Објавувања на видео игри за октомври 2015 година

игри октомври 2015 година mvj

Почнува последниот квартал од годината и на кој начин. Иако некои мислат дека Божиќ е далеку, вистината е дека би можело да се каже дека започна божиќната кампања, што се однесува до нас, односно видео игрите. Во наредниот месец октомври ќе имаме серија многу разновидни изданија, со наслови од висок калибар, како и компилација што собира долги часови на сесии на игри.

Ќе имаме Антологија на последици -идеално за пред да го заковате забот до очекуваната четвртина-, Рок бенд 4, Uncharted: The Nathan Drake Collection -идеа за loversубителите на авантури-, Легендата за Зелда: Три Форс, Херои, WWE 2K16, годишната испорака на Убиец на верата со поглавје Синдикатот, или најпосакуваниот Хало 5: заштитници став Xbox One. Погледнете ја нашата листа!

 

Платформи за наслов на датум

1/10/2015 АСДАД: Сите arsвездени зандани и дијаманти компјутер
1 Блу Блиц Кид 10 компјутер
1/10/2015 PC Heroes of Normandie
1/10/2015 Корвин Игра на компјутер
1/10/2015 Остров на граѓа - тоа специјално место за компјутер
1/10/2015 Меридијан: Ера на пронаоѓање компјутер
1/10/2015 загатка топка компјутер
1/10/2015 Водич за почетници компјутер
1 година Вики го спасува големиот нем компјутер во светот
1 ZombieZoid Зенит компјутер
2/10/2015 Премин на животни: Среќен домашен дизајнер Nintendo 3DS
2/10/2015 Црно-бело компјутер Bushido
2/10/2015 ДРОН Зелена гравитационен компјутер
2/10/2015 PC Fallout Anthology
2/10/2015 Hylics компјутер
2/10/2015 Lost Horizon 2 компјутер
2/10/2015 Луна Скај компјутер
2/10/2015 компјутер Neoncube
2/10/2015 Пиксел Галакси компјутер
2/10/2015 Полихроматски компјутер
2/10/2015 Полихроматски Xbox One
2/10/2015 Самурај воини 4-II PS4
2/10/2015 Самурај воини 4-II PS3
2/10/2015 Самурајски воини 4-II ПСВИТА
2/10/2015 Tony Hawk's Pro Skater 5 Xbox One
2/10/2015 Tony Hawk's Pro Skater 5 PS4
5 година Пронаоѓачи компјутер
6 Денгеки Бунко Борба против климакс ПСВИТА
6 Денгеки Бунко Борба против климакс PS10
6/10/2015 Девели и демони компјутер
6/10/2015 Elite: Опасен Xbox One
6/10/2015 Земјоделски симулатор 16 PSVITA
6/10/2015 Рок бенд 4 PS4
6/10/2015 Rock Band 4 Xbox One
6 Сајонара Умихара Кавасе компјутер
6/10/2015 Skyhill компјутер
6 Супер месо со момче PS10
6/10/2015 Супер месо со момчиња PSN PSVITA
6/10/2015 Трансформери: компјутер за уништување
7/10/2015 Неверојатните авантури на Ван Хелсинг: Final Cut компјутер
7 Неизвестен: Колекција на Нејтан Дрејк PS10
8 10D Sonic The Hedgehog 2015 eShop Nintendo 3DS
8 Продолжете да зборувате и никој не експлодира компјутер
9 Очила - компјутер на светот на Вапорија
9 гранд век: средновековен PS10
9 Кајџу Паника компјутер
9 Да пееме 10 шпански верзии Wii
9 Да пееме 10 шпанска верзија PS2015
9 PC за нормалност
9 Цивилизацијата на Сид Мејер: Надвор од Земјата - Rising Tide PC
9 Трансформери: Девастација PS10
9 Трансформери: Девастација Xbox One
9 Трансформери: Девастација PS10
9 Трансформери: Уништување Xbox 10
13 Minecraft: компјутерски режим на приказна
13 Minecraft: Режим на приказна Xbox One
13 Minecraft: Режим на приказна PS10
13 Minecraft: Режим на приказна Xbox 10
13 Minecraft: Режим на приказна PS10
13 Talos Principle Deluxe Edition PS10
14 Goosebumps: The Game Xbox One
14 компјутер на ерата на декаденцијата
15/10/2015 Minecraft: Режим на приказна iPhone
15/10/2015 Minecraft: Режим на приказна Андроид
15/10/2015 Печурка 11 компјутер
15/10/2015 Voxel Blast компјутер
15/10/2015 Зенохел компјутер
16 Disgaea 10: Сојуз на одмазда PS2015
16 Dragon Ball Z: Extreme Butoden Nintendo 10DS
16 Dragon Quest Heroes: несреќа на светското дрво и коренот на злото PS10
16 Dungeon Manager ZV PC
16/10/2015 Патници во занданите 2: Кралската библиотека и печатот на чудовишта ПСВИТА
16/10/2015 Goosebumps: Играта Xbox 360
16 Планетбајс компјутер
16 Rock'N Racing Off Road DX Xbox One
16 Rogue State PC
16 Приказни за Зестирија PS10
16 Приказни за Зестирија PS10
16 Wasteland 10 Xbox One
16 Wasteland 10 PS2015
18 Компјутер за финална орбита
19 Компјутерот за кома
20/10/2015 Бригадор компјутер
20/10/2015 Оган! Компјутер
20/10/2015 Lifeивотот е чуден - Епизода 5 компјутер
20/10/2015 Lifeивотот е чуден - епизода 5 PS3
20/10/2015 Lifeивотот е чуден - епизода 5 Xbox One
20/10/2015 Lifeивотот е чуден - епизода 5 PS4
20/10/2015 Lifeивотот е чуден - епизода 5 Xbox 360
20/10/2015 Pulse PC
20/10/2015 компјутер Бунтовнички Галакси
20/10/2015 компјутер на легендите на мечот на мечот
20/10/2015 PC Tales of Zestiria
20/10/2015 Warhammer 40,000: компјутер со часовник на смртта
21 Stвезди подалеку од компјутер
21 Wurm Неограничен компјутер
22/10/2015 Just Dance 2016 PS4
22/10/2015 Just Dance 2016 PS3
22/10/2015 Just Dance 2016 Wii
22/10/2015 Just Dance 2016 Wii U
22/10/2015 Just Dance 2016 Xbox One
22/10/2015 Just Dance 2016 Xbox 360
22/10/2015 Noct компјутер
23/10/2015 Assassin's Creed Syndicate PS4
23/10/2015 Assassin's Creed Syndicate Xbox One
23 Guild Wars 10: Heart of Thorn PC
23/10/2015 Гитара Херој во живо PS4
23/10/2015 Гитара Херој во живо Xbox One
23/10/2015 Гитара Херој во живо Xbox 360
23/10/2015 Гитара Херој во живо PS3
23/10/2015 Гитара херој во живо Wii U
23/10/2015 Ајде да пееме 2016 Xbox One
23/10/2015 Ајде да запееме 2016 Wii
23/10/2015 Ајде да пееме 2016 PS4
23/10/2015 компјутер на сто начини
23/10/2015 Skylanders SuperChargers iPhone
23/10/2015 Легендата за Зелда: Три форс херои Nintendo 3DS
27 Halo 10: Guardians Xbox One
27 година Го сакам мојот Пони Nintendo 10DS
27 Војна на Starвездите: Старата Република - Витези на паднатиот империја компјутер
27 WWE 10K2015 Xbox One
27 WWE 10K2015 PS2
27 WWE 10K2015 PS2
27 WWE 10K2015 Xbox 2
28 компјутерски сијалички
29 Бесконечен мртов компјутер
30 Андроид на земјиштето
30 Monster High: The New Girl from Insti Nintendo 10DS
30 Monster High: Новата девојка од Инсти Вии
30 Monster High: Новата девојка на Insti PS10
30 година Компјутер за професионален земјоделец 10 година
30/10/2015 Професионален земјоделец 2016 Xbox One
30/10/2015 Професионален земјоделец 2016 PS4
30/10/2015 Професионален земјоделец 2016 Wii U
30 година Проект Нула: Maiden of Black Water Wii U
30 Шин Мегами Тенсеи: ilавол преживеан 10: Рекордер „Нинтендо 2015ДС“
30 Звук на пад - падне во отров - компјутер
30 година Седумгодишната војна (10-2015) компјутер
31 година Партија на труп: Крвен погон ПСВИТА
31 година PC за дистрибуција
31 WRC 10 PS2015
31 WRC 10 PS2015
31 WRC 10 Xbox One
31 WRC 10 Xbox 2015
31 WRC 10 компјутер
31 WRC 10 PSVITA
Октомври 2015 година Волк во есен компјутер
Октомври 2015 година Алберт и Ото компјутер
Октомври 2015 година Анод компјутер
Октомври 2015 битка тривијален нокаут PS4
Октомври 2015 година помеѓу мене и ноќниот компјутер
Октомври 2015 Chime Sharp компјутер
Октомври 2015 година, компјутер за кобалт
Октомври 2015 година Кобалт Xbox Еден
Октомври 2015 година Doodle God Xbox One
Октомври 2015 година Електронска супер радост Wii U
Октомври 2015 Време на авантура: Фин и akeејк, истражувачи PS4
Октомври 2015 Време на авантура: Фин и akeејк, истражувачи PS3
Октомври 2015 Време на авантура: Фин и akeејк, истражувачи на Wii U
Октомври 2015 Време на авантура: Фин и akeејк, истражувачи на Xbox One
Октомври 2015 Време на авантура: Фин и akeејк, истражувачи на Xbox 360
Октомври 2015 Време на авантура: Фин и akeејк, истражувачи на Nintendo 3DS
Октомври 2015 Време на авантура: Фин и akeејк, истражувачи на компјутер
Октомври 2015 година Кралство компјутер
Октомври 2015 Чук Чукај PS4
Октомври 2015 година Голем договор Андроид
Октомври 2015 година Голем договор за iPhone
Октомври 2015 година Мазочисија компјутер
Октомври 2015 година Мико Мол компјутер
Октомври 2015 година Еден по светлината PS4
Октомври 2015 година Насликајте го назад компјутер
Октомври 2015 година PixlCross Wii U
Октомври 2015 година PixlCross компјутер
Октомври 2015 година Пончо компјутер
Октомври 2015 година Пончо PS4
Октомври 2015 година Пончо Wii U
Октомври 2015 година Пончо ПСН ПСВИТА
Октомври 2015 година Притиснете X за да не умрете Xbox 360
Октомври 2015 година Притиснете X за да не умрете компјутер
Октомври 2015 година Rally Copters PS4
Октомври 2015 година Рели Copters PSN PSVITA
Октомври 2015 година Само за читање спомени компјутер
Октомври 2015 година Црвена божица: Внатрешен свет Xbox One
Октомври 2015 РУМПИРАЈТЕ! - Тоа е скок и излет! Компјутер
Октомври 2015 година Space Hulk PS3
Октомври 2015 година Space Hulk PSVITA
Октомври 2015 година Sublevel Zero PC
Октомври 2015 година Парк компјутер
Октомври 2015 година The Walking Dead: No Man's Land iPhone
Октомври 2015 година Void & Meddler PC
Октомври 2015 година PC Викинзи за Zombie


Содржината на статијата се придржува до нашите принципи на уредничка етика. За да пријавите грешка, кликнете овде.

Биди прв да коментираш

Оставете го вашиот коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени со *

*

*

  1. Одговорен за податоците: Мигел Анхел Гатон
  2. Цел на податоците: Контролирајте СПАМ, управување со коментари.
  3. Легитимација: Ваша согласност
  4. Комуникација на податоците: Податоците нема да бидат соопштени на трети лица освен со законска обврска.
  5. Складирање на податоци: База на податоци хостирани од Occentus Networks (ЕУ)
  6. Права: Во секое време можете да ги ограничите, вратите и избришете вашите информации.