Kaip paslėpti draugus Facebook

Kaip paslėpti draugus Facebook Šiais laikais visi esame susieti per socialinius tinklus, internetą. Nors aišku, kad socialiniuose tinkluose įkeliame tik privatų turinį, kurį norime parodyti kitiems, privatumas ne visada gerbiamas. Pavyzdžiui, kad jūsų socialinis tinklas rodo jūsų draugus kitiems žmonėms.

Taigi, jei nenorite, kad visas pasaulis apkalbinėtų jūsų draugus, Čia mes išmokysime jus paslėpti draugus „Facebook“.

„Facebook“ pagrindinis puslapis „Facebook“ yra keli jūsų privatumo nustatymai. Tačiau numatytasis nustatymas yra toks, kad bet kas, kuris nėra užblokuotas, gali patekti į jūsų profilį ir matyti jūsų draugų sąrašą. Paprastai dauguma žmonių tai neprieštarauja, bet tikėtina, kad jūsų „Facebook“ tinkle yra kažkas, apie kurį nenorite, kad kas nors žinotų.

Taigi mes jums pasakysime, kaip paslėpti draugus „Facebook“. O kad tau būtų lengviau, Paaiškinsime, kaip tai padaryti iš savo išmaniojo telefono ir kompiuterio.

Kaip paslėpti draugus „Facebook“ iš savo mobiliojo telefono

Kaip tai padaryti iš mobiliojo telefono

Nesvarbu, ar jūsų mobiliojo telefono operacinė sistema yra androidas o "iOS"Čia mes jums abiems tai paaiškinsime. Atidarę programą savo mobiliajame telefone, ieškokite piktogramos su trimis horizontaliomis linijomis:

  • „Android“ OS jis yra viršutiniame dešiniajame kampe.
  • iOS operacinėje sistemoje ją rasite žemiau, dešinėje.

Bakstelėkite riešuto formos piktogramą, esančią šalia didinamojo stiklo. O dabar atlikite šiuos veiksmus:

  1. Nustatymai ir privatumas
  2. Publika ir matomumas
  3. Kaip kiti gali jus rasti ir susisiekti
  4. Kas gali pamatyti jūsų draugų sąrašą?

Tačiau jei jūsų telefonas yra iOS, turite įvesti Nustatymai norėdami pasiekti paskyros nustatymus. Taip, mes viduje savo paskyros nustatymus, yra daug variantų, bet jūs turite įvesti Slaptumas. Yra išskleidžiamasis meniu su keliomis jūsų privatumo parinktimis. Čia galite pasirinkti, kokią informaciją apie jus matys visi, kurie įeina į jūsų profilį.

Tiesą sakant, vienas iš variantų yra Kas gali pamatyti jūsų draugų sąrašą?, kuris, kaip minėjome pradžioje, yra nustatytas kaip visuomenės. Čia galite jį pakeisti, kad jie matytų tik tai tavo draugai, draugai, išskyrus kelis arba tik tave. Dabar gausite sąrašą, kuriame galėsite pasirinkti, kam norite matyti savo draugų sąrašą.

Kaip tai padaryti iš savo kompiuterio

Kaip tai padaryti iš kompiuterio

  • Iš kompiuterio mes neturime taip lengvai pasiekiami kaip iš mobiliojo. Taigi eikite į savo viso gyvenimo naršyklę ir Prisijungti feisbuke. Įėję į vidų, pažiūrėkite viršutinėje juostoje, konkrečiai į dešinę. Šalia pranešimų skambučio yra rodyklė, nukreipta žemyn, spustelėkite ją ir pateksite tarp visų parinkčių nustatymai ir privatumas, dar kartą spustelėkite parinktį konfigūracija. Dabar, kai esate konfigūracijos skydelyje, atlikite šiuos veiksmus:
  • Pasirinkite parinktį Slaptumas, stulpelyje kairėje
  • Kaip kiti gali jus rasti ir susisiekti
  • Kas gali matyti mano draugų sąrašą?

Pagal numatytuosius nustatymus jis nustatytas į visuomenės, norėdami jį pakeisti, turite spustelėti redaguoti. Jei atidžiai pažvelgsite, numatytoji parinktis yra mėlyname langelyje, o spustelėję ją pamatysite likusias esamas parinktis. Parinktys, kurios suteikia jums galimybę pasirinkti, kas gali matyti jūsų draugų sąrašą:

  • Vieša. Visi Facebook vartotojai.
  • Draugai Tik jūsų draugų sąraše esantys vartotojai.
  • Draugai, išskyrus pažįstamus.
  • Tik aš. Bet kuris vartotojas, išskyrus jus, negalės matyti jūsų draugų sąrašo.
  • Individualus Galite pasirinkti paslėpti „Facebook“ draugus nuo konkrečių žmonių sąraše.

Spustelėjus kai kurias iš šių parinkčių, ji bus automatiškai sukonfigūruota taip, kaip norite. Tačiau, jei jūsų neįtikina nė viena iš šių parinkčių, eikite į Daugiau parinkčių. Čia galite pasirinkti, kad jūsų draugų sąrašą matytų tik jūsų miesto vartotojai, pažįstami, jūsų šeima ar kiti to paties darbo vartotojai. Tiesą sakant, nustatymas Žinomas y Šeima galite pasirinkti kiekvienam asmeniui konkrečiai.

Bet be jokios abejonės, jei ieškote konfigūracija, kuri visiškai prisitaiko prie jūsų, tai vienas iš paprotys. Įėję į šį meniu, galite pasirinkti grupę ar grupes, su kuriomis norite matyti savo draugų sąrašą. Ir jei pažvelgsite toliau žemyn, yra kitas variantas, kuriame sakoma nesidalinti su, ten galite nurodyti, kurių vartotojų nenorite matyti savo draugų sąrašo, net jei esate toje pačioje grupėje, su kuria nusprendėte pasidalinti savo draugų sąrašu. Pateikiame pavyzdį, savo draugų sąrašą galite bendrinti tik su draugų grupe, bet nenorite jo dalytis su savo kaimynu mieste, todėl galite pasirinkti, kad tas asmuo jo nematytų. Kaimo apkalbos baigėsi.

Apibendrinant, pagrindinis skirtumas tarp „Facebook“ draugų slėpimo nuo išmaniojo telefono ar kompiuterio yra tas, kad telefone neturite galimybės suasmenintas, kad asmeniškai pasirinktumėte, nuo ko norite slėpti „Facebook“ draugus, o nuo kurių – ne. Vienintelė galimybė – grupės, kurias jau sukonfigūruoja pati platforma, vis tiek visai neblogai. Tikiuosi, kad ši informacija jums buvo naudinga.


Straipsnio turinys atitinka mūsų principus redakcijos etika. Norėdami pranešti apie klaidą, spustelėkite čia.

Būkite pirmas, kuris pakomentuos

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.

*

*

  1. Atsakingas už duomenis: Miguel Ángel Gatón
  2. Duomenų paskirtis: kontroliuoti šlamštą, komentarų valdymą.
  3. Įteisinimas: jūsų sutikimas
  4. Duomenų perdavimas: Duomenys nebus perduoti trečiosioms šalims, išskyrus teisinius įsipareigojimus.
  5. Duomenų saugojimas: „Occentus Networks“ (ES) talpinama duomenų bazė
  6. Teisės: bet kuriuo metu galite apriboti, atkurti ir ištrinti savo informaciją.