Елвис Букатариу

Гаџетите отсекогаш ме фасцинираа, но доаѓањето на паметни телефони само го умножи мојот интерес за сè што се случува во технолошкиот свет. Искрено верувам дека немало подобар и корисен гаџет од тоа.

Елвис Букатариу има напишано 12 статии од јуни 2017 година