Карим Хмејдан

Ја сакам технологијата, не е сè Епл ... Мислам дека се повеќе компании развиваат интересни работи и ние сме тука за да ги тестираме најновите технолошки вести. Се обидувам да ги набавам сите гаџети што можам и кои влегуваат во мојата куќа ...

Карим Хмејдан има напишано 16 статии од септември 2017 година