Едер Естебан

Многу ме интересира технологијата, особено мобилните телефони. Уживам да ги знам новостите за гаџетите и да ги тестирам за да откријам, дали тие го испорачуваат она што го ветуваат или се гаџети кои не се навистина интересни за ден за ден.

Едер Естебан напиша 333 статии од јануари 2018 година