖືກຕ້ອງ, ຕົວຢ່າງ, ພວກເຮົາສາມາດເປີດ Microsoft Edge ແລະໂດຍການໃຊ້ຕົວເລືອກການແບ່ງປັນ, ເຊິ່ງຢູ່ແຈຂວາເທິງ, ພວກເຮົາຈະເຫັນວິທີທີ່ເມນູເປີດເພື່ອໃຫ້ສາມາດແບ່ງປັນເນື້ອຫາໄດ້ ທີ່ພວກເຮົາ ກຳ ລັງມ່ວນຊື່ນ, ກັບຄົນອື່ນ, ແລະຜ່ານ ຄຳ ຮ້ອງສະ ໝັກ ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເລືອກໃນລາຍຊື່ System ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ໄປຢ້ຽມຢາມກ່ອນ ໜ້າ ນີ້.

ການແບ່ງປັນຮູບພາບໃນ Windows 10

ໂດຍບໍ່ຕ້ອງສົງໃສ, ນີ້ແມ່ນ ໜຶ່ງ ໃນບັນດາຕົວເລືອກທີ່ໂດດເດັ່ນທີ່ສຸດໃນ Windows 10, ໃນ ຈຳ ນວນຕົວເລກທີ່ຖືກປິດບັງໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ, ແລະນັ້ນກໍ່ແມ່ນມັນຊ່ວຍໃຫ້ພວກເຮົາແບ່ງປັນສິ່ງທີ່ປະຕິບັດໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ. ແນ່ນອນ, ແຕ່ ໜ້າ ເສຍດາຍທີ່ມັນບໍ່ໄດ້ເຮັດວຽກກັບ browser ທັງ ໝົດ, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ທ່ານອາດຈະສົງໃສຢູ່, ແຕ່ວ່າໃນກໍລະນີທີ່ທ່ານບໍ່ໄດ້ໃຊ້ມັນ, ມັນມີເຫດຜົນອີກຢ່າງ ໜຶ່ງ ທີ່ຈະເຮັດໃຫ້ກ້າວກະໂດດໄປສູ່ Microsoft Edge, ເຊິ່ງເປັນຕົວທ່ອງເວັບພື້ນເມືອງຂອງ Windows 10.

ທ່ານໄດ້ຈັດການເພື່ອເປີດໃຊ້ການຕັ້ງຄ່າການແບ່ງປັນ Windows 10 ຢ່າງຖືກຕ້ອງທີ່ຖືກເຊື່ອງໄວ້ໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນບໍ?. ບອກພວກເຮົາໃນບ່ອນຫວ່າງ ສຳ ລັບ ຄຳ ເຫັນໃນໂພດນີ້ແລະຍັງບອກພວກເຮົາວ່າທ່ານມີ ຄຳ ຖາມຫຼືບັນຫາຫຍັງ, ແລະເມື່ອໃດກໍ່ຕາມທີ່ເປັນໄປໄດ້ພວກເຮົາຈະພະຍາຍາມຊ່ວຍທ່ານ.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.