Рафа Родригез Балестерос

Секогаш закачен на гаџети и технолошки додатоци. Тестирам, анализирам и пишувам за паметните телефони и сите видови гаџети, додатоци и технолошки уреди во моментот. Обидувајќи се да бидете секогаш „вклучени“, да научите и да бидете во тек со сите новости.