Хоакин Гарсија

Компјутерски научник кој секогаш ужива да истражува нови гаџети што излегуваат на пазарот. Ако има една работа со која сакам да го поминувам слободното време, тоа е темелно истражување на секој електронски уред што ќе ми се најде на патот.

Хоакин Гарсија има напишано 100 статии од јуни 2014 година