Пако Л Гутиерез

Lубител на нови технологии, но особено гаџети. Јас сум многу свесен за повеќе уреди кои се издаваат секоја година за да можам да ги добијам гаџетите што ме интересираат најмногу. Откако ќе се постигне, ги анализирам во длабочина за да ги знам придобивките што ги имаат.

Пако Л Гутиерез напиша 71 напис од ноември 2019 година