Мигел Гатон

Сакам технологија и гаџети воопшто. Масовен потрошувач на таблети, паметни телефони и аудиовизуелна опрема за домот. Во моментов мојата страст е беспилотно летало.

Мигел Гатон има напишано 36 статии од декември 2012 година