Мануел Рамирез

Гаџетманијако, кој ужива да тестира гаџети што можат да се искористат за да се изразат во која било форма на уметност. Покрај тоа, сакам да го тестирам секој гаџет што ќе ми се најде, па затоа имам големо искуство со новите технологии и уживам да ги решавам сите сомнежи што можат да се појават за време на неговата употреба и ракување.

Мануел Рамирез напиша 155 статии од јуни 2014 година