Хуан Луис Арболедас

Компјутерски професионалец, иако в lубеник во светот на технологијата воопшто и роботиката особено, страст што ме наведува да ја испитам и истражам целата мрежа во потрага по секаков вид новина за гаџетите, без оглед дали се за студирање или за проект.

Хуан Луис Арболедас има напишано 631 напис од февруари 2015 година