Интернет стапки за навигација и заштеда

Неодамна, опциите при вработување на Интернет беа многу малку. Бавни ADSL конекции што нè направија очајни, обидувајќи се да пристапиме до веб-страница. За среќа, Интернет мрежите се подобрија и сега достигнуваат брзина до 1 GB. Но, како и обично, колку повеќе опции може да се изберат, толку е покомплицирано да се најде опција која навистина одговара на она што го сакаме и ни овозможува да заштедиме. Затоа, денес ќе направиме споредба помеѓу најдобрите Интернет стапки за сурфање дома и заштеда во исто време.

Сега, кога знаеме дека ангажирањето интернет дома без фиксни, ефтини и без постојаност се опции што навистина постојат, време е да влеземе во оваа работа и да ја анализираме длабоко секоја од цените што ни ги нудат операторите. Дали си спремен?

Оцени БРЗИНА ЦЕНА
Оптички влакна 50Mb Movistar 50Mbps 14.90 € / месец
Единечни влакна од лоуи 50Mbps 26 € / месец
Наивно влакно на Пепефон 100Mbps 34.60 € / месец
Водафон Влакна 120Mb 120Mbps 39 € / месец
Домашни влакна 50Mb портокал 50Mbps 44.10 € / месец
300 MB влакна од MásMóvil 300Mbps 44.99 € / месец
300мб влакна на Јоиго 300Mbps 45 € / месец
300Mb влакна со повици на Jazztel 150Mbps 51.95 € / месец
Еускалтел влакна од 200 MB 200Mbps 55 € / месец
Симетрични влакна 50Mb со повици од Movistar 50Mbps 62.40 € / месец

Интернет дома со Movistar и неговата најдобра понуда

Movistar, а приори е еден од најскапите кога станува збор за поседување ефтин домашен интернет. Тој нуди покриеност со влакна на поголемиот дел од националната територија, но нејзините такси не се ефтини. Досега, тој има тешка понуда да одбие. Една година, можете да уживате 50Mb влакна и повици од фиксната телефонија за само 14,90 € месечно искористувајќи ги брзите влакна на Movistar.

Обврската за останување е 12 месеци, а заштедата во текот на овие месеци, непресметлива. Покрај прелистувањето со брз растителни влакна, може да се јавите нон-стоп од фиксната телефонија благодарение на неговите неограничени повици кон фиксни телефони и 550 минути кон мобилните телефони. За да не ја изгубите можноста да ја добиете оваа Интернет стапка на Мовистар со промоција, Ве советуваме да пристапите на оваа врска.

Лови, најевтината опција

До неодамна, Лови беше една од најдобрите опции ако сакавме да ангажираме ефтин интернет со добра покриеност. Работи под мрежата на Водафон, па освен ако не живеете на многу скриено место, може да имате корист од покриеност на влакна без проблем. Цената е само 26 евра месечно, што е најевтина стапка на влакна на пазарот.

Ниски стапки на Интернет

И, ако цената се чинеше мала предност, има уште повеќе. Оваа стапка нема трајност, па можеме да паднеме или да се промениме во кое било време, без страв од казни или парични казни. И тие нема да ни наплатат за инсталацијата или заемот на рутерот. Ако откако ќе ги прочитате деталите за стапката на влакна на Лоуи, едвај чекате да ја имате вашата врска дома, имате само пристапувајте до оваа врска за да ја договорите вашата услуга.

MásMóvil и неговите ефтини стапки на влакна

Operatorолтиот оператор се стреми да направи револуција во пазарот на стапки. И во моментот, се чини дека е на вистинскиот пат бидејќи неговите понуди за влакна и ADSL се меѓу најевтините. Само за 32,99 € месечно можеме да уживаме во 50Mb влакна и неограничени разговори од фиксната телефонија.

Интернет-цени MasMóvil

На оваа ефтина месечна претплата нема да мора да додаваме ништо друго бидејќи инсталацијата и рутерот се бесплатни во новите регистрации. Но, ако треба да знаеме дека има 12 месеци трајност, па ако сакаме да ја смениме стапката пред крајот на овој период, ќе мора да платиме казна. Да се ​​договори или провери опфатот на влакна на MásMóvil, Ви го оставаме овој линк за да го направите тоа брзо.

Стапки на портокалова домашна фибра

Гледајќи низ портокаловиот каталог, најдовме цени на Home Fibra за да ангажираме Интернет дома и ништо друго. Овие цени се идеални за оние кои треба да ја одржуваат својата стапка на мобилен телефон освен од нивната врска дома и исто така бараат ефтина фиксна линија. Поточно, тоа вклучува неограничени разговори кон фиксни телефони, како и 1000 минути за повикување мобилни телефони. И по која цена? Па за 44.10 € месечно сè.

Портокалови Интернет стапки

Ако ве интересира оваа стапка, би сакале да знаете дека сега има унапредување за 12 месеци што ја намалува месечната претплата на 33,10 € месечно. Ако го извадиме нашиот калкулатор, заштедата е повеќе од 100 евра во текот на таа годинаЗначи, ако сакаме влакна со портокалова покриеност, најдобро е да не размислуваме за тоа. Договорете ја оваа стапка брзо и лесно од тука.

Azzезел и нејзините нови стапки на влакна

После миењето на сликата, Jazztel предложи да се променат стапките на влакна што можеме да ги договориме. Пред сè, доколку портокаловите стапки не убедат, бидејќи тие работат под истата мрежа за покривање. Ако треба да препорачаме стапка само на Интернет од. Jazztel, една од најдобрите би била стапката со 150 MB брзина на симетрични влакна и повици. Ние можеме да ја користиме фиксната линија без страв од зголемување на нашата стапка, бидејќи таа исто така вклучува неограничени разговори во секое време и оператор. И како и обично, тоа ни овозможува да уживаме во платена ТВ содржина со додавање на пакетот ТВ-портокал.

Неговиот месечен надоместок е 51,95 евра месечно, но сега сме во среќа, затоа што е и промовиран. Има понуда за 12 месеци во која ќе платиме 40,95 €. Што е исто со годишна заштеда од повеќе од 100 евра. Нешто што треба да се има предвид ако размислуваме за промена на нашата интернет-врска дома. За да побарате повеќе информации или да склучите договор со една од нејзините стапки, нема да треба да правите ништо друго освен пристап до оваа врска.

120 Mb за навигација со Vodafone

Ако сакаме да склучиме договор на Интернет со вообичаените оператори за да избегнеме проблеми со покриеноста, не можеме да заборавиме на Водафон и неговите ОНО влакна. Имаме неколку стапки за избор, но ако сакаме да не трошиме премногу во исто време добра брзина на интернет, најдобрата стапка е несомнено Влакна Оно 120Mb.

Водафон стапки на Интернет

Најдоброто нешто е што оваа стапка има понуда во својот месечен надоместок за 24 месеци, во која ќе платиме само 39 €, заштедувајќи повеќе од 200 евра. Во рамките на оваа промоција, таа исто така вклучува Водафон ТВ Вкупно бесплатно за 3 месеци. И како ова да не е доволно, тие исто така ни нудат дополнителна бесплатна мобилна линија со вклучени 500Mb и Chat Pass. За да не ја пропуштите оваа понуда, треба да направите само пристапете до оваа врска за да ја вработите сега.

Само 300MB симетрични влакна со Yoigo

Откако Јоиго е лансиран на пазарот на стапки на влакна, економските опции при вработувањето се множат. Од понудените три стапки, ние го препорачуваме средното со 300Mb, особено за неговата цена и брзина. Во текот на овој месец, имаме специјална промоција за нови регистрации со кои можеме да уживаме во 300Mb влакна по цена од 50Mb за три. Тоа е, наместо да плаќаме 45 € / месец од вашата месечна претплата, нашата фактура ќе биде 35 €.

Yoigo Интернет стапки

Мора да имаме предвид дека оваа стапка има престој од 12 месеци а максималната казна што треба да се плати ако не ја исполниме е 100 евра. Покрај тоа, кога ја договараат оваа стапка, тие ни даваат мобилна линија без месечна претплата со 500 MB месечно за навигација и повици со 0 центи / мин. И не грижете се, бидејќи регистрацијата и инсталацијата се бесплатни и нема да имате трошоци на фактурата за овие концепти. Ако ве интересира оваа стапка, можете брзо да го вработите преку Интернет од овој линк.

Наивно влакно на Пепефон

Кога барате стапка на влакна со добра брзина на влакна, без да резултирате со скапа сметка за Интернет, Пепефон е најдобрата опција. Нивните 100Mbps симетрично влакно во која ќе платиме само за нашата врска. Ниту фиксна ниту ништо друго. Тие го нарекуваат голи влакна со причина, бидејќи нема скриени трошоци. Неговата месечна претплата е 34,60 € месечно, што е една од најевтините на пазарот.

Цени на Интернет за Пепефон

Како предност, тие ни нудат изберете како сакаме да се регистрираме. Ако сме сигурни во нашиот избор и ангажирање, можеме да се регистрираме со 12-месечна обврска и да не плаќаме ништо за инсталацијата. Ако наместо тоа, претпочитаме да бидеме бесплатни, можеме да избереме да немаме трајност и да платиме 90 евра за инсталацијата. За опции при вработување, тоа нема да биде. Да ја договорите оваа стапка на Интернет за Пепефон.

Еускалтел и влакна во Баскија

Оние кои живеат во Баскија имаат уште една опција кога вработуваат интернет благодарение на Еускалтел. Кабелската компанија од северот нуди врска за навигација дома по доста привлечна цена. Особено сега кога е во промоција и месечната претплата за стапките на влакна е за 6 месеци од 19,90 €.

Еускалтел интернет стапки

Најдобрата опција кај овој оператор е средната брзина со 200Mbps. Вклучува и фиксна линија со повици и нема да имаме проблем при прелистување или гледање видеа на Интернет. Стапката вклучува WiFi кабелски модем од најновата генерација со 4 етернет порти. Тоа е, можеме да поврземе повеќе од еден уред и ќе имаме корист од мала латентна врска. Ако сакаш прилагодете ја вашата стапка или договорете ја услугата што можете да ја направите од тука без проблеми.

Како што видовте, постојат многу опции што ги имаме кога станува збор за ангажирање Интернет за дома. И, пред сè, многу опции што ни овозможуваат да заштедиме. Сега кога ги знаете најдобрите тековни понуди на пазарот во Интернет стапки, останува само најтешкото. Изберете кој сервис да го вработите. Ако сè уште не сте сигурни,  Имате можност да го посетите компараторот Roams и да барате што ви треба.