Мигел Хернандез

Уредник и аналитичар на гикови. Lубител на гаџети и нови технологии. Заинтересиран за познавање и тестирање на сите видови гаџети, паметни телефони, компјутери, таблети, лаптопи, меѓу другите, и задоволен што можам да го споделам моето знаење со светот преку зборови.