Игнасио Сала

Од раните 90-ти години, јас сум страстен за сè што е поврзано со технологијата и компјутерите. Поради оваа причина, тестирањето на кој било гаџет што го изнесуваат големите и малите брендови, анализата за да го извлечете максимумот од тоа, е едно од моите најпријатни хобија.

Игнасио Сала има напишано 1408 статии од август 2015 година