Oscars 2020: Me pehea te whai i te gala me nga tohu katoa

Ko te Oscars te huihuinga kiriata na te mana motuhake, nga taonga rangatira e whakatau ana mena he tino pai te kiriata kaore ranei. Kei te anga atu tatou ki te putanga 92 o enei tohu rongonui e purihia ana i te Dolby Theatre i Los Angeles, i te taha tonu o te Walk of Fame. Na te rereketanga o te waa, ka tae ki te waa ki te kore e moe mena kei te hiahia koe kia kite i te riima katoa, no reira ka tūtohu koe kia whakarite e koe te nuinga o te kawhe. Kia rite, Ka kawea mai e matou nga tohu katoa mo nga Oscars tae atu ki nga huarahi pai ki te whai i te hui aipurangi. Tirohia ma matou nga tohu kiriata pai rawa atu.

Kupu Apiti me te wahi e kite ai nga Oscars 2020

Ka tiimata te gala a te 17:00 i te ahiahi i Los Angeles (United States of America), e hangai ana ki te 02:00 i te ata i Spain. Mena ka rere ana nga mea katoa, ka toru pea nga haora o te gala, no reira me mutu i te taha o te 05:00 i te ata i Spain, 19:00 i Los Angeles. Heoi, me kii koinei nga wa timatanga me nga wa mutunga o nga turanga, kaore nei i te whakauruhia te "whariki whero" rongonui o mua, ka taea ano hoki e etahi o nga papaho korero te tirotiro i nga kaupapa katoa mo tenei gala.

Panasonic GZ2000 Oscars

  • Argentina - 22:00 pm
  • Bolivia - 21:00 pm
  • Brasil (Brasilia) - 22:00 pm
  • Chile - 22:00 pm
  • Colombia - 20:00 pm
  • Costa Rica - 19:00 pm
  • Cuba - 20:00 pm
  • Ecuador - 20:00 pm
  • United States (Washington DC me Miami) - 20:00 pm
  • México (Mexico City) - 19:00 i te ahiahi
  • Panama - 20:00 pm
  • Paraguay - 22:00 pm
  • Peru - 20:00 pm
  • Puerto Rico - 21:00 pm
  • Uruguay - 22:00 pm
  • Venezuela - 22 haora

Movistar + motuhake

He mana motuhake to te Ratonga Whakarongo Ororongo a Telefónica ki te whakapaoho i te 2020 Oscars gala. Ka tiimata i te 00:30 te wa Paniora, ka tiimata mai i te Waea 30 te whariki whero ka kitea, ka wetewetehia nga momo o te hunga e reera ana ki reira, te huarahi ki te eke ki o ratou tuuru i te Whare Tapere o Dolby, he waa e waatea ai nga uhi pai mo te tau e whai ake nei, ana ka waiho mai ki a matou etahi wa tino ataahua te whakakatakata me te whakama i waenga i nga tini whetu o te whare pikitia o te ao. Heoi, a Ko te haapurororaa panui i te Channel # 0 (Waea 7) me te Movistar Estrenos (Waea 30) mai i te 23:30 o te wa Paniora

Whakaahua e pa ana ki a Movistar

Na reira, ka taea e koe te pai ki te gala i runga i te pouaka whakaata, i roto hoki i nga kaupapa katoa e waatea ana te tono «Yomvi» (waea atamai, papa me te rorohiko rorohiko). Kaore e tino hiahiatia kia kirimana a Movistar + Premieres mai i ta maatau i kii ai, ka kitea i # 0 koinei te hongere e waatea ana i te Waea 7 o te nekehanga Movistar + a e waatea ana i nga kohinga pouaka whakaata katoa e tukuna ana e te kamupene ki ona kaiwhakamahi.

Mena ka tupono wawe koe kia maranga wawe, a kaore koe e pai ki te tae atu i te aonga ake ki te tari me nga porowhita pouri, hei te Mane, Hui-tanguru 10 Ka whakaputahia e Movistar tetahi mea motuhake i runga i te papa VOD kia pai ai ki a koe i nga wa katoa e hiahia ana koe ko nga waa pai rawa atu o te gala.

RTVE A La Carte

Kare i te pouaka whakaata a te iwi Paniora nga mana tika o te haapurororaa o te Oscar Oscars 2020, engari, ka tirohia e raatau i ia meneti i ia meneti i roto i te kaupapa motuhake. «De Pelicula» kia whakapāhohia mai i te 23:30 pm ki runga i a Radio Nacional de España (ka taea e koe te whakariterite ma te ipurangi).

I roto i tenei hotaka ka kii mai ki a maatau kia ora, he aha nga momo me te kaapeta whero a muri ake ka korero ratou mo nga tohu e rua me nga tohu ki nga kairongo katoa. Heoi, ahakoa he kaupapa reo irirangi, na RTVE A La Carta ka taea e koe te koa ki te kaupapa motuhake "Minute na te Minute" ma reira e ahei ai koe ki te tuku i nga whakaahua e whakaaehia ana e nga mana tuku ki te whakapaohotia ka tirohia e maatau te haapurorotanga i runga i nga tika tino kaha o te tika. Na ko nga kaiwhakamahi Movistar + anake ka taea te kite i te gala e ora ana me nga whakaahua o roto.

Katoa nga tohu Oscars 2020

Kiriata pai

  • Le Mans '66
  • te Airihi
  • Kaiwhiu Jojo
  • Joker
  • Nga Waahine iti
  • Korero mo te marena
  • 1917
  • Kotahi te waa i roto i te hollywood
  • Parahi

Kaiwhakahaere Pai rawa atu

  • Martin Scorsese (El Irish)
  • Tiki Paetahi (Joker)
  • Sam Mendes (1917)
  • Quentin Tarantino (I mua i roto i ... Hollywood)
  • Bong Joon-ho (Parahi)

Wahine wahine tino pai

  • Cynthia Erivo (Harriet)
  • Scarlett Johansson (kōrero o te marena)
  • Saoirse Ronan (Nga Waahine iti)
  • Maaramatara (El huitaea)
  • Renée Zellweger (Judy)

Kaitapere Pai rawa atu

  • Antonio Banderas (Te mamae me te honore)
  • Leonardo DiCaprio (I mua i roto i ... Hollywood)
  • Te Kaitoro a Arama (Korero mo te marena)
  • Joaquin Phoenix (Joker)
  • Jonathan Pryce (Nga papa e ruas)

Kaitapere Tautoko Pai

  • Kathy Bates (Richard Jewell)
  • Laura Dern (Korero mo te marenao)
  • Scarlett Johansson (Kaiwhiu Jojo)
  • Florence Pugh (Nga Waahine iti)
  • Margot Robbie (Te tawai)

Kaitapere Tautoko Pai

  • Tom Hanks (He ra ataahua i te takiwa)
  • Anthony Hopkins (Nga popa e rua)
  • Al Pacino (te Airihi)
  • Joe Pesci (te Airihi)
  • Brad Pitt (I mua i roto i ... Hollywood)

Kiriata Kiriata Pai

  • Me pehea te whakangungu i to tarakona 3
  • Kei hea toku tinana?
  • Klaus
  • Hononga Mr.
  • Te putake ngaro
  • Toy Story 4

Kiriata Iwi Pai rawa atu

  • Corpus Christi (Pōrana)
  • whenua Honey (Te Raki Maketonia)
  • Nga Miserables (France)
  • Te mamae me te honore (Spain)
  • Parahi (Korea ki te Tonga)

Whakaahua pai rawa atu

  • Ko te Airihi
  • Kaiwhiu Jojo
  • Joker
  • Nga Waahine iti
  • I mua i roto i ... Hollywood

Tuhinga pai rawa

  • Ahuwhenua Amerika
  • te Cave
  • Te pito o te Manapori
  • Mo Sama
  • whenua Honey

Kiriata Poto Pakipaki pepa pai rawa atu

  • I Te Kore
  • Ako ki te Skateboard i roto i te Warzone (Mena he kotiro koe)
  • Ka Hurihia Te Ao e Te Ora
  • Louis Superman
  • Hiko Rere Cha-Cha

Whakatika Pai

  • Le Mans '66
  • te Airihi
  • Kaiwhiu Jojo
  • Joker
  • Parahi

Te Whakapaipai Pai me te Makawe Makawe

  • Joker
  • Judy
  • Maleficent: Rangatira o te Kino
  • 1917
  • Ko te kohukohu

Waiata Taketake Pai

  • Joker
  • Nga Waahine iti
  • Korero mo te marena
  • 1917
  • Pakanga Whetu: Te Whakatika o Skywalker

Waiata Taketake Pai

  • Toy Story 4 (mo te 'Kaore e taea e au te tuku atu ia koe')
  • Rocketman (mo '(Ka aroha ahau) ka aroha ano ki ahau')
  • Whakahauhia (mo 'Kei te tu ahau i a koe')
  • Frozen II (mo 'Ki Nga Mea Kore e mohiotia)
  • Harriet: Ki te rapu herekore (mo 'Tu ki runga')

Hoahoa Hoahoa Pai

  • Ko te Airihi
  • Kaiwhiu Jojo
  • 1917
  • Kotahi te waa i roto i te hollywood
  • Parahi

Kiriata Poto Hiko Pai rawa atu

  • Dcera (Tamahine)
  • Ko te Aroha Huruhuru
  • Kitbull
  • Ka maumahara
  • te tuahine

Kiriata Poto Pai rawa atu

  • autaea'eraa
  • Karapu whutupaoro Nefta
  • Te Matapihi o Nga Hoa
  • Paraihe
  • Ki te tuahine

He Oro Pai Atu

  • Le Mans '66
  • Joker
  • 1917
  • I mua i roto i ... Hollywood
  • Pakanga Whetu: Te Whakatika o Skywalker

Whakaranu Oro Pai

  • Ad Astra
  • Le Mans '66
  • Joker
  • 1917
  • I mua i roto i ... Hollywood

Puka Puka Ataata Pai

  • Kaitakitaki: Endgame
  • te Airihi
  • Te raiona raiona
  • 1917
  • Pakanga Whetu: Te Whakatika o Skywalker

Whakaaturanga Whakauru Pai

  • te Airihi
  • Kaiwhiu Jojo
  • Joker
  • Nga Waahine iti
  • Nga popa e rua

Whakaaturanga Matapihi Taketake

  • Kaihuri i muri
  • Korero mo te marena
  • 1917
  • I mua i roto i ... Hollywood
  • Parahi

Ko nga korero o te tuhinga e piri ana ki o maatau kaupapa o matatika whakatika. Ki te ripoata i tetahi paatene paato Here.

Hei tuatahi ki te korero

Waiho to korero

Ka kore e whakaputaina tō wāhitau īmēra.

*

*

  1. He kawenga mo nga raraunga: Miguel Ángel Gatón
  2. Te kaupapa o te raraunga: Whakahaerehia te SPAM, te whakahaere korero.
  3. Ture: To whakaae
  4. Whakawhitinga korero: Kaore nga korero e tukuna ki nga taha tuatoru engari ma te ture herenga.
  5. Rokiroki raraunga: Paetukutuku e whakahaerehia ana e Occentus Networks (EU)
  6. Tika: I nga wa katoa ka taea e koe te whakaiti, te whakaora me te muku i o korero.