Рубен галардо

Новите технологии се мојата вистинска страст. Продолжувам да уживам како прв ден кога зборувам за кој било гаџет што се појавува на пазарот: карактеристики, трикови, ... накратко, апсолутно сè за кој било електронски гаџет.

Рубен Галардо има напишано 340 написи од јули 2017 година