Kā deaktivizēt manu Facebook kontu

apmācība, lai deaktivizētu facebook

Pašlaik Facebook ir visvairāk izmantotais sociālais tīkls visā pasaulē. Lai gan pēdējos divos gados ar to ir bijuši vairāki skandāli, it īpaši privātums un drošība tīmeklī. Tā kā uzņēmums nav darījis visu iespējamo, lai aizsargātu to lietotāju datus, kuriem ir konts šajā sociālajā tīklā. Šī iemesla dēļ ir bijuši cilvēki, kuri ir pieņēmuši lēmumu deaktivizēt savu kontu sociālajā tīklā.

To var izdarīt jebkurā laikā. Tāpēc tiem lietotājiem, kuriem ir interese deaktivizēt savu kontu sociālajā tīklā, tas ir iespējams. Lai gan ir daži aspekti, kas jāņem vērā, deaktivizējot Facebook kontu. Daži aspekti, kas ir svarīgi zināt.

Vai deaktivizēt vai dzēst Facebook kontu?

Dzēst saturu Facebook

Šis ir pirmais jēdziens, kam jābūt skaidram šajā procesā. Facebook lietotājiem piedāvā šīs divas iespējas. Iespēja deaktivizēt kontu nozīmē to minētais konts sociālajā tīklā kādu laiku paliek neaktīvs. Tātad neviens lietotājs nevarēs apmeklēt šīs personas profilu vai nosūtīt viņam ziņas. Bet neviens no konta datiem netiek noņemts. Tāpēc, kad lietotājs vēlas atgriezties, viņam jāpiesakās tikai savā kontā, izmantojot savu lietotājvārdu un paroli (ja vēl atceries) un tajā viss atgriezīsies normālā stāvoklī.

Bet otrais no Facebook piedāvātajiem variantiem ir konta dzēšana. Tas nozīmē, ka minētais konts sociālajā tīklā pazūd uz visiem laikiem, tāpēc visi tajā esošie dati tiek izdzēsti. Minētā lietotāja fotoattēli, videoklipi un ziņojumi sociālajā tīklā tiks izdzēsti. Tātad tā ir daudz pilnīgāka darbība, bet par to jums jābūt pārliecinātam.

Tātad, ka lietotājam ir jābūt skaidram par to, ko viņš vēlas darīt pa šo ceļu. Ja vēlaties atpūsties no Facebook, vislabāk ir derēt par konta deaktivizēšanu. Tas ļauj lietotājam atgriezties kontā, kad viņš uzskata, ka minētais pārtraukums ir beidzies. Bet, ja vēlaties uz visiem laikiem pārtraukt sociālā tīkla lietošanu, vislabāk ir izdzēst kontu. Abas iespējas ir paskaidrotas turpmāk.

saistīto rakstu:
Kā lejupielādēt fotoattēlus no Facebook

Deaktivizējiet Facebook kontu

Deaktivizējiet Facebook kontu

Šajā pirmajā variantā lēmums deaktivizēt kontu sociālajā tīklā, kaut kas īslaicīgs. Tātad, ja nākotnē vēlaties piekļūt šim kontam vēlreiz, jums vienkārši vēlreiz jāpiesakās tajā. Lai to izdarītu, vispirms jāievada Facebook. Tas ir iespējams gan datorā, gan viedtālrunī, lai gan šīs lietas parasti ir ērtākas, ja tās tiek veiktas datora versijā.

Kad esat nonācis sociālajā tīklā, ekrāna augšējā labajā stūrī ir jānoklikšķina uz lejupvērstās bultiņas. To izdarot, tiek parādīta konteksta izvēlne ar dažādām opcijām. Viena no šī saraksta iespējām ir konfigurācija. Mēs noklikšķinām uz tā un ievadām konfigurāciju. Tālāk mēs aplūkojam ekrāna kreiso pusi. Tur ir vairākas sadaļas, viena no tām Jūsu Facebook informācija, uz kuras mēs noklikšķinām.

Tad ekrāna centrālajā daļā parādās virkne jaunu iespēju. Starp tiem mums ir viens nosaukums: Dzēst savu kontu un informāciju. Pa labi no tā ir skata poga, uz kuras mēs noklikšķinām, lai redzētu opcijas šajā sadaļā. Tātad, mēs redzēsim, ka mums ir divas iespējas. Viens no tiem ir konta deaktivizēšana, kas mūs interesē. Mēs noklikšķiniet uz tā, lai turpinātu to. Facebook uzdos mums vairākus jautājumus, ar kuriem viņi vēlas, lai mēs paliekam, bet mums vienkārši jāturpina, līdz tiekam līdz pēdējam solim. Tajā jums vienkārši jānoklikšķina uz deaktivizēt kontu. Tātad tas jau ir pabeigts.

saistīto rakstu:
Kā viegli izdzēst visus savus Facebook ierakstus

Dzēst Facebook kontu

Dzēst Facebook kontu

Šī otrā iespēja ir nedaudz ekstrēmāka, jo pieņem, ka minētais konts ir pilnībā izdzēsts Galīgi. Tas nozīmē, ka viss šajā kontā tiks neatgriezeniski izdzēsts. Process ir ļoti līdzīgs tam, kas mums jāievēro iepriekšējā gadījumā. Tāpēc atveriet Facebook un ekrāna augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz lejupvērstās bultiņas. Pēc tam mēs ievadām sociālā tīkla konfigurāciju.

Mēs vēlreiz aplūkojam ekrāna kreiso daļu, kur noklikšķinām uz opcijas, kuras nosaukums ir Jūsu Facebook informācija. Tad opcijas, kas attiecas uz šo sadaļu, parādīsies ekrāna centrā. Atkal mums jāievada sadaļa ar nosaukumu Dzēst kontu un informāciju, tāpēc mēs noklikšķiniet uz skata, lai redzētu pieejamās opcijas. Tas mūs aizvedīs uz jaunu ekrānu, kur mums ir divas iespējas līdz šim. Deaktivizējiet vai dzēsiet kontu sociālajā tīklā. Šajā gadījumā mūs interesē novērst.

Pirms turpināt dzēst kontu, mums ir iespēja lejupielādēt visus Facebook kontā esošos datus. Par to jums ir jādara noklikšķiniet uz informācijas lejupielādes opcijas. Tas ļaus jums piekļūt visiem fotoattēliem, videoklipiem vai ziņojumiem, kas bija jūsu kontā sociālajā tīklā. Tā kā parasti ir dati, kas jums ir tikai tajā, un jūs nevēlaties tos zaudēt. Kad šī informācija ir lejupielādēta, jūs esat gatavs nākamajai darbībai.

saistīto rakstu:
Kā atgūt izdzēstos Facebook ziņojumus

Tad jums ir jānoklikšķina uz Dzēst kontu, kas ir zilā poga apakšā. Pirmā lieta, kas mums tiek lūgta, ir ievadīt Facebook konta paroli, lai pārliecinātos, ka šo darbību veic konta īpašnieks. Kad tas ir izdarīts, jums vienkārši jāievēro virkne ekrānu, līdz tiek sasniegts pēdējais solis, kas ir minētā konta likvidēšana.


Raksta saturs atbilst mūsu principiem redakcijas ētika. Lai ziņotu par kļūdu, noklikšķiniet uz šeit.

Esi pirmais, kas komentārus

Atstājiet savu komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti ar *

*

*

  1. Atbildīgais par datiem: Migels Ángels Gatóns
  2. Datu mērķis: SPAM kontrole, komentāru pārvaldība.
  3. Legitimācija: jūsu piekrišana
  4. Datu paziņošana: Dati netiks paziņoti trešām personām, izņemot juridiskus pienākumus.
  5. Datu glabāšana: datu bāze, ko mitina Occentus Networks (ES)
  6. Tiesības: jebkurā laikā varat ierobežot, atjaunot un dzēst savu informāciju.