Kas atsitiks, jei užblokuosiu ką nors „Instagram“.

Pagrindinis Instagram Kai kas nors tau duoda per daug teig y komentarai „Instagram“ tinkle ar nuolat mini žmones, kurių net nepažįstate, kartais nusibosta ir nusprendžiate užblokuoti vartotoją. Bet ką tai reiškia? Ar atitinkamas asmuo žinos, kad jį užblokavote? Ar nebegausite nepageidaujamų pranešimų?

Į klausimą, kas nutiks, jei užblokuosiu ką nors „Instagram“, pateiksime jums atsakymą ir kitas šio socialinio tinklo parinktis.

Kas atsitiks, jei užblokuosiu ką nors „Instagram“. Pradžioje Instagram leido užblokuoti žmogų ir viskas, tačiau laikui bėgant įgavo keletą tarpinių taškų, nes ne viskas yra juoda ir balta. Parinktys taip pat pradėjo apriboti ir nutildyti paskyras, o tai taip pat riboja sąveiką, bet ne taip visiškai, kaip blokavimas.

Jei turite klausimų apie skirtumą tarp to, kas atsitiks, jei ką nors užblokuosite, apribosite ir nutildysite „Instagram“, čia pateikiamas suskirstymas.

Kas blokuoja ką nors „Instagram“?

blokuoti ką nors „Instagram“

Sąvoka bloquear yra lengviausia atskirti, nes tai reiškia smarkiai nutraukė ryšį su kitu asmeniu. Kai užblokuosite ką nors „Instagram“, jis negalės jums siųsti pranešimų ar komentarų, sužinoti, ar esate prisijungę, arba matyti jūsų įrašų ar istorijų.

Blokavimas veikia abiem būdais ir jūs taip pat negalėsite matyti viso asmens profilio, kol nepašalinsite bloko. „Instagram“ nepraneša kitiems, kad juos užblokavote, nors kai tai padarysite, tai akivaizdu, nes jūsų paskyra paslaptingai dingsta. Užblokuotų paskyrų komentarai ir mygtukai „Patinka“ išnyks ir nebebus rodomi, net jei blokavimą pašalinsite.

Kas atsitiks, kai užblokuoju ką nors „Instagram“?

mėgsta instagramą

Kai užblokuojate asmenį „Instagram“ programoje, galite pasirinkti blokuoti tik jo paskyrą arba blokuoti esamą paskyrą ir visas naujas jų sukurtas paskyras. Asmuo negaus jokio pranešimo apie blokavimą.

O kaip patinka, komentarai, paminėjimai ir pan.?

Patinka ir komentarai

  • Kai blokuojate vartotoją, Man patinka y komentarai jie bus pašalinti iš jūsų nuotraukų ir vaizdo įrašų. Atblokavus asmenį, negalėsite atkurti ankstesnių jo mygtukų „Patinka“ ir komentarų.
  • Žmonės, kuriuos užblokuojate, vis tiek gali matyti jūsų Man patinka y komentarai įrašuose, kuriuos bendrina viešos paskyros arba jų sekamos paskyros.

Paminėjimai ir žymos

  • Jei užblokuosite ką nors, tą asmenį negalės paminėti jūsų vartotojo vardo ar pažymėti jūsų.
  • Jei užblokuosite ką nors ir pakeisite savo vartotojo vardą, Tas asmuo negalės jūsų paminėti ar pažymėti, nebent žinos jūsų naują naudotojo vardą.

Žinutės

  • Kai ką nors užblokuoji pokalbis su tuo asmeniu išliks tiesioginis, bet negalėsite jam siųsti žinučių.
  • Jei bendrinate pranešimą grupėje ir užblokuojate ką nors joje, pasirodys dialogo langas, kuriame bus klausiama, ar norite likti grupėje, ar išeiti iš grupės. Jei nuspręsite likti grupėje, galėsite matyti pranešimus iš žmonių, kuriuos užblokavote.
  • Jei žmonės, kuriuos užblokuojate, siunčia jums tiesioginius pranešimus, jūs jų negausite. Jie taip pat nebus pristatyti, jei atrakinsite vėliau.
  • Užblokavus ką nors, jei tas asmuo yra prisijungęs prie jūsų „Instagram“ paskyros, tas asmuo negalės prisijungti prie jūsų sukurto kambario.
  • Jei asmuo, kurį blokuojate, turi kelias Instagram arba Facebook paskyras, gali tekti užblokuoti kiekvieną paskyrą.
  • Jei jūsų „Facebook“ paskyra nenustatyta paskyrų centre, Užblokuota paskyra vis tiek gali siųsti žinutes arba skambinti į jūsų „Facebook“ paskyrą, nebent ją taip pat užblokavote „Facebook“.

Jei nenorite ko nors užblokuoti, galite pašalinti jį kaip stebėtoją arba neleisti jam komentuoti jūsų
nuotraukos ir vaizdo įrašai.

  • Jei nebenorite, kad kas nors būtų užblokuotas, galite atblokuoti tą asmenį.

Nutildyti ką nors „Instagram“.

nutildyti ką nors instagrame

Tyla tai yra lengviausias apribojimas ir techniškai nėra labai griežtas. Pasikeitė tos paskyros įrašų matomumas, nesvarbu, ar tai įprasti įrašai, ar istorijos. Turiu omeny, yra funkcija, kai nenorite matyti, ką šis asmuo skelbia.
Paskyros, kurias nutildėte, vis tiek gali matyti jūsų įrašus, komentarus ir pranešimus, jie nežinos, kad juos nutildėte, bet gali pasakyti, ar niekada nebendravote su jų įrašais. „Instagram“ nutildymo arba įjungimo būdas yra labai paprastas:

  • Įveskite to asmens, kurį norite nutildyti, profilį
  • Spustelėkite sekdamas
  • Spustelėkite parinktį tyla
  • Ir galiausiai pažymėkite langelį (įrašas arba istorija) ką tu nori nutildyti

Apriboti ką nors „Instagram“.

Apriboti ką nors „Instagram“.

Galime sakyti, kad galimybė Apriboti tai vidurys tarp nutildymo ir blokavimo. Apribotos paskyros vis tiek gali jums rašyti ir siųsti komentarus bei pranešimus, tačiau pranešimai siunčiami kaip užklausos, o komentarai nematomi, nebent jūs juos patvirtinate. Tai panašu į šios paskyros ignoravimą.

Apribota paskyra negalės matyti, ar esate prisijungę, ar skaitėte pranešimus, bet vis tiek matys jūsų įrašus ir istorijas. Jie negali žinoti, ar apribojote jų paskyrą, bet gali pasakyti, kai negauna skaitymo kvito arba nemato jūsų ar linijos. Norėdami apriboti Instagram paskyrą:

  • Įveskite paskyrą, kurią norite apriboti
  • spauda meniu
  • Spustelėkite parinktį Apriboti

Tikiuosi, kad šis straipsnis apie tai, kas atsitiks, jei užblokuosite ką nors Instagram, buvo jums naudingas ir padės išvengti konfliktų su tam tikrais žmonėmis socialiniuose tinkluose.


Straipsnio turinys atitinka mūsų principus redakcijos etika. Norėdami pranešti apie klaidą, spustelėkite čia.

Būkite pirmas, kuris pakomentuos

Palikite komentarą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.

*

*

  1. Atsakingas už duomenis: Miguel Ángel Gatón
  2. Duomenų paskirtis: kontroliuoti šlamštą, komentarų valdymą.
  3. Įteisinimas: jūsų sutikimas
  4. Duomenų perdavimas: Duomenys nebus perduoti trečiosioms šalims, išskyrus teisinius įsipareigojimus.
  5. Duomenų saugojimas: „Occentus Networks“ (ES) talpinama duomenų bazė
  6. Teisės: bet kuriuo metu galite apriboti, atkurti ir ištrinti savo informaciją.