Хозе Рубио

Млади страстни за технологијата и моторниот свет. Да ги познавам гаџетите во длабочина, да гледам како тие работат или како се подобриле е нешто за што сум страстен.

Хозе Рубио има напишано 39 статии од јуни 2018 година