Kas notiek, ja es kādu bloķēšu pakalpojumā Instagram?

Sākums Instagram Kad kāds tev iedod pārāk daudz patīk y komentāri Instagram, vai turpini pieminēt cilvēkus, kurus pat nepazīsti, dažreiz tev kļūst garlaicīgi un nolemjat bloķēt lietotāju. Bet ko tas nozīmē? Vai attiecīgā persona zinās, ka jūs viņu bloķējāt? Vai pārtrauksiet saņemt nevēlamus paziņojumus?

Uz jautājumu, kas notiks, ja es kādu bloķēšu Instagram, mēs jums sniegsim atbildi un citas iespējas šim sociālajam tīklam.

Kas notiek, ja es kādu bloķēšu pakalpojumā Instagram? Sākumā Instagram atļāva bloķēt cilvēku un viss, bet laika gaitā ieguva vairākus starppunktus, jo ne viss ir melnbalts. Ir sākušās arī iespējas ierobežot un izslēgt kontus, kas arī ierobežo mijiedarbību, taču ne tik pilnībā kā bloķēšana.

Ja jums ir jautājumi par atšķirību starp to, kas notiek, ja kādu personu bloķējat, ierobežojat un izslēdzat skaņu pakalpojumā Instagram, šeit ir sniegts sadalījums.

Kas bloķē kādu personu Instagram?

bloķēt kādu Instagram

Jēdziens atslēga ir visvieglāk atšķirt, jo tas nozīmē nopietni pārtrauc saikni ar otru personu. Kad esat bloķējis kādu personu pakalpojumā Instagram, šī persona nevarēs jums nosūtīt ziņojumus vai komentārus, redzēt, vai esat tiešsaistē, kā arī redzēt jūsu ziņas vai stāstus.

Bloķēšana darbojas abos virzienos, un jūs arī nevarēsit redzēt pilnu personas profilu, kamēr nenoņemsit bloķēšanu. Instagram nepaziņo citiem, ka esat viņus bloķējis, lai gan, kad to darāt, tas ir acīmredzami, jo jūsu konts mistiskā veidā pazūd. Komentāri un atzīmes Patīk no jūsu bloķētajiem kontiem pazudīs un vairs netiks rādītas, pat ja noņemsit bloķēšanu.

Kas notiek, kad es kādu bloķēju pakalpojumā Instagram?

patīk instagram

Bloķējot kādu personu lietotnē Instagram, varat izvēlēties bloķēt tikai šīs personas kontu vai bloķēt pašreizējo kontu un visus jaunos kontus, ko viņi izveido. Persona nesaņems nekādu paziņojumu par bloķēšanu.

Un kā ar patīk, komentāriem, pieminējumiem un tā tālāk?

Patīk un komentāri

  • Kad bloķējat lietotāju, SUS Man patīk y komentāri tie tiks noņemti no jūsu fotoattēliem un videoklipiem. Personas atbloķēšana neļaus jums atjaunot tās iepriekšējās atzīmes Patīk un komentārus.
  • Personas, kuras bloķējat, joprojām var redzēt jūsu Man patīk y komentāri ziņās, ko kopīgo publiski konti vai konti, kuriem viņi seko.

Minējumi un atzīmes

  • Ja kādu bloķējat, tad šo personu nevarēs pieminēt jūsu lietotājvārdu vai atzīmēt jūs.
  • Ja bloķējat kādu un pēc tam maināt savu lietotājvārdu, Šī persona nevarēs jūs pieminēt vai atzīmēt, ja vien nezinās jūsu jauno lietotājvārdu.

Ziņas

  • Kad bloķējat kādu saruna ar šo personu paliks tiešs, taču jūs nevarēsit viņam nosūtīt ziņojumus.
  • Ja koplietojat ziņojumu grupā un kādu tajā bloķējat, tiks parādīts dialoglodziņš ar jautājumu, vai vēlaties palikt grupā vai atstāt grupu. Ja nolemjat palikt grupā, varat redzēt ziņojumus no personām, kuras esat bloķējis.
  • Ja personas, kuras bloķējat, sūta jums tiešos ziņojumus, jūs tos nesaņemsit. Tie arī netiks piegādāti, ja atbloķēsiet vēlāk.
  • Pēc kādas personas bloķēšanas, ja šī persona ir pieteikusies jūsu Instagram kontā, šī persona nevarēs pievienoties jūsu izveidotajai telpai.
  • Ja personai, kuru bloķējat, ir vairāki Instagram vai Facebook konti, jums var būt nepieciešams bloķēt katru kontu.
  • Ja jūsu Facebook konts nav iestatīts kontu centrā, Bloķētais konts joprojām var nosūtīt ziņojumu vai zvanīt jūsu Facebook kontam, ja vien neesat to bloķējis arī pakalpojumā Facebook.

Ja nevēlaties kādu bloķēt, varat to noņemt kā sekotāju vai neļaut tai komentēt jūsu
fotogrāfijas un video.

  • Ja vairs nevēlaties, lai kāds tiktu bloķēts, varat atbloķēt šo personu.

Izslēgt kādu personu pakalpojumā Instagram

izslēgt kādu instagramā

Klusums tas ir vieglākais ierobežojums un tehniski nav īpaši stingrs. Mainīta ir šī konta ziņu redzamība neatkarīgi no tā, vai tās ir parastās ziņas vai stāsti. ES domāju, ir funkcija, kad nevēlaties redzēt, ko šī persona ievieto.
Konti, kuriem esat izslēdzis skaņu, joprojām var redzēt jūsu ziņas, komentārus un ziņojumus, viņi nezinās, ka esat viņus izslēdzis, taču viņi var noteikt, vai jūs nekad neesat mijiedarbojies ar viņu ziņām. Paņēmiens, kā izslēgt vai ieslēgt Instagram skaņu, ir ļoti vienkāršs:

  • Ievadiet tās personas profilu, kuru vēlaties apklusināt
  • Noklikšķiniet uz sekojot
  • Noklikšķiniet uz opcijas klusums
  • Un visbeidzot atzīmējiet izvēles rūtiņu (ziņa vai stāsts) ko tu gribi apklusināt

Ierobežojiet kādu personu Instagram

Ierobežojiet kādu personu Instagram

Mēs varam teikt, ka iespēja ierobežot tas ir vidusceļš starp skaņas izslēgšanu un bloķēšanu. Konti, kurus ierobežojat, joprojām var jums rakstīt un sūtīt komentārus un ziņojumus, taču ziņojumi tiek nosūtīti kā pieprasījumi, un komentāri nav redzami, ja vien jūs tos neapstiprināt. Tas ir kā šī konta ignorēšana.

Konts, kuru ierobežojat, nevarēs redzēt, vai esat tiešsaistē vai esat lasījis ziņojumus, taču joprojām redzēs jūsu ziņas un stāstus. Viņi nevar zināt, vai esat ierobežojis viņu kontu, taču viņi var pateikt, kad nesaņem lasīšanas apliecinājumu vai neredz jūs vai līniju. Lai ierobežotu Instagram kontu:

  • Ievadiet kontu, kuru vēlaties ierobežot
  • prese izvēlnē
  • Noklikšķiniet uz opcijas ierobežot

Ceru, ka šis raksts par to, kas notiek, ja kādu bloķējat pakalpojumā Instagram, jums bija noderīgs un palīdz izvairīties no konfliktiem ar noteiktiem cilvēkiem sociālajos tīklos.


Raksta saturs atbilst mūsu principiem redakcijas ētika. Lai ziņotu par kļūdu, noklikšķiniet uz šeit.

Esi pirmais, kas komentārus

Atstājiet savu komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti ar *

*

*

  1. Atbildīgais par datiem: Migels Ángels Gatóns
  2. Datu mērķis: SPAM kontrole, komentāru pārvaldība.
  3. Legitimācija: jūsu piekrišana
  4. Datu paziņošana: Dati netiks paziņoti trešām personām, izņemot juridiskus pienākumus.
  5. Datu glabāšana: datu bāze, ko mitina Occentus Networks (ES)
  6. Tiesības: jebkurā laikā varat ierobežot, atjaunot un dzēst savu informāciju.